Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    29. Srpanj 2016. 19:04

Elle zadnja informacija je da ce bit jos koji dan kriticno dok ne vide kako ce prihvatit inkubator i to sve sto ide s tim. A sad sto su njoj radili nemam ti pojma u detalje, samo znam da je dosla s trudovima i u sat vremena se s 2cm otvorila na 6 i ocito je porod krenuo...

vjeverica8
    29. Srpanj 2016. 19:06

Bellaru nemoj revolucije dizati, do sad smo se lijepo družile!!  

bellaru
    29. Srpanj 2016. 19:16

Vjeverice malo zivosti😁😁😁
    Znaci od jutra vas pokusavam ulovit sa zadnjom stranom i evo napokon!!  Ne trebam vam ja za 2000! 
    Ma kao ugolina ni ja nemam fejs. Izbrisala ga prije puno godina i ne zelim ga kad vidim ekipu sa svojim statusima i misljenjima riga mi se. Zato imam instagram i volim gledat slikice😊 
    Ja obicno kad kazem da se zovem ruza me pitaju dal sam ruzica. Onak ne,  bas sam ruza. A kad sam bila u americi me cak jedan indijac zvao ZORO😂😂😂 meni se moje ime jako svidja jer je staro hrv ime. A muz mi je rekao da inace krave imaju ime ruza😁

Elle827
    29. Srpanj 2016. 19:18

abies, ajme..ma jedino trbuh nam i prolazi.. za bok se pobunio već drugi tjedan od rođenja...ista stvar kao s curkom... . imam izbor ili ljuljat kolica ili nositi..

..a ovo s imenima...uf... i ja sam imala svojih predlagatelja....pogotovo jer dugo nismo uopće imali ni ideju kako bi nazvali bebu... a kad sam rekla za Arona, od mame sam fino dobila komentar...joj..pa šta kao pas....
    ..a ono za imena i asocijacije na osobe koje poznam...neko ime koje ti se sviđa ti totalno može upropastiti netko s tim imenom tko ti ide na živce i s druge strane, neki  ljudi koji su mi super nekako mi valjda i njihova imena odmah bolje sjedaju...

...ugolina,,,dakle ja ipak nisam posljednji mohikanac koji odbija otvoriti profil na fejsu....
    ..btw. ja sam Elena..

'

bellaru
    29. Srpanj 2016. 19:21

Moji se nije nitko mjesao u odabir. Ja sam imala popis koji su svi culi pa i muz i od tog popisa je svak rekao sta mu se svidja i tako je i izabrano. 

Crazy kad ti ime vuce na to..elvira, almira, ..itd. isto kad meni netko kaze da je dino isto mislim da je musliman al eto ima ih koji i nisu...
    A jel te to zivcira?

mare1989
    29. Srpanj 2016. 19:26

Meni najjace po kome ste dali djeci imena,ni po kome odgovara im i tacka.Sad me zanima koji ce sve bit komentari na ime,ali ce svi saznati tek kad se beba rodi

Ugolina
    29. Srpanj 2016. 19:30

Posljednji mohikanac,hehehehe..nikada nisam otvorila fejs,bojkotiram ga od samog temelja..krava ruza,hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.