Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    29. Svibanj 2016. 10:02

Zabice,ja bi na tvom mjestu ostala doma,a ak ti netko i zamjeri kaj te briga.. U visokoj trudnoci,po ovoj vrucini i sparini,u tom stresu, ma ne treba ti to.. Ipak je muzeva baka a ako ti on kaze da ostanes doma onda ne vidim problem..

Nama su na trudnickom tecaju rekli da bolje doc odmah u bolnicu ak ti pukne vodenjak zbog mogucnosti infekcije i da nekima recimo zna izletit u tom mlazu pupkovina.. Samo prenosim sto su nam rekli,ja ne znam nis o tom

Abies
    29. Svibanj 2016. 10:10

Citam vas poslije. Stala na kokolo. Profilna toooooo je to!

Danasnju tortu stavim na fejs kad zgotovim. 
    Fondan sama radim i boje u prahu u 99%. Neke srpske al nemam pojma kako se zovu. Crnu stavim malo praha u posudu i kap vode i to onda kistom pofarbam. Jer inace dobijem neku sivu

• kokolo5
    29. Svibanj 2016. 10:23

Zabice moja sucut zbog muzeve bake. Ostani ti ipak radije doma, da se ne srusis jos tamo po ovoj vrucini. Za tvoja pitanja:
    1. Ovisi kako vodenjak pukne: ako curi lagano, ko da piskis malo po malo, imas vremena se spremit bez panike, istusirat i sve...(i tad je bitno kakva je voda-ako je bistra sve ok, a ako je mutna ili zelena, bjez u bolnicu); ako bas pljusne, da nista nije ostalo, bolje je sto prije mozes za bolnicu.
    2. Moze vaginalno.
    3. Koliko znam po pricama, rezu na zivo, ali u trudu, pa se kao ni ne osjeti (hmmm, kako ko-tu su dozivljaji podjeljeni 😂)
    Marigmar ja recepte za kolace slijedim od slova do slova, jer isto ne znam sto bi se dogodilo da se promjeni omjer necega 😂😂😂 dok s receptima za jela improviziram stalno, tu sam na domacem terenu-volim finu papicu pa tako i volim kuhat 😆
    Abies thnx za info...ja pokusala napravit malome tortu na mickeya, napravila super fondan i utirala tubu crne gel boje u njega, i...corak...dala malome da se igra ko s plastelinom a na tortu zalipila pokrivku 😂😂😂

mare1989
    29. Svibanj 2016. 10:49

Zabice moja sucut zbog muzeve bake,bolje da ostanes doma.Nitko ti to nece zamjeriti jer ipak si u visokom stadiju trudnoce

Abies
    29. Svibanj 2016. 10:54

Eterika boje! Kokolo. Nekako su mi te najintenzivnije za najmanje novaca. A to za crnu sam negdje procitala. Radila auto i nikako gume dobiti. Nit imala oreo kekse.

1. Vodenjak najbolje da ti u radjaoni pukne :)  odgovoreno ostalo
    2. Gd u 39tt hospitalizacija i induciranje. Jer drze foru da se porodis do termina. Jer je smrtnost beba iza termina kod (pravog) gd 25% mislim. 
    3. E pileci mozak... a da nije toliko pileci... rez nemam pojma. Nadam se epici pa valjda bude lakse. Kazu rezanje nije problem nego sivanje buuuu smrc

Rockas sutra, 34ti.
    Nemam nista protiv u radjaoni ga slavit....no sumljam. Koliko malena nema mjesta mislim da cu popucat i vodenjakom i trbuhom. To pomicanje je sve bolnije. Kao i moje kretanje. Jedva cekam svoje tijelo!!!!!!

Ja ko Sanjarka, kuhinja moram, torte kolace gustam. 
    Bjelanjak vise za prhost... ja u biskvit stavim cijelo al dodam malo griza... novo radim po receptu. Iskusano po osjetu. I preinakama.

Abies
    29. Svibanj 2016. 10:58

I da zabice prvo sucut za baku tm.
    Trudnicama se ne preporuca na sahrane. Ja ujaku nisam bila. I sad mi tesko dodje :'(   nitko nije zamjerio
    Ne ide se u t zbog stresa i moguceg preranog porodjaja/pobacaja. Slusaj muza

crna123
    29. Svibanj 2016. 11:01

Sto se tice rezanja... osjetis ali si pod trudom tako da zanemarivo, a i zavisi dal ti jos djeluje epi. Ja sam sivanje osjetila ali nista strasno osjetis kad konac zategne vise nego iglu

Ugolina
    29. Svibanj 2016. 11:04

Kak se stavlja slikica uopce?

• kokolo5
    29. Svibanj 2016. 11:45

Abies svasta cemo od tebe naucit 😊 tnx jos jednom, i ja jedva cekam slikicu!
    Sanjarka ma kojih 10 dana, junior ce bit deloziran, pitanje je sata, a ne dana!
    Mene sivali 1 punat tek, ali su mi svejedno dali lokalnu, lidokain, mislim. Ja sam blesila u malenog ko hipnotizirana, nisam ni skuzila da je dole jos uvijek "under construction" 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.