Jutro curke. Evo ja pijem kavu. Neka luda noc. Izbockali nas komarci ..
Lucy zasto toliko brijes da ce ti beba bit veeeelika. Moja sestra se mucila s prvim 16 sati i rekli joj da ce bit oko 5kg. A bio 4. Ja opet svoju istiskala u sat i pol bila 3020....oni ti to sve krivo procijene.
Abi...nesto. nisam upamtila...ja se divim vama hrabricama. Takva je i moja seka. Ja samo trtarim i cekam muza da ne idem sama...blago tebi.
A ja sam ovdje izgleda najstarija...iduci mjesec 35 okruglo ;)
Moja mama sa 36 rodila brata. Sestra i ja imale po 10,11 g. I totalno smo se brinuli kak ce ona to tak stara

D.jutro mamice i one u komadu(jos jaaako malo)....
ukratko...u utorak ujutro dolazak u rodiliste...otvorena 4 prsta(il cm nemam pojma)....klasicna obrada ctg..urin..bez trudova.
Odluka da bi ipak to obavili...obzirom da sam inzistirala na epi...a uvijeti su idealni..sve se stigne.
Ulazim u box...probusili vodenjak( nista ne boli,traje par minuta)..i cekamo...za pola sata daju drip na lagano...nista ne boli jos...pojacaju..i onda krene stezati..podnosljivo 45min....a onda za popizditi i krepat...razmak po 2min izmedju trudova...zove anesteziologa ...i krene obrada..(trudovi jaki ali ocekujem olaksanje i psiha radi na najjace)...priprema za lokalnu prvo u ledja...to treba slusati upute jer je jako bitno to uvodjenje...i to je bilo uspjesno..nista ne boli...isjecaj lagano zapecka ali ok....i kad je krenulo djelovati...nirvana!!...osjete se trudovi...ali bol je zanemariva...mirujes i cekas...osjet je na guzi kao da ti se kaka ali to je ok...i kroz 45min od epi rodila se Tessa...izgon u 2 puta
..babica i dokt. savrsene...treba samo slusati i raditi kako kaze...sve se osjeti..nisi utrnut..ali bol ne postoji...nisam rezana ni sivana....
Bebi dodje odmah...i lezite tako zajedno pokrivene 2 sata...mm nam je usao odmah nakon poroda.i fino smo se druzili u boxi nas troje...bonaca..radio je svirao...tessi spava na meni..i osjecaj neopisivo i nestvarno.Dodje sestra i slika selfi svi zajedno....i tako u boxovima pored...svi skupa i dobra atmosfera....neznam jos dali je stvarno to gotovo ...jer je sve kao u filmu.
Ovo je moje iskustvo..preporucam..ali eto izbor je na svakoj osobno..
Cestitam ti Marigmar 💋💕…jos mi je osjecaj trudova friski i znam jako ti je bilo...uzassss i za umrijeti odmah!ali bravo jer si posao odradila herojski....sad oporavak i sve ce biti bolje.uzivaj sa svojim smotuljkom...
Svima koje ste jos 2u1...zelim sto brzi i bezbolniji porod...i bebicama da vas upoznaju..puse svima 🍼🐯💕
Crnatockica ajme bas lijepoo... milina za procitat ovako nesto. Bas mi je drago da je proslo sve tako dobro. Pogotovo ovaj dio sa mazenjem u troje❤❤
Predobra prica s poroda,mala tockica..zavidim ljubi tessu..
Bellaru,lakse dojit lezecki jer to iskoristis da se odmaras hihihi a ne moze ti nitko rec gle kak ova cijeli dan bezveze lezi,ljencina, hahaha

Abies,a zas vas muz ne otpela na more ,nisam skuzila?? Ti lijepo potrpaj klince u auto i odi bez rijeci osim muzu ak te podrzava,netko ipak mora znat
Abies,a zas vas muz ne otpela na more ,nisam skuzila?? Ti lijepo potrpaj klince u auto i odi bez rijeci osim muzu ak te podrzava,netko ipak mora znat
Jer je na listi "briznih muzeva"... opravdano.
Ne bojim se ja voznje. Ok cekanje u koloni i da moram dojit mi je frka. Bojim se kupanja. Nju u kolicima ne mogu na plazi ostavit, a malog u moru hvatat. Ili da ju drzim na rukama. Sve ostalo mi isto cica, cokolino. Rucak. Cica i pranje guze... Ma prava pokretna traka. Jedno udovoljis drugo te zaskoci.

Masha, ja se nadam izbjeci rezanje i sivanje, a ako je beba velika ne mozes to izbjeci. Opet dolazimo do psiholoskih granica, 4 kg mi je nekako ajme za rodit.
Bellaru, ne znam sta bi muz rekao na tog crnca.
Tockice, kao da si bila na izletu, a ne na porodu. Cestitke!!!
Masha, ja se nadam izbjeci rezanje i sivanje, a ako je beba velika ne mozes to izbjeci. Opet dolazimo do psiholoskih granica, 4 kg mi je nekako ajme za rodit.
Bellaru, ne znam sta bi muz rekao na tog crnca.
Tockice, kao da si bila na izletu, a ne na porodu. Cestitke!!!
Lucy ,moja kolegica rodila u 32 tj bebu od 2250 g pa imala dva sava . Nista to to ne znaci koliko ima beba

Jutro cure, evo ja da ću se javit ujutro al nisam stigla. Kod mene jos niš, samo ludim na glupi kaufland sto potrosim sat vremena na kupnju i onda njima ne prolaze kartice.... aaaaa pola robe na storno i zadnju lipu u kešu daj... pozalim svaki put kad odem tamo.
Crnatockica predivna prica s poroda, čestitam jos jednom na maloj Tessi (ajme super ime) ♡♡♡ jesi ti dosla tamo bez trudova ili? Nisam zapamtila X-)
Abies kuzim te skroz s tim putovanjem, kod nas uvijek 100 problema kad idemo u međimurje. a s bebom što... stanes kad treba podoj/previjanje/promjena polozaja i nema problema...
Marigmar ♡♡♡
Mene isto svi živi zovu jes rodila... mogla bih jednostavno rec da jesam (kad vec nisam bila tolko pametna da kazem kasniji termin) ionako nitko nece dolazit da provjeri X-)

Ajme Abies nisam skuzila da misliš ići sama... a imas koga drugog za povest? I na plazu isto...

Jutro cure
crnatockica porod zvuci savrsen
marigmar
ja se jutros koma osjecam,bas me svaka kost dole boli i imam vrazije kontrakcije. a tjesim se jos malo i to ce proci sve

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji