Je je, porađa se Crazy... igra nogomet s klincem u hodniku ;-)
A spremno je sve, moze krenut ako hoće ;-)
Meni su od muskih ovako na prvu Marin, Gabriel, Daniel, Karlo, Roko, Antonio, Kristijan, Aleksandar, Benjamin...ma svašta hehe
Ja sam Damira, vec sam tu i pisala, uglavnom svi misle da sam muslimanka i svašta hehe... pa kakvo ti je to ime?!?!
Al kaj je tu je...
Ajme cure jeste se raspisale
Ja sam Marica,ime sam dobila po pokojnoj baki😊
Mm je danas ipak u svojoj krusnoj peci pekao pizzu😁😁 ostvarila mu se zelja i sad sam se najela kao prasica😋😋🍕
Imam najpopularnije ime 80-ih, Ivana. U osnovnoj nas je u razredu bilo 6 Ivana.
Hvala na prijedlozima, ali mene ni jedno ime ne privlaci. Ni za jedno nisam osjetila nesto posebno. Ne znam, mozda sam si zamislila da cu "osjetiti" nekako da je to ime za moje dijete. I radim u skoli i ima svakakve djece i onda imena povezujem s problemima te djece. Muz mi je toliko ponovio Mateo da mi je sad vec priraslo i imam dva Matea u skoli i oba su dobra djeca.
Crazy, u niski start.
Deeka, sretno!
Miska, nadam se da je sve ok s onom bebom od prijatelja i da će biti dobro.. al kako to da nisu ženu stavili na tokolizu kao mene? ..a sa mnom je poslije u sobi (na odjelu za održavanje trudnoće) bila i jedna ženskica koja je bila 9cm otvorena u 27.tjednu (termin nam je bio isti dan)..
Mare...ajme...baš je lijepo Ariel...
Vjeverice, i nama je bilo teško za dečka sad... ja sam osim Arona razmišljala još o Niko, Adam, Darian, Arian, Roko..
T-Pol, a i vi se selite...jeste dugo tražili stan?
..inače..hvala svima na lijepim željama da nađemo nešto dobro...nadam se da nećemo morati još jako dugo tražiti...i hvala na uputama na što paziti..
..evo baš sutra idemo gledati 3 nekretnine...
...ajme..ja ne znam kako nekima djeca mogu bez problema spavati u kolicima ili krevetu..ono tipa kako ih staviš tako ih nađeš...meni i kći i sad ovaj mali neće nastavit spavat kad ih spustim ... ostane miran možda koju minutu i onda se počne meškoljiti i micati i razbuđuje se...za popiz....i onda stalno moram ljuljati kolica naprijed nazad preko praga da se malo drmuska kako se ne bi probudio..a ako ne, onda se lijepo probudi i počne plakat ...joj krepana sam...
'
Miska bas to, idu mi na zivce s tim skracivanjem. Ahaha te tvoje sveki, a zasto bi ona imala pravo na prijedlog?! Niti je napravila, niti ce je rodit.
Mojoj se ne svida ime, al zna da joj nema koristi ista govorit. Ona je inace staromodnija i odrasla na selu pa njoj u obzir dolaze bit ce samo ona standardna seljacka imena. Iako me cudi kako je dala ime sinu Antonio.
Stigla zlocesta teta u smjenu, nema izlaska na hodnik :O
Sortiraj odgovore
Najstariji