Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    19. Lipanj 2016. 10:41

Chacorro cestitam na sinu i bas mi zao da nije to bolje proslo Al glavno da je proslo i da je sve ok.

Elle ma i meni dali savjet da idem kod nekog lika poznatog sta je za komplicirane misteriozne stvari u rudesu neki ciro il tako nesto al ono mislim da cu samo iskesirst lovu( nije da mi je to bitno) i da ce mi reci isto sta i ovi. Zao mi jednje nje jer nakon operacije tuli i boli ju a ne mozes joj pomoc😢

Aurelija
    19. Lipanj 2016. 10:49

Chacorro, čestitke na sineku! 
    Ejic, pa traži lokalnu za zub, smijes to! Ja nedavno živac vadila.
    Bellaru, žao mi za peseka 

Ja danas ručak kuham za familiju, rolana janjeća prsa po receptu gordona ramsaya i mladi domaći krumpir mmm, treba sad dočekat samo 

• crnatockica
    19. Lipanj 2016. 10:52

Chacorro...cestitke od srca na malom Antoniju💙💙💙.
    Brzi oporavak ti zelim nakon svega...i da...sto prije dodjete kuci da uz mazenje i mir sve zaboravis 💕❤

ejic
    19. Lipanj 2016. 10:52

Chacorro, bas mi je zao za traume koje si morala prozivjeti ta 2 tjedna 😔 Ali bitno da je sve dobro zavrsilo i da imas svog Antionia kraj sebe. Uzivajte na najjace! 😘

Sanjarka88
    19. Lipanj 2016. 10:53

Jutro ljetniceeee 

Kisa vani i zahladilo. Bas neko bezvezno vrijeme. Jos me i glava boli 😠

Junior spava, mm spava, cura se igra s rođacima a ja malo po netu.

Sto se kupanja tice ma nema zurbe nije mi ni na kraj pameti 😃 

Sto se tice oblacenja. Moj je u startu u broju 56. 50 nisam ni kupovala 56 mu je super mozda neki modeli veci al ne smeta. Vidit cemo do kad ce mu taj broj bit ok. Koliko toga unisti preko dana vec smo sve uspili iznosit 😂.
    Jos smo u dugim rukavima 56 nisam ni kupovala kratke osim bodica... A nekako mi jos nije za kratki rukav malo me to sve zbunjuje no dobro prezivit cemo

Ulje nista, zasad bar

Aurelija jel prošao emotivni dan? Virtualni hug
    Meni je mm uzasno falio sve one dane u bolnici bez obzira sto je svaki dan bio u posjetu

Crazy dovedi ti to u red pod hitno! Nemoj da uskocis na tobogan preko reda 😘

Mare muz ti je stvarno pravi 😉

Miska i Zabica imaju zavrsne shoping pripreme neka neka 😍

Bellaru zao mi je zbog psica 😯 bit ce to ok...

Sandrich uzivas ti na veliko na moru vidim ja. Iskoristi dok mozes 😘

Bruna kako je danas? Hug

Ejic busa slatkaaaaa 😍 uh jos 2 dana posla preporodit ces se vidit ces

Leptirice ajde jos koji dan pa je sve gotoovooo 😘

Chaccoro cestitke na sincicu ❤ ostalo ces zaboravit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Lipanj 2016. 11:03

I da skuzih da neke mame neznaju da imamo temu na bebama

https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/ljetne-bebemame-2016-2038

Pridruzite nam se

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    19. Lipanj 2016. 11:09

Chacorro čestitam na malom Antoniu! Neka mu je sretan i dug zivot! Glavno da je sve dobro zavrsilo, kao sto kazes sve bi ponobo ako treba za zivu i zdravu bebu! 
    Bellaru zao mi je za pesicu, ja se isto jako vezem na zivotinje, bit ce ona dobro.
    Ejic ma ja sam samo takav tip osobe, navikla radit i sve "boljke" odrađivat u hodu... štaš glupo al tak je...

Elle827
    19. Lipanj 2016. 11:39

abies, a iz kojeg dućana je robica? znaju bit razlike u modelima...mene zanima sad jer me.strah da mi.ne.bude malo.to 50,... ja htjela 56,al.kako nisam mogla mrdat od doma, sve mi.mama.išla kupovati i uvjerava me da će to 50 biti dobro, a meni se čini maleno.😕
    .. s druge strane,.kad se cura rodila,.ona je bila 53cm ali šlang beba...3640g, izašla s 3320 ja mislim...stavili joj mi tuticu 56.pa.je plivala u njoj...pa sad nemam pojma...

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.