Miska kako malo beba?
Mare pametno si ti to rekla za rujan, trebala sam i ja
Crazy znači dalmatinca nosiš? a međimurca?
Bellaru ti još van izlaziš? marš doma mužu e da, i crnce nabavljaš uz Albance? pa pošaljem ja specijalce tebi, bolje će proći
Marigmar jesu te napokon smjestili na babinjače?
Lucy vidiš pametno. Ja nisam razmišljala hoću li kome govoriti kad krene, ali ova tvoja opcija ne zvuči loše - samo nervoza okolo ako znaju da rađaš... Možda vama na forumu javim
Abies znači večeras ideš na more?
Crnatočkica stvarno porod za poželjeti drago mi je da će ti to iskustvo ostati u tako lijepom sjećanju
gdje si rodila?
Sanjarka jel se uspiješ šta okupati?
Ja sam noćas baš nekako slabo spavala - ništa me nije mučilo, ni bolovi ni kontrakcije, jednostavno sam se svakih pola sat budila budna ko sova.. baš mi je to čudno bilo...
Mare, nemam lose razmisljanje, znam da ce boljeti. Ali svi govore zamisli u glavi najbolje i to vizualiziraj, nadaj se najboljem, ne misli na najgore,..... To i radim. Mozda necu imati koristi od toga, ali necu imati ni ako budem mislila najgore i zamisljala najlosije scenarije.
Abies, svaka cast na hrabrosti i sretno!!!
Ne sjecam se ko je ovdje napisao da je ova tema uskoro gotova,ma nemojte tak, na mamama i bebama smo tek na 89 stranici,dok tamo ne dodemo do 2000 nije kraj a onda cemo otvoriti novu temu,odlazak u skolu hihihi
lucy kad dode trenutak da radas nista ne razmisljaj,doslovice mozak na pasu jer moras se koncentrirat sta ti babica govori,daba sve ako njih ne slusas.
Ide li netko u pratnji s tobom na porod?
Ugolina jučer sam taman napokon uspjela tu vašu temu pročitati do kraja čitala sam ju malo pomalo svaki dan. Baš mi dobro dođe za pripremu kad mali dođe. Znam sve kapi za grčeve, sve skokove u razvoju kako idu, koji su položaji za dojenje i u što se svekrve pretvore nakon poroda
da, jedno desetak mama samo... baš mi je žao jer sam i ovu temu pratila od početka, naknadno se uključila, ali ušla mi je pod kožu
Marigmar, ne znam jesam li ti vec cestitala na bebici, ako i jesam, cestitam jos jednom!!! 💞💕🎉🎊😍 Uzivajte u mazenju i ljubljenju! Jesu li te sad vec premjestili na babinjace?
Sve nekako puno razmisljate o porodu, sta bi sve moglo biti i sl. Jesan li ja jedina flegma ovdje? 😂😂 Meni jos uvijek sve ravno. Tu i tamo kad je neka malo jaca kontrakcija se zapitam jesam li normalna sto ne realiziram da sve zapravo svakog trenutka moze krenuti, ali kako kontrakcija prode opet ja po svojem-pamet na pasu i imam jos vremena 😂😂
Zadnjih dana sam i ja dobila poruku-dvije jesam li jos u komadu. Jos to nije svakodnevno po nekoliko poruka i poziva pa sam jos ljubazna. Ako ce poceti pretjerivati onda cu na fb javno napisati da jos nisam rodila i da ne moraju pitati svakih pola sata jer cemo javiti kad rodim a poruke cu ignorirati 😉😈
Evo, sutra nam dolazi jos ormar za Marcelovu sobicu. Sad jos samo sve srediti, pospremiti robicu u ormar, sloziti krevetninu, malo dekoracije i mi spremni 😍
Prebrzo mi prosla trudnoca, ja bi mogla i 18mj biti trudna uz ovakvu skolsku trudnocu 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji