Ja sad skuzila da TA sutra ne radi i da cu morat na ctg u predrađaonu. Obzirom da sam otvorena vec nekih 4-5cm, bojim se da me ne zadrze pa mi spice drip... al u tom slucaju lijepo cu ih zamolit da me puste kući da to samo krene. Ukolilo ctg bude uredan ofc... al ja bih da to krene danas :-D
Jutro cure vidim aktivne ste!
Crazy bit ce to jos malo!
Abies kolko ti je daleko mora?. Sigurno si negdje napisala al promaklo mi je
To s velicinom bebim vidim da svima fulaju pa nekako se nemojte brinut.
Ja se probudila u 6 jela pila kavu s mm, pa dok se on spremio i otisao ja osla natrag u krevet i potegnula do sada 😧😧
Ruke su mi bas natecene i bole me zglobovi ali ja bi ipak da beba ostane u nutra dok se ne preselimo hehhe
Crna tockica brzo je to kod tebe islo 👍🏻👍🏻👍🏻 Kolko kuzim dobro je uzet epi kad vec dobijes tolko dripa , normalne trudove jos se moze izdrzat ?
I jedno pitanje,s cime perete bebinu guzu tamo u bolnici? Vlazne maramice?
Ne bih se trebala zamarati jos losim iskustvima drugih ali sad privlace sve price vezane uz ono sto me ceka.
I jutros prije budenja imala uzasan san da sam naudila bebi.
Jos uvijek se nadam da ce sve proci brzo, bezbolno, bez rezanja i traume. Ali moram se pripremiti i na ono sto bi moglo biti da lakse podnesem ako do toga dode.
Narucila si dianatal gel u ljekarni, 700 kn je.
Bem ti u kojem sam raspolozenji ne bi se cudila da me pukne ta pp depresija. Ja se vec dva puta isplakala.
Lucy oni fulaju te mjere po koliko hoces. Nemoj se cudit ak beba bude 3200. Ja bi uvijek potpisala za vecu bebu. Ono do 4000g. Kad se sjetim svoje sirotice rodila se sa 3020..izasla iz bolnice s 2750...i onda stalno vaganje i strah hoce dobivat il gubit na tezini..a svejedno sam sva popucala.
Cure sve..sta je TA?
Crazypupet sta bude bit ce ;) drz se. Nadam se da u terminu jesi
TA = trudnicka ambulanta
Evo zvala ja tamo ipak ne u predrađaonu, imaju hitnu za trudnice koja im radi preko vikenda, fijuuu
Jutro ekipica
Kratko javljanje pa idemo do mora
Abies bit ce ti zeznuto samoj na plaži. Meni cura velika pa se ne moram brinit. Al odvajanja od kolica nema.
Nisam ni ja jos pakla kolac od kad sam rodila. Jos pamtim one 3 vrste njoj za pricest u terminu 😂
Masha TA trudnicka ambulanta 😉
Crnatockice ovo je savrseno!! Dao Bog da tako svaka zena ubuduće rađa.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
lucy nemoj zamjeriti sto cu sad napisati
ti dosta negativno imas razmisljanje o porodu,ti bi da rodis a da te nista ne boli,da ne budes rezana,da beba ne bude velika,nemoj mi zamjeriti
nije niti jednoj ovdje bilo lako roditi,dosta cura se napatilo npr ugolina,sandrich,sanjarka i itd.,a neke su imale brze porode.
Crazy,Tpol….nisam imala trudove...redovna kontrola kod doktorice...koja je obavila pregled u rodilistu( ne u TA)...jer kod nje radim preglede u TA...ali u uto je radila gore pa mi je rekla da dodjem k njoj....i onda je pal odluka da to obavimo...obzirom da scenarij moze biti drugaciji a moze biti i isti za koji dan...ovako smo mogle planirati radnje...i onda sam odlucila da ostajem i idemo to obaviti.
Sina sam rodila na prirodne trudove...uz malo sedativa koje ti daju u radjaoni u venu...je podnosljiviji su sigurno....bio je ok porod...bolilo je u vrhuncu..i kad mislis da si za umrijet...preklinjala sam da mi nesto daju...ali naravno kasno za sve...i rodio se....bila sam recnuta i sivana....
Ali sad kad usporedim...ovo bi ponovila svakako.posljedica nemam nikakvih...
Znala sam sto je drip...jer sam prvo ..kcerce..prenjela...i isla na indukciju...pakleno i bolno...zato sam pristala samo uz epi.sada...inace ne...cekala bi prirodne trudove..ali opet nemres cekati do nove godine...ako ne dodju kaj onda?!...kaj ak dodjem prekasno za epi...mogu doci otvorena a bez trudova....Uglavnom 100 mogucnosti....i pala je odluka na
licu mjesta....dobro sam odlucila.
A i doktorica zna sto radi i vodila je scenarij....i u nju sam imala povjerenja...i to puno.
Sortiraj odgovore
Najstariji