Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    08. Lipanj 2016. 20:51

Mamama Ugolini, Abies, Bebačici i Sunshine cestitam od srca na rodenju njihovih beba! Mala koza, nadam se da ce sve srediti s malenom Emily!! Drzte se!!

deeka
    08. Lipanj 2016. 20:57

Uhh ova moja mala me tuce otkad sam dosla s pregleda...zloca jedna!

bellaru
    08. Lipanj 2016. 21:19

Cure koje su rodile cestitam vam!! 

Danas vidim svi se nesto zale . Mislim da je do  vremena jer se zale i trudni i stari i svi ostali drugi.
    Ja sam danas posebno zivcana i davila bi sve oko sebe i nemam strpljenja za nikog😠 i jos me ledja bole. Vidim pricate o ovom sta curi iz cica. Meni curi staalnoo vec par mj a sad sam 29 tj. Vidim u grudnjaku i majica ujutro kad se probudim. Ne znam jel to kao dobro imat cu sigurno mlijeka il to apsolutno nista ne znaci. 
    Najbolje otic spavat da ovaj dan prodje

Marigmar
    08. Lipanj 2016. 21:32

Pozdrav ekipica, evo i mene u horizontali dogegala se do kreveta i sada vise ne mrdam. Sutra idem na pregled pa sam se išla malo urediti dolje i namučila se Ko konj, strašno, ne volim ići neuredna ali Morat cu smisliti nešto drugo jer sama ne mogu, em mi vruće u toj tuš kabini, em mi teško čučati, em se sva istegnem, kak vi to rješavate. Kozmetičarke ne dolaze u obzir kod mene trenutno tak da ili cu upregnuti dragog ili natura look 😂😂😂

bellaru
    08. Lipanj 2016. 21:38

Marigmar ja zadnje sjela na rub kade, prekoputa ogledalo i deri. A to samo da skratim da ne umrem na depilaciji. A na depilaciji rekla samo dole sta je bitno za porod ovo gore ne. Umrla bi za sve😵

deeka
    08. Lipanj 2016. 21:43

Ja sam muza zaposlila za depilaciju :)

Marigmar
    08. Lipanj 2016. 21:44

Al stvarno kad si mislim da ne može nama ženama biti kompliciranije 😂

TPol
    08. Lipanj 2016. 22:27

Evo i ja u horizontali, ali danas sam bas bila hiperaktivna, nema sta nisam napravila, sama se sebi cudim hahha .... Sutra sam po gradu imam termine pa se napokon veselim odmoru drugi tjedan yey
    Crazy sretno sa preseljenjem! 
    Ali neka zivcanost je i mene uhvatila vec cijeli tjedan, a bas sam se hvalila kako mi je lijepo u trudnoci da sam bas super raspolozena 😬😬😬

Laku noc cure 💕💕💕

mare1989
    08. Lipanj 2016. 22:34

Ja sam se sinoc napatila dok sam se depilirala ne volim dole dlake a sad je bas tesko se brijati,sjednem na pod ogledalo pred sobom i pomalo. 😉
    Danas je ocito bas tezak dan svima😞

Deedee01
    08. Lipanj 2016. 22:38

Curke samo da vam prijavim snizenje u h&m 50% ,nisu sve stvari snizene ali dosta tog je i djecijeg i za mame, i benetton 30% na sve. Inace kazu da ove godine snizenja pocinju 15.6. Pa da si znate racunat. Ja si kupim ove stvari dugih rukava, tipa u h&m 2 bodica dugih rukava 35kn, jos u stranu kopcanje, to volim😄

Ja spavam na kaucu, jer se nemrem namjestit na krevetu s dragim. Nadam se sa ce mali pozurit jer ove sve trudnicke tegobe nisu za dugu toleranciju.😄

P.s. Zaboravila sam vam reci da je moj mali 3400, znaci zmajcek!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.