Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    02. Prosinac 2015. 17:38

Dunyasha prekrasno pregled za pozeljeti...

Peppe

Cro262
    02. Prosinac 2015. 18:06

Cure, upravo dosli sa uzv-a, sutra idemo vaditi krv za rani kombinirani. Uzv je super, veliki smo taman koliko i treba 13+4, dugi 7,52cm, nuhalni je 1,2 i kaze da je to ok, da je sve do 2 ok. U jednom trenu je pozvao muza da dode vidjeti, to mu je bio prvi put da gleda uzv i bilo je fakat emotivno gledati njega zbunjenog dok mu doktor objasnjava i pokazuje gdje je sto... :) Sva sam sad happy i malo mi je lakse kad znam da beba napreduje, uvijek me tako strah prije pregleda, tih 4 tjedna razmaka izmedu pregleda jako dugo traje :)

zabica25
    02. Prosinac 2015. 18:30

Što znači nuhalni? Prva mi je T i ništa mi nije jasno 
    Čitam vas ali nikako da nešto napišem...ali ste aktivne i to me veseli.
    Zanima me jeste li normalno dalje imale odnos s mužem/dečkom? Mene je jučer bolilo i nisam mogla...jel to tek u 4+3 normalno i dal se kasnije ustabili ili? Znam da smo sve različite, ali me zanima...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Majadila
    02. Prosinac 2015. 23:04

Divne vijesti s pregleda , bravo cure!

Moj trbuh su definitivno poceli primjecivati. Doduse, ovi koji znaju svaki puta kad me vidi zure u njega da procjene jel narasao. Zanimljivo, mislila sam da ce me to uzasno nervirati kada do toga dodje, ali skroz mi je okej. Valjda to blazeno 2.tromjesecje i mirni hormoni  :D

Majadila
    02. Prosinac 2015. 23:17

I opet ja s anatomijom :o

Ne kuzim kad kazu da "maternica nije jos iznad stidne kosti". Pa ona je u startu iznad stidne kosti! 

Da ne misle na venerin brežuljak? Poludit cu s nepotpunim informacijama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.