Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    07. Prosinac 2015. 13:08

Dobar dan, evo mene s prvog pregleda, danas sam po mengi 6+2 i vidjela se samo gestacijska. Iako je dr rekao da se ne sekiram da je sve u redu sto vidi i da ce se sigurno cuti i srce jer je jos to jako rana trudnoca ali ja sam svejedno nekako u panici! Za tjedan dana idem opet...tko ce to docekat sad, poludit cu 

ivf_mommy
    07. Prosinac 2015. 13:15

Evo i mene
    Vidim da pišete o spavanju, ja inače uvijek spavam na trbuhu..  A nekoliko dana već mi ne paše.. Imam neki pritisak dolje nisko u trbuhu.  Danas sam točno 9 tt pa ne vjerujem da je beba, možda je samo moja psiha 
    Ja sam u subotu malo više sjedila i hodala i navečer mi se opet pojavilo malo smeđarenje..  Ima ga još uvijek.  Zvala sam doktora i malo me izvikao zašto nisam ležala.. A kako da mu objasnim da još nismo skoro nikome rekli za trudnoću a došli su mi gosti za koje nikako ne želim da još saznaju.. Uglavnom rekao je da mirujem.. I da ne dizem dupe iz kreveta!  U četvrtak idem na pregled i jedva čekam da vidim bebicu.. 
    Kad vi imate preglede?

..da nema nade, srce bi prepuklo..

bettyboop_st
    07. Prosinac 2015. 13:24

Pozdrav novim i starim curkama

Evo, nikako se javit.Nifty sam radila 23.11. i stiga je 1.12 sa super vijestima.Stize nam zdrav sincic  . Vadjenje krvi je bilo bezbolno, i brzo je stiglo
    Cijena je 4500kn, al vridi svake lipe  i  u drugoj trudnoci bi ga radila.Doktor me nazva na mob,da mi rece vijesti..i dok je on govoria, ja sam plakala Ugl. ima tri dana, uvatila me neka viroza..malaksala sam i imam temperaturu..al brzo ce proc.Veselila sam se drugomtromjesecju kad ono, opet nesto novo  viroza 

Vidila sam dosta vasih trbuscica,(koji su divni, i bas se fino vide), i raznih tegobica po pitanju spavanja na njima.Meni su za sada te brige nepoznate.Trbuscica nemam(iako..sam tvrdila da sam ga za 7tj imala)ali moja zelja je ostala neispunjena Mislila sam da bi trebao rast naocigled, koliko ga trazim Bez problema spavam na trbuhu,al mislim da ce se nakon nove godine,stvari promjenit

Vidim da dosta vas, zeli kuci imati mali ultrazvuk, nadam se da ce vas obradovat cinjenica, da i to postoji Kako sam ove godine bila jako dobra, dida mraz me odlucia nagradit http://www.baby-watcher.hr/

Mazite se,volite,svoje trbuscice

krafnica
    07. Prosinac 2015. 13:26

Cure, evo i mene. Danas tocno 10tt. Druga trudnoca. Curka ima godinu dana. Na uzv-u totalni sok, nosim twinse!!!! Kaos mi je u glavi na najjace. Cekam 18.12. Za veci uzv na kojem ce me detaljnije pregledavat. Inace sam ok i cak jos uvijek spavam na trbuhu. Mucnine tu i tamo, nisu strasne :)
    Ima jos koja mama trudna s blizancima?

Aurelija
    07. Prosinac 2015. 13:44

Betty, čestitam! Baš sam sretna zbog tebe vjeruj mi!  Mene tek čeka sve to, ali ovo mislim da je dobra poruka svim mamama da ne padnu u depru nakon lošeg nalaza nuhalnog, znači ipak ima nade da sve bude ok... Sad se barem možeš opustiti do kraja trudnoće, sretno ti draga!
    Krafnica, čestitke na blizancima!  Zasad si jedina s blizancima u grupi..
    Miska, moguće da ti je ovulacija bila koji dan kasnije, a u tako ranoj trudnoći ti par dana čini veliku razliku u veličini ploda, tako da, koliko god je teško, naoružaj se pozitivnim mislima do sljedećeg pregleda...

sarlina
    07. Prosinac 2015. 13:57

Krafnica ma bravoooo.....ima da ti svi pomažu sada..samo si sve dobro posloži :)
    Betty drago mi je da si mirna nakon Nifty...i ja sam razmišljala pa me nekako strah i tog testa...što ako pokaže pozitivno? Jesi o tome razmišljala?
    IVF_Mommy..ja obožavam spavati na stomaku tj. zaspivati - sad sam 12+5 i nemam još stomaka ali nekako se ne mogu namjestiti više na stoma...i MIRUJ DA SMEĐARENJE PROĐE....
    Miska...morati ćeš se strpiti...nemaš druge...možda je inplantacija bila kasnije...

J

Bruna257
    07. Prosinac 2015. 13:59

Pozdrav, cure!
    Ja danas imala neko vadenje krvi, prije interniste... A ujutro-prvo povracanje... Kaos... Iako mi nakon toga bilo neko olaksanje, mucnine popustile bar na 2 sata :D mi danas ulazimo u 9 tj, i tocno danas zapocelo povracanje... Mene jos ne smeta trbuh,zasada, mene muce cice, tesko mi se namjestit kolko su narasle i jos uvijek su bolne... U srijedu imam pregled kod interniste, a sljedeci pregled kod gin je sljedeci tj,tad bi trebali biti 10+3.. :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.