Dobar dan cure
Kako ste danas?
Meni je danas bas tezak dan,slabo sam spavala,a vani neka sparina pa jos mi teze.Beba iz stomaka lupa naveliko niti jedna poza ne pase odma lupa razvaljiva unutra sve😊.Danas sam pokusala spavat ali djeca moja nemaju mira 100pitanja u 1min😊😁
miska, i meni je taj kolostrum prisutan već dugo. Osjećam kako me hladi, ali kad pogledam, već se stvrdne. Samo mi otpadne, jednom sam maknula ručnikom pa sam sve zvijezde vidjela od boli.
ejic, suhu kožu ima većina trudnica. Od početka T mi se peruta, dignem potkošulju u zimi i ispod bijele pahuljice :) rane sam vidjela prvo na nadlaktici, pa na ruci (iznad šake) i sad na prstima.
deeka super za pregled..nek tako nastavi
kleopatra..bolovi, pričaj mi o tome. Hana me lupa kaj luda, već me sve boli. Rekla sam mužu da valjda unutra imam modrice. danas me počeo boljeti trbuh, neka mučnina, na povraćanje išlo, bol u križima neopisiva. Nadam se da nisu trudovi jer sam joj rekla nek prije 19.7. (37 tt) ne kuca na vrata jer ne može van
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Kleopatra- znam taj osjecaj, tako je i meni samo sto mene jos i prepone bole, ali kako je meni doktorica rekla to su ti pripremni trudovi.
Meni jos nije kolostrum nije poceo a mozda i je malo ali ja nisam primjetila
Curama koje su danas zagrlile po prvi put svoje bebice, cestitam vam i zelim vam da se dugo dugo mazite i pazite
Ostale cure sto supisale nisam zapamtila, ne zamjerite
Bebacica, cestitam ti na bebici!!! 😍❤💕💞💖🎉🎊 Ljubite se i mazite! 😍
Lunale, ja ti vise ne mogu zivjeti bez grudnjaka. Skinem ga jedino za tusiranje i onda tocno osjecam tezinu sisa. Cak i nocu moram nositi sportski grudnjak jer me inace sise ujutro nemoguce bole 😁😁
Mazat cu onda ta podrucja i dalje s tom kremom jer mi je bas super. To je u apoteci posebno izmjesana krema pa e vrlo vjerojano nesto "prirodnija" od onih kupovnih iz trgovine. Navece nakon tusiranja sam cijela masna od ulja protiv strija i te kreme 😀😁
Zabice, ja na rukama srecom jos nemam rane ali sam isto primjetila da su mi cesce suhe.
Vidim da nisam jedina kojoj je danas dan u komi. Umornaaa, sad navece sam vec jedva ustala sa stolice na poslu, upravo se spustila kisa pa jos i to dodatno pogorsava dituaciju 😕 Ali jos maaalo odbrojavam pa cu onda (nadam se) imati nesto vise vremena za odmor, izlezavanje i ljencarenje 😉
Drage cure,
niste jedine sa losim danom... 😔 sve me boli, trbuh vecinom tvrd, umorna,non stop mi se spava, jedva sam rucak skuhala, sparina mi a neka zimnica me popodne tresla... Molim boga da se vise ta kisa spusti... Cak se i Sofia od svega toga umirila...
Mm odlucio napravit veceru, nema veselije od mene 😍 divlje borovnice i jagode sa grckim jogurtom i zobenim pahuljicama i heljdine činkice.... ❤️❤️❤️🍓🍓
Ja cu jos malo na krevet, niti sjedit ne mogu... 😥
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
I ja prijavljujem koma stanje...umor, nizak tlak...jedva se krecem.Prisilila se do Ikee...kupila neke sitnice...ruckic...kafica i jedva se dovukla doma na sofu...i nemrem nikud...samo sjedim...a uskoro cu i na krevet...
Onaj donji tlak mi je vec danima 50...uzas...mislim da bi cijeli dan mogla prespavati...
Pozdrav svima!!
Čestitke onima koje su donijele na svijet svoje male smotuljke ljubavi!!!
Sutra punim 31 tjedan. Do sada si nisam bila nešto velika, mogla sam još svašta raditi, ali sad primjećujem da mi je sve teže i teže. I trbuh je sve veći. Mali nekad toliko lupa da se cijela zatresem ako ležim. Ponekad osjetim stezanje trbuha, kao lakši grč. To su valjda BH kontrakcije. Danas mi je cijeli dan trbuh tvrd i napet kao da će eksplodirati.
Kad mogu očekivati curenje kolostruma? Još nisam ništa primjetila i grudi mi nisu tvrde i napete. Malo su narasle, ali očekivala sam da će i više. Vjerojatno budu kad dode mlijeko. Ali i inače ih imam poprilično. Morat ću prijeći na E veličinu grudnjaka.
Počela sam češće razmišljati o porodu. Do sada mi je to sve bilo jako daleko, ali približava se polako, još pogotovo ako ću prije termina što je dr.rekla da može biti zbog ureoplazme, ali bris od prošlog tj.je ok pa ne znam postoji li još opasnost od prijevremenog??
I ja big muža uz sebe, ali ja planiram cijelo vrijeme hodati, šetati, biti na lopti pa da mi samo krati vrijeme pričom. Mislim, ja planiram, a nemam pojma kako to ustvari je i što će biti od tih mojih planova. Nakon mučnina, povraćanja, ureoplazme, žgaravica, hemoroida, sumnje na curenje plodne vode,....nadam se lakšem porodu. I normalnom osoblju i dr.u bolnici u sred 8.mj kad će većina hladiti guze u Jadranu.
Bebacica i sunshine cestitam vam i ovdje, takoder bebuljica Emily od male koze je preslatka 💕💕💕💕
Večer curke!
Bebačica i Sunshine čestitam vam na vasim princezama!!! Neka su zdrave i sretne♡♡♡♡♡♡
Guzva nastala na toboganu... ali neka je... maratonci trce posljednji krug hehhehe
Vidim muči vas sparina, tlak i suha koza... mene nista od navedenog, skroz sam dobra, malo jos jedino stopala bole od jucer. Veceras mi stize mama da mi pomogne oko čišćenja i selidbe u naredna dva dana, a ja se moram smirit. Bebolino se uredno javlja i bas gustam u tome.
Pozdrav s mora ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji