Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    15. Svibanj 2016. 13:14

Dunja, imaš pravo za krevetic. Možda i ja tako napravim da se sastavi kad budem u bolnici.

Crazy, i ja sam kao ti. Još 2,5. Mjeseca ako se madam ne požuri van. Ali rekle smo ne preko reda  samo ti napravi profil da te upoznamo i tamo 

Sanjarka, predpubertet kažeš..proći će i to. Samo hrabro i očekujemo tvoj selfie 

Gita, ja nosim naočale i imat ću ih na porodu. Bez njih sam kao corava kokoš. Nikaj ne vidim.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Deedee01
    15. Svibanj 2016. 14:22

Curke, sad kad ste se sve izjasnile o pisulincu, sad mi je lakse, sad ak nekaj poremetim tam dole znam da nece bit jedini u svojoj generaciji. 😄

A hocete se vi dole izdepilirat? Znam da te u bolnici ostrizu pa ne znam koliko ima smisla, ali opet, mislim da kad osjetim trudove da mi nece bit do "uredenja", ili kad pukne vodenjak, ne znam kojim ce to redom? 

Abies
    15. Svibanj 2016. 14:37

Ja i da hocu ne mogu se obrijat. Ni noge ne dohvatim. Brijali me 2x s prvim. I nis osobito. Inace sam dosta skakljiva. Ne znam zasto na tecaju to predstave kao traumu. Tak ce i sada biti. Raskrebecim se i teta nek radi. Ionak su oguglale. Svaki dan to odrade. Jedino ne znam ak koja ima pearcing kak onda :)

baby♡girl
    15. Svibanj 2016. 14:42

Ja sam se obrijala prije nego sam isla lezat u bolnicu, dodat narasla sumica, nitko mi nije nista dolje cackao niti su me klistirali pred porod. Sad cu se ponovo obrijati 15 dana prije 😂😂😂 uzet cu 3h slobodno za kupaonicu, valjda ce mi biti dosta 😂😂😂 a ne da ju ne vidim nego ono ako ravno stanem stopala si ne vidim 😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

kleopatra1606
    15. Svibanj 2016. 15:03

Sto se depiliranja tice, mislim da cu to odraditi doma, ako uspijem, ogledalce britvica i nadam se da necu nesto odrezati. Vec sad mi je umjetnost i noge i dole se urediti. Zavidim vama zenama koje imate kadu, mi imamo super malu tus kabinu i jedva cekam da nademo veci stan. 

Sto se naocala tice i ja ih nosim, ali ih necu imati na porodu, na blizu vidim dobro. 
    Jedino cure koje lece nose trebale bi ih skinuti i radije taj dan izbrijati s naocalama.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• kokolo5
    15. Svibanj 2016. 15:03

Super, vidim da je forum i dalje aktivan punom parom 💃💪 
    Samo sto mi je tu tesko popamtit tko je sto pisao...znam samo da ste jos sve u komadu i da je sve ok-i to je najbitnije! 😆
    Crazy, nije mi problem stavit sliku i tu, ali mi je malo jeza to sto tu na forum moze svatko doc i gledat sve, ko peeping tom...dok smo na fejsu samo mi, u tajnoj grupici 😘
    Dunya, zeno, nemoj me plasit 🙈 😱 u prvoj t ni ne znam koliki je bio, valjda je sad kraci nego tad...a ako je tad mali izasao tim putem, onda ce i seka 💪 tjesi me Abies i Gita...aj nisam jedina, valjda ce do njihovih tjedana bit normalnija situacija...uz muzevu pomoc 😉😂 
    Sanjarka mozda i nije jos pubertet, mozda se navikava na cinjenicu da vise nece bit jedinica. Nije to ljubomora, nego bas samo prihvacanje nove situacije...sjecam se sebe kad sam dobila brata-jedva sam ga docekala i bio mi je najdrazi na svitu ali isto mi je bilo cudno, kako to da ja vise nisam centar svita 😂
    Deedee nema redoslijeda, nema pravila-nekome prvo pukne vodenjak pa tek krenu trudovi, a nekome trebaju probit vodenjak da bi beba izasla ...uglavnom, bez brige, kad krene-znat ces 😉
    A to za pranje pisulinca, nema panike-moj jos ne moze nategnut kozicu do kraja i nitko nam ni rijec nije rekao za to, u zadnjih godinu dana su ga pregledali 3 razlicita pedijatra. Kod nekoga to ide brzo kod nekog polako. Rekli su mi jedino da nista ne forsiram i da ne radim nista sto ga boli. Ja mu to isto polako pri kupanju, dokle ide, ko sto je abies rekla. Nema straha 😉

Sanjarka88
    15. Svibanj 2016. 15:33

Evo sam opet zalegla, bezvezan mi je dan valjda ovo vrijeme vani...
    Bili na rucku kod mojih. Moram nam nesto smislit popodne,pa proplakat cu lezeci na kaucu cili dan 😔 upast cu u neku kao depresiju haha ubija me juzina i sivilo 
    Dunya jep trebalo bi bit cool kad mala krene izvodit ludorije al moji trudnicki hormoni nekako ne idu sa strpljenjem 😷 luda trudnica, trudim se disat duboko da bas ne urlam cili dan. No bas to kroz prozor ili ja ili ona 😂
    No necu se zalit jos je mala imam totalnu moc nad njom, strah me 15,16-tih.
    Znaci okidas na pohano? 😂
    Mi cemo krevetic ipak danas rijesit, mm se uspanicio da sto ako on ide sastavljat i nesto ne bude ok ili fali neki dio... I onda kao moramo cekat misec dana drugi ili tako nesto haha
    Abies nasmija me s opcom 😂😘
    Deedee nema pravila meni busili vodenjak na stolu, Kokolo zalila skoro tetu na salteru haha , sve je to ok i kako god da krene ima vremena za mirni odlazak u rodiliste 
    Mare uzivaj u tetosenju 💪
    Crazy i Zabice brzo ce i vama 2ipo mjeseca proletit vidit ce te 😊
    Kokolo ma sve je moguce, najvjerojatnije je da je ipak razmazena do bola haha 😝
    Brijanje? Stalno se brijem naslijepo.... Virujem da ne izgleda lipo al stas 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    15. Svibanj 2016. 17:18

Kokolo stavis slikicu na svoj profil i mislim da onda mogu vidjet samo oni koji su ti prijatelji...
    Hehe Žabice neću ja niš preko reda, nek se mali samo razvije do kraja u buši ;-) 
    Nas krevetić je složen hehehe, i prematalica, malo to jos prebrisem i stavim novu posteljinu.... samo u biti treba jos robicu oprat. Za veceg malca imamo nekoliko opcija pa cemo vidjet sto cemo na kraju. 
    Stvarno je užas ovo vrijeme, nadam se da smo sad odradili ovu kišu i da ce bar 2 tj u komadu biti sunce

TPol
    15. Svibanj 2016. 17:19

Pozdrav svima ! 
    I ja se pikljucujem klubu nespavalica, probudila se u 2 i do 5 nikako zaspat, beba imala sm osjecaj da skace po trbuhu tako da nisam uopcE se mogla okrenut ili namjestit tako da vjeverica nisi sama, izgleda da im je sada zanimljivo skakat jer imaju puno prostora.
    Sanjarka kad sastavite krevet nabaci sliku 👍🏻
    Pridruzila sam se faceu 👍🏻
    A danas eto odpavali pa kod prijatelja na rucku bili i sad me boli guza od sjedenja ,  sta ce bit tek posle hahah
    u vezi trudnickog dijabetesa idem tek utorak ili srijedu kod doktora, sutra je praznik i ne radi se, tako da sam dosta sama googlala i izbacila to sve sto nebi trebala ( slatko bijelo tjesto) samo sto sam bas jako gladna od te zdrave prehrane, bas me zanima sta ce mi dok reci
     A za brijanje nadam se da cu sama uspjet al to cu isto pitat babicu neznam kakvi su obicaji ovde 😬😬

mare1989
    15. Svibanj 2016. 19:24

Vecer curke
    Meni leda otpadaju vec treci dan😡 ne znam od cega,nit mogu sjedit,niti lezat,najlakse mi je kad stojim
    Ovo vrijeme je uzasno sad kisa,sad sunce i vjetar

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.