Ugolina cestitam ! Uzivaj sa svojom bebicom Petrom! Zao mi je da si se namucila :(
Mala koza sve najbolje i hvala da si nam se javila bas smo sve bile zabrinute gdje si i sta je bilo. bitno da mala Emily dobro jede i napreduje!
Vidim danas ce bit veselo stizu nove bebulje! 🍼🍼🍼 sretno svima 💕💕💕
ja sam nocas sanjala da radam, al imam jos vremena 😬😬😬
Bokić, idemo na sokić?
ejic, ne znam ništa od toksoplazmi, ali sve bude dobro na kraju. Nemoj previše brinuti. Ja se od malena grozim mačaka i ne volim ih.
atica, čestitam na malenoj Lori..ime mi je genijalno Slažem se da muž dobro dođe na porodu,nek vidi kolika je to muka kad je već znao napraviti dijete...moralna podrška uvijek dođe. Ja ga nisam ni tjerala ni moljakala, sam je odlučio da ide.
baby i sarlina čekaju..napeto je, napeto
mare, i ja sam ti od 5 budna i nikako dalje zaspati. Zvono se onda na crkvi oglasi i nikako natrag u san
Lunale, i ja sam još na VI s fejsom..za neke znam tko su, za neke ne...
Sandra ti je bebačica, a Jelena leptirica
Ugolina, čestitke na curki i kaj si to tak hrabro izgurala. Uskoro ćeš sve zaboraviti i krenuti dalje. Glavno da je sve ok
MalaKoza, čestitke i tebi..koliko beba u zadnje vrijeme. Žao mi je zbog nepca, ali će i to proći.
Aurelija, forsiraj s pitanjima za mjere..jel dobiješ na slici UZVa mjeru FL? Mogu ti provjeriti duljinu bebe...imam neku aplikaciju.
Svibanj je prazan, idemo u nove pobjede...
Kod CRa ste uspavane? Kod nas nije tako..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Žabice, ne dobijem fl jer nikak ni ne uspije snimit nogu u komadu!! Mislim da posteljica smeta. A o piši mogu samo sanjat, nadam se da ne bude iznenađenja na porodu!! Jučer sam jedino vidjela stopala ispred glave, onak sa svim prstićima, preslatkoo
Promjer glave je jučer bio 33tt po kraćoj strani, al kak ima izduženu glavu to nije baš sasvim relevantno, valjda?! Trbuh mi naočigled raste sad, protoci su super, tak da se iskreno nadam da ljubica dobiva dovoljno kisika i hrane... Sunshine me splašila sa svojim "zastojem rasta" pa zbog toga me muči jel sve ok!
Carski - malo teze ovog puta. Naglo na startu mi pao tlak, doslo mi lose, pa sam dio oper bila na kisiku plus lijek da me vrati. I od prvog reza su bile priraslice pa je sve trajalo duze. A i dr je obecao da ce oporavak biti tezi. Necu mu vjerovati
Aurelija bit cu ja uvijek razocarana, no vise prvim porodom nego sad. Jer kad sam cula kolika je i proslo mi glavom sto sve zbog prvog reza moze biti... lakse mi je. I dr koji me tu vodio pred oper i sam kroz šalu je rekao da bi prirodno krenulo u 44tt (ja zezam do 45 tu il na fejsu).
Ugolina..bravo hrabrice...cestitam na rodjenju male Josipe❤
Dakle....i tvoj porod horor cisti...boli me dok sam citala i mogu zamislit te muke i jada da si kosu pocupas....i jos budale koje nemolosrdno gledaju kak se mucis...jbt nebi mu ostala duzna na odlasku iz rodilista.ko da smo u srednjem vijeku.....
Daj zeni neki k....da joj olaksas...ak ne epi...daj nes drugo....no ajde hrabro si to odradila.zelim ti brz oporavak....
Sad odmaraj i cuvaj Josipicu...💕❤
Abies, da si morala ko Ugolina prolazit, vjerojatno bi se pak lupala po glavi zašto nisi na cr odmah pristala! Nikad nama ženama pravo. Nemoj se doma samo previše forsirat, daj prisili muža da se malo angažira oko sina, ručka itd.
Jučer sam baš bila s frendicom na kavi, njoj je prvi porod bio cr i kaže totalno super iskustvo, oporavak, sve. Uskoro treba rodit, nada se opet carskom. Zbilja je sve individualno s tim oporavkom...ko će ga znat! Meni je najgori dio to rezanje mišića, jel se to ikad oporavi skroz?!
Joj Abies toga se i ja bojim, meni tlak svaki dan sve niži jos mi frendica anesteziolog rekla kad dobis spinalnu ili epi jos se Rusi tlak tak da koma mi je već sad.
Marigmar nek ti netko prije nego krenes u rodiliste dobro digne tlak 😁😁😁😁
Evo samo izvjestaj s pregleda. Sve je u redu, ctg, plodna voda a ona ce bit cirka 3300-3500 kaze. Ja prst otvorena i "spremna" na sta sam skocila i pitala da kako misli to "spremna" i ocemo li docekat ponediljak na sta je rekao 50-50 sanse. Od danas ne mrdam pregled opet u srijedu, dan prije termina
Sortiraj odgovore
Najstariji