Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    29. Srpanj 2016. 16:53

Hihi da ja to nevolim kad od dugackog imena skrate ili jos bolje izmisle nesto sto nema veze 😆😆
    a protiv dvojnih imena sam bila i ja al onda me nagovorila jedna frendica kaze kako si djete moze posle odabrat sta mu je draze i to je istina jer MM ima dva imena i gospon se prestavlja jednom vako jednom nako hihi 😂😂😂

vjeverica8
    29. Srpanj 2016. 17:01

Ja imam dva imena jer sam rođena u zemlji u kojoj je to obavezno. Drugo mi je kao krsno, ali uopće se ne poistovjećujem s njim, u biti samo mi komplicira stvari  dobro, možda je to zato sto mi se prvih devet godina života nitko nije obraćao drugim imenom, ono je samo reda radi. Ali zato mi se piše u svim dokumentima u RH pa ga ne mogu sad vise izbjeći...

Ugolina
    29. Srpanj 2016. 17:16

A ja volim starinska tradicionalna imena ova dugacka,za muske, koja mi zvuce snazno poput branimir, domagoj  ,dominik, moja josipa da je musko zvala bi se tomislav

Ugolina
    29. Srpanj 2016. 17:17

A kako se vi zovete,kad vec o tome pricamo,ako zelite otkriti svoj identitet,hehe?  

deeka
    29. Srpanj 2016. 17:36

Imala sam i ja par upita da zasto Aurora, kako ce je onda ljudi zvat?? Mislim, cemu skracivanje, zvat ce je imenom!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.