Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    02. Prosinac 2015. 13:31

Al pustimo sad vize i papire, do kad su vam trajali ovi menstr. Grcevi. Ja svaki dan sstrahujem, da ne procurim, takav osjecaj imam. A vjerovatno je i sa vrc jednim spontanim povezano.

Tynchy
    02. Prosinac 2015. 13:41

orhideja, meni grčevi traju i dan danas, od prvog dana oplodnje valjda... Ne sekiraj se, to je normalno i trajat će valjda čitavu trudnoću (jedna mama pitala to jučer kod ginića pa sam čula da joj je to rekla sestra).

Došli mi rezultati probira, 1:5000 je rizik za down, i 1:100 000 za edw. i patau. Dakle, sve ok!

Drugo, što se papira tiče, ne možeš imati dva osiguranja, to nikako. Moraš dokazati odjavu sa jednog, za prijavu na drugo.

miska
    02. Prosinac 2015. 14:06

Meni isto grcevi traju, prekjucer recimo skoro nista jucer jedno 3-4 postena po minutu dvije, danas do sada neki slabiji, ali tu su i dalje!

MomM.94
    02. Prosinac 2015. 14:29

Tynchy mozes mi rec u koju si bolnicu isla na probir?

Meni je ginekologica rekla da idem u petrovu na triplle test i uzv, al ja bih rade na merkur , kad sam odlucila da bih na merkuru rodila, pa bih rade sve pretrage tam obavljala..Ako netko ima iskustva s tim, neka slobodno napise...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Tynchy
    02. Prosinac 2015. 14:32

U merkur

MomM.94
    02. Prosinac 2015. 14:36

Tynchy a dal si morala nesto platiti?Ja imam uputnicu, al sam negdje citala da se bez obzira na uputnicu placa , i dal se moram narucivati ili samo doci tam? Hvala ti puno

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Dunyasha
    02. Prosinac 2015. 14:40

Helou cure!
    Evo da se ja javim danas.. Bili na pregledu, jednom dugackom, kvalitetom pregledu.
    Nuhalni je 1,4 mm (najdeblje od 3 mjerenja), beba je ajmeee meniii!! Velika 8,5 cm, sto odgovara 14+3, a po zadnjom mengi sam dns 13+3, napredno nam dijete. Razvijena nosna i bedrena kost, mala kraljeznica ko harmonikica, gura me svijim nogama, rasteze se. Cak je u jednom trenutku i zijevnula (valjda smo joj isli na zivce) 😊😊 Prstici na rukama s palcem vec sad vidljivi, mala guza se vidi, vidi se ocna leca ispod kapaka, srce lupka ko pravo zdravo srce. Ma sou program. Muz i ja samo gledali sve sto nam dr objasnjava. Rekla je, da je sad jos jako rano za spol, ali kad bi morala reci, da bi po obliku zdjelice rekla da je cuuuraa!! Nama je zapravo sasvim svejedno, bitno da je zdravo. Sto se tice probira, rekla mi je za 2 tjedna na triple test u Petrovu, nalazi za tjedan dana, ali da se, po nn, nemam cega bojati. Eto. Pusa svima od nas!!

Tynchy
    02. Prosinac 2015. 14:47

teja, da, moraš se naručiti i dobiš termin za cca tjedan dana. Plaća se tristotinjak kuna.
    moja prijateljica je išla u vinogradsku i kaže da su bili divni prema njoj, nalaz je dobila isti dan, a ja tek danas.
    Tako da ako ti paše, radije odi u vinogradsku.

dunyasha, divan izvještaj. super da su nalazi ok. Jel ta tvoja doktorica privatno prima? ja bih otišla da mi napokon netko kaže više od "sve je ok".

MomM.94
    02. Prosinac 2015. 16:05

A nije mi jasno onda zasto se u nekim bolnicama placa a u nekim ne ako se ima uputnica...
    Ja moram na triple i uzv poslije 15.12 jer mora proci 14tjedana..

Dunyasha bas mi je drago zbog tvoje bebice i vas bas je lijepo procitati takva pozitivna iskustva s pregleda, jer imam slicna iskustva sa svojom ginekologicom koja je isto pazljiva i na sve odgovori..

Tynchy hvala ti na savjetima i informacijama... :)

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.