Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    29. Svibanj 2016. 15:39

Liker od bazge

1,5L vode
    25-30vecih cvjetova bazge
    Limunska kiselina ili narezani limun po ukusu➡️➡️Namociti 24 sata da stoji, procijediti , dodati 1,5kg secera i zavrijeti(neka vrije cca 10-15min)... Kad se malo pohladi dodati 2L rakije(lozova/tropova,kako tko zove; ne u vruce da alkohol na ishlapi!)... Moze se dodati i vodka ili bijeli rum(probala sa rumom i bude jako jako fino 😋)

Živjeli 🍸🍹😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    29. Svibanj 2016. 16:03

Abies ti ne volis cheescake? Ja obožavam! Mljac! 
    Sarlina znaci spremate se vi na veliko za dan D! Jel uzbuđenje? 💝
    Kokolo torta je predivnaaaaa! Bravo mama! 💙 ja isto nisam za ukrasavanje dobra jednom pokusala s fondanom zavrsio je u smeću, umjetnost mi nije jaca strana. No curi sam svaki rodendan radila tortu kakvu takvu s ljubavlju je bilo osim sad 9. rockasa zbog mucnina i povracanja.
    Termin mi je po uzv sutra po m je u subotu. No po uzv je točan sigurno s obzirom na pozitivan testic 7 dana prije ocekivane m 😂 
    Bruna kod vas sve ide po planu bravoooooo za Sofiu 💝
    Aurelija jel muzic stigao za rucak? Nece moj Petar i gotovo 😊
    Crazy nek ste vi uzivali sa tvojima, bit ce jooos puno prilika 😘 
    Starim toga se i bojim tebe su 3tj lomili a mene tek 3 dana da se nebi i meni produzilo na koji tjedan ko i Maji 😅

Mi bili na rucku kod mojih. Sad lezarina. Curka nas vec neko vrijeme pila za kino pa cu joj danas ispunit zelju.
    Ja napeta ko puska neznam jel do juzine ili neceg drugog 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    29. Svibanj 2016. 19:40

evo tortica (nekih):

eto... ima još slika, al da ne okupiram cijeli forum :P

TPol
    29. Svibanj 2016. 19:43

Wow super bas su prekrasne!

inaj
    29. Svibanj 2016. 19:43

Večer curke
    Samo javljam da je u petak stigao Majin malac...sve detalje bude vam ona ispričala kad dodu doma i odmore se malo ...pozdravlja Vas puno

CrazyPuppet
    29. Svibanj 2016. 19:50

O wow pa stigao nam Denis!!! Čestitke Majo, nadam se da je bilo brzo i da je doula bila od pomoći! Denisu sve najbolje!!! Uživajte u maženju!♡♡♡♡♡

Bruna257
    29. Svibanj 2016. 19:50

TPol hvala :)

majo  najljepše čestitke na rođenju malog Denisa :) brz oporavak objema, uživajte, mazite se i pazite i papajte 

inaj hvala na informaciji 

mare1989
    29. Svibanj 2016. 20:00

Majo iskrene cestitke na rodenju Denisa🎈🎉 tebi zelim brz oporavak,uzivaj sa svojim smotuljkom malim😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.