Zabice,ja bi na tvom mjestu ostala doma,a ak ti netko i zamjeri kaj te briga.. U visokoj trudnoci,po ovoj vrucini i sparini,u tom stresu, ma ne treba ti to.. Ipak je muzeva baka a ako ti on kaze da ostanes doma onda ne vidim problem..
Nama su na trudnickom tecaju rekli da bolje doc odmah u bolnicu ak ti pukne vodenjak zbog mogucnosti infekcije i da nekima recimo zna izletit u tom mlazu pupkovina.. Samo prenosim sto su nam rekli,ja ne znam nis o tom
Citam vas poslije. Stala na kokolo. Profilna toooooo je to!
Danasnju tortu stavim na fejs kad zgotovim.
Fondan sama radim i boje u prahu u 99%. Neke srpske al nemam pojma kako se zovu. Crnu stavim malo praha u posudu i kap vode i to onda kistom pofarbam. Jer inace dobijem neku sivu
Zabice moja sucut zbog muzeve bake. Ostani ti ipak radije doma, da se ne srusis jos tamo po ovoj vrucini. Za tvoja pitanja:
1. Ovisi kako vodenjak pukne: ako curi lagano, ko da piskis malo po malo, imas vremena se spremit bez panike, istusirat i sve...(i tad je bitno kakva je voda-ako je bistra sve ok, a ako je mutna ili zelena, bjez u bolnicu); ako bas pljusne, da nista nije ostalo, bolje je sto prije mozes za bolnicu.
2. Moze vaginalno.
3. Koliko znam po pricama, rezu na zivo, ali u trudu, pa se kao ni ne osjeti (hmmm, kako ko-tu su dozivljaji podjeljeni 😂)
Marigmar ja recepte za kolace slijedim od slova do slova, jer isto ne znam sto bi se dogodilo da se promjeni omjer necega 😂😂😂 dok s receptima za jela improviziram stalno, tu sam na domacem terenu-volim finu papicu pa tako i volim kuhat 😆
Abies thnx za info...ja pokusala napravit malome tortu na mickeya, napravila super fondan i utirala tubu crne gel boje u njega, i...corak...dala malome da se igra ko s plastelinom a na tortu zalipila pokrivku 😂😂😂
Zabice moja sucut zbog muzeve bake,bolje da ostanes doma.Nitko ti to nece zamjeriti jer ipak si u visokom stadiju trudnoce
Eterika boje! Kokolo. Nekako su mi te najintenzivnije za najmanje novaca. A to za crnu sam negdje procitala. Radila auto i nikako gume dobiti. Nit imala oreo kekse.
1. Vodenjak najbolje da ti u radjaoni pukne :) odgovoreno ostalo
2. Gd u 39tt hospitalizacija i induciranje. Jer drze foru da se porodis do termina. Jer je smrtnost beba iza termina kod (pravog) gd 25% mislim.
3. E pileci mozak... a da nije toliko pileci... rez nemam pojma. Nadam se epici pa valjda bude lakse. Kazu rezanje nije problem nego sivanje buuuu smrc
Rockas sutra, 34ti.
Nemam nista protiv u radjaoni ga slavit....no sumljam. Koliko malena nema mjesta mislim da cu popucat i vodenjakom i trbuhom. To pomicanje je sve bolnije. Kao i moje kretanje. Jedva cekam svoje tijelo!!!!!!
Ja ko Sanjarka, kuhinja moram, torte kolace gustam.
Bjelanjak vise za prhost... ja u biskvit stavim cijelo al dodam malo griza... novo radim po receptu. Iskusano po osjetu. I preinakama.
I da zabice prvo sucut za baku tm.
Trudnicama se ne preporuca na sahrane. Ja ujaku nisam bila. I sad mi tesko dodje :'( nitko nije zamjerio
Ne ide se u t zbog stresa i moguceg preranog porodjaja/pobacaja. Slusaj muza
Sto se tice rezanja... osjetis ali si pod trudom tako da zanemarivo, a i zavisi dal ti jos djeluje epi. Ja sam sivanje osjetila ali nista strasno osjetis kad konac zategne vise nego iglu
Abies svasta cemo od tebe naucit 😊 tnx jos jednom, i ja jedva cekam slikicu!
Sanjarka ma kojih 10 dana, junior ce bit deloziran, pitanje je sata, a ne dana!
Mene sivali 1 punat tek, ali su mi svejedno dali lokalnu, lidokain, mislim. Ja sam blesila u malenog ko hipnotizirana, nisam ni skuzila da je dole jos uvijek "under construction" 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji