Ola
Mi stigli sa obrade za CR.. Zatvorena sam ko cep, srijeda uzv i dogovor kad cemo se poroditi... Cekamo da prijedje 3 kg micamaca...
Abies... Odlicna torta... Sutra cestitke..
Dunya... Bome bilo veselo... Sad oporavak i mazenje
Zabice... Sucut za baku...
Kokolo... Brao za sezonu... Uvalila bi se i ja u baru da mi blize..
Kod nas 31 celzic... Krepaona... Ali u stanu fino.. Susjed pece rostilj jooooj....
Puse curke... Tipkamo see
Abies, torta izgleda wow! Stvarno svaka čast, lijepa i uredna! Ja se do sad nisam maknula od ovih sto im se svi slojevi sa strane vide
Kokolo, zavidim ti na osvježenju, aaa i ja bih! Jesi pitala gin u vezi toga, mozes se normalno kupat bez straha od infekcije, beštija i sl?
Žabice, ja isto mislim da bolje da ne ides, jos ces se onesvijestit na vrucini! Pitanja su ti cure odgovorile... Meni je fobija taj prolaps pupkovine sto bude cesce kod beba na zadak...Pa ak mi pukne vodenjak planiram odmah lec i pravac u bolnicu, bez pranja kose i sl...Sto nije neko ovdje spominjao da u nizozemskoj il negdje dolazi hitna po tebe u tom slucaju?
Mare, definitivno nisi u hr prosjeku, 3. Dijete u 27 godini, vjerojatno niko ne misli nista negativno, al eto ne znaju sto bi drugo komentirali, nemoj to preosobno shvacat!
Sanjarka, kad sam vidjela 5 stranica od jucer, prvo sam pomislila da si ti rodila, kad ono nece Petar!
Bruna, pregled?
Ja sama doma, iskoristila dopodne za misu, kavu s frendicama, sad idem kuhat rucak, valjda ce muz do tad stic!
Ola curke!
Evo mi jos jutros obavili pregled, malecka ko po obicaju divljala na ctg, cekaona odzvanjala, sestra se samo smijala kad je dosla provjeravat... 😁 beba u tjedan, danas je po doktorovom tocno 34+0, termin pomaknut na 10.7., ali sve ovisi kak ce Sofia bit raspolozena 😊😍 vec je u polozaju za katapultiranje...😁😁😝
Sto se tice ovih mojih bolova u pub kosti, pocelo je sirenje pa pretpostavlja da bi porod mogao biti brz(pomolit cemo se za to i drzat palceve 😁🙏)... Nije me gledao dole, to cemo na sljedecem pregledu (10.6.)... Sa streptica(kako mm kaze) rekao da nema
Brige,nije tako velika kolicina a i profilaksa sigurno ide, a ovaj secer je moguce od stresa/straha/neceg treceg, pa cemo ponovit, al nema mjesta panici,samo malo prilagoditi prehranu i sve pet(AKO bude potrebno 😊).... Uglavnom, rekao mi da sad iskoristim i odmaram sto vise 😁😝
Bila ja i danas u shoppingu, u Konzumu kupovala onih casa sto se naljepnice skupljale, 2paketa za bijelo vino,2 za vodu(one manje).... Onaj dan sam samo dehidrirala, sad je boca non stop samnom 😝😁...
I hvala cure za dobre vibre 😘
ZABICE sucut zbog bake tm... Al ne guraj se nikud po ovoj vrucini i sparini,ko zamjeri sto nisi dosla-budala... Uostalom,trudnicama se ne preeporuca da idu po pogrebima... Odmaraj doma...
SANJARKA sad ces ti ubrzo, samo da kisa malo padne,neda se tvom momku na ovu vrucinu 😉☺️
KOKOLO odlicna je torta... Stavit cu ja na fb koje sam radila, ja sam cak po narudzbi radila za krstenja,krizme, rodendane... Sad nemam snage vise... Al inace uzivam u kuhinji kuhat/pec/brljavit.... Uzivam jednako i u kuhanju i kolacima.... :) jucer dovrsila sirup od bazge i mogu rec da je mmmm.. Danas radim jos i liker od cvijeta bazge... 😋 pa cu od visanja kada bude sezona, borovnica,jagoda.... Mmmm svaku godinu kod mene bar 7-8 vrsta likera :D ko da smo alkoholicari 😝🍸🍹🍷
Oooooo raspisala se ja 😝😁 nista,ode odmarat... I cekam rucak, danas sister chef u kuhinji...😋😋
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Aurelija nema straha kod morske vode, javni bazeni i jacuzziji nisu preporucljivi.
Bruna necu se kitit tuđim perjem-Abies je stavila sliku torte 😉 mogu i ja stavit od malog sta sam mu za rođendan radila, ali nisam majstor ko vi 😂 super za dobar pregled, a mozes kad budes radila koji liker bacit recept i sliju na FB, ko i za bazgu 👍👏👌
Mene su kad sam kcer radala rezali tj epizotomiju radili jer boj je glava bila zaglavila,pa kad se rodila samo pokazali i odveli,jer kako su mi bili rekli imala je malo plodne vode u plucima pa su morali je nadgledat. Kad sam sina radala toliko se gurao van da sam mislia eno pi... pukla ko lubenica,kad kaze doktor super,nista nnije puklo nista ne treba sivat.😊😁
Sad mi mm kaze ova ce beba izletit ko iz topa😂.
Ajme koji tezak dan da bar hoce kiSa da rashladi malo
Evo moj skromni uradak...ali je rađen sa puuuno ljubavi
Mare drzim fige da ti je muz u pravu 😉
Abies i kokolo hahaha trudnicki mozak :) :D ispricavam se... Na fb stavila slike mojih remek djela/tortica :D tamo cu vam i recept za liker od bazge, i kad budem druge radila, pisat cu recepte.... 🍹😝
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji