Elle zadnja informacija je da ce bit jos koji dan kriticno dok ne vide kako ce prihvatit inkubator i to sve sto ide s tim. A sad sto su njoj radili nemam ti pojma u detalje, samo znam da je dosla s trudovima i u sat vremena se s 2cm otvorila na 6 i ocito je porod krenuo...
Vjeverice malo zivosti😁😁😁
Znaci od jutra vas pokusavam ulovit sa zadnjom stranom i evo napokon!! Ne trebam vam ja za 2000!
Ma kao ugolina ni ja nemam fejs. Izbrisala ga prije puno godina i ne zelim ga kad vidim ekipu sa svojim statusima i misljenjima riga mi se. Zato imam instagram i volim gledat slikice😊
Ja obicno kad kazem da se zovem ruza me pitaju dal sam ruzica. Onak ne, bas sam ruza. A kad sam bila u americi me cak jedan indijac zvao ZORO😂😂😂 meni se moje ime jako svidja jer je staro hrv ime. A muz mi je rekao da inace krave imaju ime ruza😁
abies, ajme..ma jedino trbuh nam i prolazi.. za bok se pobunio već drugi tjedan od rođenja...ista stvar kao s curkom... . imam izbor ili ljuljat kolica ili nositi..
..a ovo s imenima...uf... i ja sam imala svojih predlagatelja....pogotovo jer dugo nismo uopće imali ni ideju kako bi nazvali bebu... a kad sam rekla za Arona, od mame sam fino dobila komentar...joj..pa šta kao pas....
..a ono za imena i asocijacije na osobe koje poznam...neko ime koje ti se sviđa ti totalno može upropastiti netko s tim imenom tko ti ide na živce i s druge strane, neki ljudi koji su mi super nekako mi valjda i njihova imena odmah bolje sjedaju...
...ugolina,,,dakle ja ipak nisam posljednji mohikanac koji odbija otvoriti profil na fejsu....
..btw. ja sam Elena..
'
Moji se nije nitko mjesao u odabir. Ja sam imala popis koji su svi culi pa i muz i od tog popisa je svak rekao sta mu se svidja i tako je i izabrano.
Crazy kad ti ime vuce na to..elvira, almira, ..itd. isto kad meni netko kaze da je dino isto mislim da je musliman al eto ima ih koji i nisu...
A jel te to zivcira?
Meni najjace po kome ste dali djeci imena,ni po kome odgovara im i tacka.Sad me zanima koji ce sve bit komentari na ime,ali ce svi saznati tek kad se beba rodi
Posljednji mohikanac,hehehehe..nikada nisam otvorila fejs,bojkotiram ga od samog temelja..krava ruza,hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji