Kokolo torta je odlicna, predivna...
I da, ja radim domaci fondan, a boje kupujem prehrambene, neka internet trgovina Dora, za slasticarstvo... Jest da je boja 25kn, ali je gel boja pa je doslovce treba 2kapi sa cackalice stavit jer je jaka...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hvala Bruna! Ja sam probala bojat fondan s gel bojom dr Oetker...preslabo 😣. Za drugi put cu narucit preko neta onda 👍 Vidila sam tvoje tortice sto si stavila, ti si pravi profesionalac! 👌👏👏👏
Haha a hvala :) ma daleko sam ti ja od profesionalca.... To ti je unutra ili ledeni vjetar ili cokoladna torta od 15 taaankih slojeva(biskvit+krema+slag), nis komplicirano.... Vise mi uzme slaganje i aranziranje torte nego pecenje... Al uzivam u tome paaa... :D
Abies, torta ti je wow!!! Stvarno se vidi trud ;-) mene ipak više zanima što je ispod fondanta ;-)
Žabica iskrena sućut za baku tm. Ostani ti doma kako cure kazu.
Sanjarka sad će to skoro. Neće 10dana sigurno.
Ja sam rez osjetila samo kao da me netko necim toplim taknuo dolje, a šivanje isto nije bolilo. No ja sam pukla duboko unutra, pa me jos dan danas zna bolit ožiljak.
Bruna bravo za pregled! Sok od bazge obozavam, taman mi mama jednu bocu donjela. Nema boljeg!
Evo moji otisli, baš nam je bilo lijepo. Mali je guštao u pažnji ko malo prase. Ja sam isto fino odmorila (i nažderala se) a sad opet u nove pobjede.
Cure ajmo rađat, što ste uzele produžen vikend? ;-)
Kokolo i tvoja torta izgleda super!!! A Bruna stavi i ovdje koju slikicu pa da i tvoje vidimo :-)
Ja to ne volim cifrat, više sam za torte koje su same po sebi lijepe za vidjet. Al ovo je za klince stvarno fora :-)
Crazy budem kad budem na laptopu, lakse mi je nego preko moba :)
Crazy najcesce je puding krema. (I sad je iako ce slag gore). Ne brinem jel neki klinjo alergican onda. A dovoljno cvrsta za secernu smjesu i dovoljno lagana. Sto se tice rodjendana.
Muz voli cheescake pa ce to dobit. Meni odgovara, ak necu bit 2u1, lako za napravit. A ja i mali cemo nesto za sebe.
Bruna super za pregled. A termin je tako relativan pojam. Kad uzmes u terminu smo mjesec dana ne jedan
Torte su Kokolo i Bruna
Fondan kad prvi put krenes, zaljubis se.
Kokolo bilo je strpljenja za svaku zvijezdicu ;)
Cure torte vam stvarno odlicno izgledaju. Ja nisam bas neki umjetnik. Napravim ih,cak i kompliciranije ali ukrasi se temelje na slagu i dodacima
Ja sam vise za pojest hahahha
url=https://lilypie.com]
Sanjarka mene su lomili bolovi 3 tjedna i rodila dan prije termina tako da ces ti najkasnije sutra 😉
Maja danas ima indukciju vjerovatno,sretno!!
Sortiraj odgovore
Najstariji