Vjeverice al ste ga zakomplicirali hehe
Navijam za Davida ili Roka 😉
Lucy Mateo mi super ime al moguce da bude Mate pa budi spremna na to
Tako ce i moj Petar postat Pero garant 😬
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Masha moje kumče je Fabijan, a 2.09. ce proslaviti 1. rođendan ;-)
Mare ahhaha muz je već napet za akciju ;-)
Teze je naci ime za decke nego za cure. Vjeverice ostani na uzem izboru, kad se mali rodi vidjet ćeš koje će mu leći. Iako meni osobno Josip nije najljepse ime na svijetu, nekako mi je "zapelo" isto ko i Jakov za starijeg. Tolko mu to ime dobro stoji, da si sad uopce ne mogu zamislit neko drugo.
Mare tebi sam vec rekla da ti dječica imaju predivna imena ♡
Deeka super ua dobre nalaze. Drzi se i nadam se da si uskoro kući ;-)
Crazy nisi ti ni luda, bolje imati nekoliko imena pa kad se rodi odlučiti možda to i napravimo
ionako ima fore dok ga ne prijavimo kod matičara za isprobavanje sto mu stoji
Sanjarka meni je ime predivno, a o njemu pricam godinama. Na 2.katu sam, vodi me dr.Roje.
Za rucak juha, salata i leso krumpir s ribom.
Veceru cemo vidit.
Vjeverice znam da je Trnoruzica :)
Crazy nadam se i ja!!
Kaze mi cimerica da u 7 dolazi u smjenu neka sestra sta ne da nikom izac iz sobe :O
Sta se tice imena mi smo od samog pocetka zapeli za Lea I nekako je ostalo, sad ne mogu zamislit da promjenim, dok nismo znali spol za decka smo mislili isto Jakov , ali za decke je bas tesko. Ali evo vam dva prijedloga Liam , Tim, .Bruno ..
Liam mi je super samo poznanici su dali sinu pa nis od tog ako drugo bude decko 😐
Mare ariel je bas lijepo, vjeverica navijam za Vid
A da ja sam zapela da damo jos jedno ime, a mm nije bas za ali bit ce 😛😛 ja bi da se zove Lea Laurel (cita se Lorel)
Vjeverice ne znam koliko cu biti objetivna jer ti je na tm-ovom popisu Šimun a to je moj odabir bio, a na tvom Jakov, da mm nije Jakov to bi mi bilo prvo tako da... 😜
Inace Roko, David i Vid su mi isto lijepa imena. I slazem se da je za decka puno teze nac, u biti ne mozda teze nego smo se mi jedva bili dogovorili oko tog Šimuna a za curu smo imali 4 imena oko kojih smo se slozili odmah!
Tpol meni su isto lijepa ta dvojna imena, samo sto nitko nece dijete tako zvat, tako da smo mi odlucli dat jedno a jos cemo dodat krsno po kumici.
Jedna rodakinja je dala maloj ime Vika Marija po prabakama i bas mi je jako simpaticno ime a na kraju je svi zovu Viki, upropastili dijetetu ime,sad zvuci ko paketic slanih stapica!
Sortiraj odgovore
Najstariji