Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    30. Svibanj 2016. 07:52

Majo cestitke na Denisu, i dobrodosao na ovaj svit Drage moje koje ste u iscekivanju, mogu mislit kako vam je,al evo, od sinoc sam se pomirila sa sudbom Zakljucih, da nista ne ide na silu.I onaj momenat, vjerojatno se sicate, (kad se posto poto niste tile zaljubit, i onda je uletjai neki malac, i poremeti plan), tako je i sa bebacima Sta mi vise zelimo rodit, oni bas ne zele, jer im je unutra bas fino ( to sam sebi nekako prevela) Inace, Andro ima 3200g, otvorena sam 2 prsta, i malac je spreman,al eto, .Zadnjih dana, perem sta stignem, najgore od svega, sta svi ukucani pate (MM i Keko), jadan Keko, ce bit okupan dva puta dnevno minimalno, ako ovako nastavim, za danas sam odlucila opiturat prozore.

Nesanica me pere na veliko.Jucer sam padala sa nogu od umora, i otisla lec u 11, digla se u 11 ipo, i vratila se nazad u dva.I ka zec, od 6 budna 

Torte su vam divne, iako meni ne pase slatko, ja se nagradim radlericem dnevno

• kokolo5
    30. Svibanj 2016. 07:55

Jutrooo cure!!!
    Abies sretan ti rođendan, od srca sve najbolje ti zelim! 😘💖🎂🎁🎉
    Sanjarka popricaj malo sa svojim gentlemanom, ok je pustit druge ispred sebe, ali nije ok kasnit 😂😂😂
    Baby eto ti, pa ti ribaj tepihe...nadam se da si kuci i da pajkis!
    Lunale sretno na pregledu danas!!!
    Leptirica sad lipo digni noge u zrak ako mozes, pomaze...bar donekle 😉 
    Ugolina ??? Jel se sta događa?
    Inaj znaci Andrej-lijepo! Bitno da nije ostao Hermanibald, ili kakolivec 😂😂😂

Sanjarka88
    30. Svibanj 2016. 08:05

Betty suosjecam sta drugo da ti kazem, u svakom pogledu.
    Ne zelim nista na silu daleko od toga, al ima 5 dana sam za nista, jos mi stoji torbetina s robicom nasred dnevnog boravka za razvrstat al nemoguuuuu. Lako bi ja da se nisam ovako naglo pretvorila u ovo što jesam joj jo joj.
    Proc ce kad tad 😊 

Kokolo jep malac ce bit pozvan na jedan roditelj- sin razgovor 😂 ozbiljan naravno haha

Mare bravo za spavanac! 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    30. Svibanj 2016. 08:35

Majo, čestitam od srca...brz oporavak ti želim, a malom Andreju sretno djetinjstvo.
    Ugolina i Sanjarka, jeste li u rađaoni? 
    Inaj, hvala na info :) 
    baby, ima li novosti?
    betty, je li torba spremna? A ti? Bit će to brzo..počeli smo se redati.,

Ja jučer na kraju ostala doma, nisam išla na sprovod..jako me boljelo, ležala sam cijelo vrijeme. U jednom trenutku sam bila kao paralizana i nisam se mogla pomaknuti. Počeli jaki grčevi, šarafilo u trbuhu...uf...
    Cheesecake - mmmmm...baš mi se jede..moja sestra ga najbolje priprema..

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Marigmar
    30. Svibanj 2016. 08:50

Jutro cure, vidim da je nekima već i podne posto su budne cijelu noć nisam ni ja daleko. Muci me buđenje po noći za mokrenje a ono sto zabrinjava je to sto mokrim veliku količinu dakle nije samo pritisak već stvarno potoci, i to 3,4 puta u toku noći. E sad ili mi je stvarno šećer ili ovaj sok od bazge kaj sam napravila ima jako diuretska svojstva. Za svaki slučaj sutra trk u breyer idem izvaditi GUK profil i predati urin. Držite fige da nije šećer 😞

Abies želim sve najbolje povodom rođendana i to je to od mene, vruće mi je jako idem pod tuš. Kissi kissi

vjeverica8
    30. Svibanj 2016. 09:00

Majo čestitam ti na malom smotuljku Andreju, nadam se da se naveliko mazite!! Jeste uspjele ti i Dunya biti cimerice s obzirom da ste dan za danom rodile? To bi bilo baš fora   
    Kad dođeš malo k sebi voljela bih čuti tvoje iskustvo s poroda (pogotovo ovaj dio s doulom) 

vjeverica8
    30. Svibanj 2016. 09:14

Jutro curke!!
    Ja se u subotu vratila doma svom mužu  odmah smo otišli u shopping i kupila si par trudničkih stvarčica i mrežu za ležanje vani - ta stvar je savršena 
    Čitala sam sve redovito ali preko moba, a mob mi je tako nezahvalan za pisati na forumu, sto godina traje pisanje jednog posta...
    Sanjarka tebi je danas baš pravi dan D! Želim ti puno strpljenja da ga u miru izdržiš pošto Petar ipak stiže tek sutra 
    Abies sretan ti rođendan!!  torta mi izgleda fantazija, jagode i šlag i puding unutra - njama njama!! 
    Bruna ti trebaš otvoriti neki kreativni obrt, stvarno imaš smisla za sve te neke stvarčice! Već vidim kako ti i Sofia svašta nešto izrađujete zajedno
    Crazy baš lijepo od tvojih što su bili par dana. Još danas i sutra i doma!! A prekosutra seliš u drugi stan, jel' tako? Bome veselo kod tebe!
    Baby ni tepisi nisu uspjeli ubrzati stvar? uff, još malo izdrži  bit  će tobogan slobodan kad ti bude trebao 
    Marigmar sretno sa šećerom! Nadam se da ga neće biti!
    Betty znači i ti si u niskom startu? Neka, neka, sad će to brzo  
    Kokolo i tvoja torta izgleda super!! 

Sve ostale koje sam zaboravila spomenuti - mah mah, možda se još nečeg sjetim 
    E da, noćas sam sanjala da je Gita rodila  samo vas ljetnice sanjam 

mare1989
    30. Svibanj 2016. 10:07

Marigmar ja po noci idem 5-6puta u wc,i plus stalno sam zedna.Secer je bio malo povisen al nista strasno.Drzim ti fige da bude sve u redu😊
    Ja sam jutros nesto sva u ciscenju,sobu sredivam. A znam da je mm mora kreciti😌,plus stiglo mi robice za bebu koju moram oprati,sad mislim da imam svega dosta,jos je sveki nakupovala svega tako da sam sad za prva 3mj mirna.Rekla mi je da je nabavila 100kom onih gazica,uloske i jednokratnih gacica tako da to ne moram kupovati😁

Bruna257
    30. Svibanj 2016. 10:10

Jutro cure :)

Najprije hvala svima za pohvale 😊😊 bas uzivam u tome, a kad covjek uziva,onda mu nekako i ide to od ruke 😁 sve je pocelo sa bojanjem zidova sa 5godina vodenim bojama 😝 pa zamislite kak je to izgledalo hahahaha 😝😁😝😁

Zabice, jedva cekam da zajedno pocnemo mijesiti, miksati i peci kolace,izradivati joj ukrase za rodendane... Ma svasta ❤️❤️   I da,pametno si odlucila da nisi isla na pogreb... Samo bi se mucila...

Baby nadam se da si vec doma 😘 i da odmaras.....

Sanjarka i tvoj dan D i spust po toboganu se priblizavaju...❤️ I vjerujem da ti tesko... Bit ce nam lakse... Kad-tad ;)

ABIES SRETAN TI RODENDAN, ZELIM TI SVE NAJ NAJ NAJ, BRZI POROD,BRZI OPORAVAK I PUUUUUUNO MAZENJA 😘😍

E sad vise neznam ko je sta pisao 😁 najela sam se posteno i sad cu jos malo odmoriti 😝 

Puse svima

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    30. Svibanj 2016. 10:13

Cure hvala na lijepim zeljama. 
    Sanjarka nasi klinci nam nisu pruzili rodjendane u rodilistu :)

Kad je plan da su isti dan, ne i god datum... onda moja moze kao braco 1. Samo njemu je cet njoj bi sri bila. Ima jos 3tjedna fore onda ce ju silom cupat. Jedva cekam bit pokretna i laksa. 

Tortu saljem svakoj krisku bar ovako  

Baby nek si otisla, sve bi. Bolje da vide sto je, nego da se doma jos porodis (na tepihu, kad si ga vec sredila). Ma legenda

Betty ti si kad i ja na listi za tobogan :) jos malo strppljenja

Zabice neka si doma ostala

Marigmar to mokrenje ne mora biti vezano sa secerom. Bolje nego da se sakuplja u tebi voda

Vjeverice mreza i izlezavanje. Bas dobro. Jesi jos na jugu? 

Leptirice joj. Dobro Kokolo kaze i Sarlina prije xx stranica. Noge u hladnu vodu i u visinu.

Crazy jel ograda gotova ili ces opet u bauhaus :)

Prijava pregleda svaku srijedu
    Kad se ostalog sjetim pisem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.