Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    29. Srpanj 2016. 13:30

ajme 9 cura ispred mene😎 pa brzo se lista smanjuje

Sanjarka ako nije frka ime mijenjamo od cure iz Lara u Ariela 😊 tata i kcer me zezaju s tim imenima

deeka
    29. Srpanj 2016. 13:46

Evo mene smistilo na odjel. Dobila sam boce za skupljanje 24 satnog urina i urinokulturu. Kazu da cu bit do ponediljka, utorka sigurno.

bellaru
    29. Srpanj 2016. 13:54

Deeka pon uto nije strasno👍 a sad gledaj i ako te primi ne mogu ti reci da kasnis za epi😉

deeka
    29. Srpanj 2016. 14:00

Bellaru haha bas to! Moramo neke pretrage obavit pa ako bude sve ok, pustit ce me al cu morat dolazit na kontrolu 2,3 puta tjedno.
    Sutra ce valjda radit CTG i vadit krvnu sliku isto.
    A tlak mirit 3 puta dnevno

Abies
    29. Srpanj 2016. 14:03

Petra zaspala u autu i jos spava. Mene vec cice bole. 
    Mali spiderman je pretvorio kurda u iron mana.
    More - nista do pon. Moje ulizice javili da su zauzimaci kuce slobodni do pon. 😞 Mozda do onda netko popusti. Kao i moj tlak (nabrusenost)
    Crazy koliko smo si sve oko tebe angazirane da dodjemo na 2000. Pa ajde razveseli nas ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.