Ivf drago mi je da ste vas dvi dobro 😘 jos maloooo
Bruna uh zvuci lose, drzi se 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka vjerujem da ti je već pun k. I bolnice i doktora i čeprkanja, držim fige da ne trebaš vise transfuziju i da te puste doma.
Ovo umaranje mi ide na živce i kod čišćenja, obrisi prašinu pa odmori, operi sude pa odmori, usisam stan pa odmorim, nikad kraja sad jos oprati podove pa wc, pa kupaonicu i onda mogu u krpe a vani prekrasan dan 😔 Inače sve to u 2h napravim 😂
Uf kako cu od ponedjeljka uživati 🏝🏖🏊🏻
Cestitam svim novim mamicama! posebne čestitke tebi Sarlinaznamo što si sve prošla dadobiješ svoju Miu i ne mogu ni zamislit kakvi su sad osjećaji kod tebe!
Sanjarka, Petar je presladak i baš mi je žao da to sve prolaziš! držim fige da idete kući!
Babygirl, kad uhvatiš vremena čekam tvoj friški izvještaj iz Vinogradske
ja sam u četvrtak bila u TA, čekala tri sata za pregled od dvadeset sekundi, kaže prst otvorena, a kako me pregledala-baš kako kažete ko kravu, ne bi se čudila da me ona još dodatno otvorila! Povremeno me lažnjaci peru, tako da se nadam da ću bar koji dan ranije, već mi dosta, ne znam kako se okrenut od tog trbuha
Vjeverice, hvala što uređuješ listu
Uživajte svi u vikendu!
Hellou cure!
Ajme kolkiko bebica stiglo ♡
Babygirl, Bettyboop, Lunale i Sarlina čestitam vam od srca! Nadam se da se niste previse namucile i da su bebice dobro. Uzivajte s malim slatkisima ♡♡♡♡♡
Cekamo priče ;-)
Sanjarka nadam se da je nalaz oke i da ides doma i da konacno ovu pricu ostavis iza sebe i uzivas doma sa svojim Petrom koji je premedeeeeen♡ bravo za tatu ;-)
Abies nadam se da cete se sto prije uskladit, znas da treba nekih mjesec i po dana da se to sve uhoda. Do tad ajme majko svakako se snalazit i cudit se sama sebi kako uspijevas otvorit oci od iscrpljenosti. Saljem ti vibre da lakše izdržiš...
Bebačica super opis. Osoblje zvuci super, bas si me raznjezila s pricom. Meni od prvog truda do rođenja proslo 4,5h... tako da se sad s razlogom bojim hocu li stici do bolnice na vrijeme.
Mi otpratili mamu na bus, malo prosetali pa doma... bebolinac danas nesto ekstra aktivan, bas divlja. A ujutro se skoro upiskila u krevet, jedva stigla do wc-a kolko me namlatio. Hvala na vibrama za građevinsku.
Puse vam saljem, odmarajte i uzivajte za vikend ♡
Vjeverice ja bas za visnju! I moze borovnica. Samo da je slatko! I rijeci ti se pozlatile da ce kolovoz bit ekspresan ! Da ce to krenut sve malo ranije😀😀😀
Lunale, Betty, čestitke!!
Ipak nije Aria tatu dočekala, baš šteta...
Bebačica, super opis, pogotovo sam se odvalila na onaj dio dal hoće kosicu vidit, zamisljam hehe. I drago mi je da su bili dobri prema tebi!
Sanjarka, bravo za tatu i naravno držim fige da što prije ideš doma!
Abies, jel se ne bojiš da će beba odbit cicu nakon bočice? Nemam iskustva pa pitam, tako sam čula...
Bruna, i meni tako neki mučan dan, fali zraka, ležim... Jedva čekam da ode sparina, tj padne kiša
Cure, mene tak peru hormoni..samo mi se plače..
čim mi muž da pusu, ja počnem plakati...i nikako prestati...
nema tu pomoći...uh...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica ja placem dok jedem nutellu a placem ko da mi je netko familiju pobio. 😕 nisi jedina
A je nam lijepo
Sortiraj odgovore
Najstariji