Jutro curke. Evo ja pijem kavu. Neka luda noc. Izbockali nas komarci ..
Lucy zasto toliko brijes da ce ti beba bit veeeelika. Moja sestra se mucila s prvim 16 sati i rekli joj da ce bit oko 5kg. A bio 4. Ja opet svoju istiskala u sat i pol bila 3020....oni ti to sve krivo procijene.
Abi...nesto. nisam upamtila...ja se divim vama hrabricama. Takva je i moja seka. Ja samo trtarim i cekam muza da ne idem sama...blago tebi.
A ja sam ovdje izgleda najstarija...iduci mjesec 35 okruglo ;)
Moja mama sa 36 rodila brata. Sestra i ja imale po 10,11 g. I totalno smo se brinuli kak ce ona to tak stara
D.jutro mamice i one u komadu(jos jaaako malo)....
ukratko...u utorak ujutro dolazak u rodiliste...otvorena 4 prsta(il cm nemam pojma)....klasicna obrada ctg..urin..bez trudova.
Odluka da bi ipak to obavili...obzirom da sam inzistirala na epi...a uvijeti su idealni..sve se stigne.
Ulazim u box...probusili vodenjak( nista ne boli,traje par minuta)..i cekamo...za pola sata daju drip na lagano...nista ne boli jos...pojacaju..i onda krene stezati..podnosljivo 45min....a onda za popizditi i krepat...razmak po 2min izmedju trudova...zove anesteziologa ...i krene obrada..(trudovi jaki ali ocekujem olaksanje i psiha radi na najjace)...priprema za lokalnu prvo u ledja...to treba slusati upute jer je jako bitno to uvodjenje...i to je bilo uspjesno..nista ne boli...isjecaj lagano zapecka ali ok....i kad je krenulo djelovati...nirvana!!...osjete se trudovi...ali bol je zanemariva...mirujes i cekas...osjet je na guzi kao da ti se kaka ali to je ok...i kroz 45min od epi rodila se Tessa...izgon u 2 puta
..babica i dokt. savrsene...treba samo slusati i raditi kako kaze...sve se osjeti..nisi utrnut..ali bol ne postoji...nisam rezana ni sivana....
Bebi dodje odmah...i lezite tako zajedno pokrivene 2 sata...mm nam je usao odmah nakon poroda.i fino smo se druzili u boxi nas troje...bonaca..radio je svirao...tessi spava na meni..i osjecaj neopisivo i nestvarno.Dodje sestra i slika selfi svi zajedno....i tako u boxovima pored...svi skupa i dobra atmosfera....neznam jos dali je stvarno to gotovo ...jer je sve kao u filmu.
Ovo je moje iskustvo..preporucam..ali eto izbor je na svakoj osobno..
Cestitam ti Marigmar 💋💕…jos mi je osjecaj trudova friski i znam jako ti je bilo...uzassss i za umrijeti odmah!ali bravo jer si posao odradila herojski....sad oporavak i sve ce biti bolje.uzivaj sa svojim smotuljkom...
Svima koje ste jos 2u1...zelim sto brzi i bezbolniji porod...i bebicama da vas upoznaju..puse svima 🍼🐯💕
Crnatockica ajme bas lijepoo... milina za procitat ovako nesto. Bas mi je drago da je proslo sve tako dobro. Pogotovo ovaj dio sa mazenjem u troje❤❤
Predobra prica s poroda,mala tockica..zavidim ljubi tessu..
Bellaru,lakse dojit lezecki jer to iskoristis da se odmaras hihihi a ne moze ti nitko rec gle kak ova cijeli dan bezveze lezi,ljencina, hahaha
Abies,a zas vas muz ne otpela na more ,nisam skuzila?? Ti lijepo potrpaj klince u auto i odi bez rijeci osim muzu ak te podrzava,netko ipak mora znat
Masha, ja se nadam izbjeci rezanje i sivanje, a ako je beba velika ne mozes to izbjeci. Opet dolazimo do psiholoskih granica, 4 kg mi je nekako ajme za rodit.
Bellaru, ne znam sta bi muz rekao na tog crnca.
Tockice, kao da si bila na izletu, a ne na porodu. Cestitke!!!
Jutro cure, evo ja da ću se javit ujutro al nisam stigla. Kod mene jos niš, samo ludim na glupi kaufland sto potrosim sat vremena na kupnju i onda njima ne prolaze kartice.... aaaaa pola robe na storno i zadnju lipu u kešu daj... pozalim svaki put kad odem tamo.
Crnatockica predivna prica s poroda, čestitam jos jednom na maloj Tessi (ajme super ime) ♡♡♡ jesi ti dosla tamo bez trudova ili? Nisam zapamtila X-)
Abies kuzim te skroz s tim putovanjem, kod nas uvijek 100 problema kad idemo u međimurje. a s bebom što... stanes kad treba podoj/previjanje/promjena polozaja i nema problema...
Marigmar ♡♡♡
Mene isto svi živi zovu jes rodila... mogla bih jednostavno rec da jesam (kad vec nisam bila tolko pametna da kazem kasniji termin) ionako nitko nece dolazit da provjeri X-)
Ajme Abies nisam skuzila da misliš ići sama... a imas koga drugog za povest? I na plazu isto...
Jutro cure
crnatockica porod zvuci savrsen
marigmar
ja se jutros koma osjecam,bas me svaka kost dole boli i imam vrazije kontrakcije. a tjesim se jos malo i to ce proci sve
Sortiraj odgovore
Najstariji