Kad smo vec kod imena Carzy bas lijepo ime, poznajem jednu Damiru i bas mi sw uvijek svidalo ime
Al Abies to sto kazes mene je pol imena koja su mi se svidalo asociralo s nekim ljudima kojima koji mi nisu sumpaticni hihih
Joj mare ta pizza izgleda odlicno, a ja se ionako vec tjedan dana slabo drzim moje dijete 😆😆😆 moram natrag
Elle mi smo prvo planirali kupit stan al za nasu situaciju to bas nije bilo moguce jer ove zajendicke godine zivota nismo bas proveli su skupljanju para to nam bilo nekako zadnje na listi , a ovde u AU ima drzavnih stanova, i u takvom smo zivjeli, i kad povecas obitelj imas pravo trazit novi stan tako da smo mi to iskoristili i sad bas u"pravi cas" dobili ponudu, sad cekamo kljuc . Inace privatni stanovi su jako skupi (60-70m2 oko 900-1000e)
Crazy kreni na muza😜
Tpol necemo mi stat laprdat dok crazy zaskoci muza😁
Slobodno cure navratite pizzu ima je dosta,ja i mm kad pravimo pizze pravimo 10 komada odma za 10 osoba
Drage moje, otkad sam rodila, samo lovim repove na forumu! trenutno 55 stranica zaostatka, a meni se spavaaa... Nemam pojma tko je jos rodio, nista. Vidim navijate za Crazy. Miska?
Moj mali sisavac jako voli cicu, stalno je prištekana, dok spava ja odmaram il nesto radim. Ne stignem, a bas mi je žao! zato se do daljnjeg odjavljujem s foruma... Mozda uskocim na ljetne bebe s kojim pitanjem ponekad. Sretno vam svima drage moje, izdržite jos malo, ceka vas najljepsi poklon koji možete zamisliti!
Ma jesam vraga navalila ahahhaah
Sad samo znaci da moj mali.moze krenut jer smo skupile 2000 ;-)
Stvarno ste super cheerleadersice, osjećam se ko da na olimpijadu idem ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji