Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    06. Svibanj 2016. 19:19

Abies još se razmišljam prvo je bila Petrova plan no sada mi već i Vinogradska u opciji, nisam pametna i na kraju si mislim da je svejedno, po čemu ste vi izabrale?
    Vjeverica8 hvala na uputi malo sam zapela kod kopiranja linka ugl na mobu sam pa valjda zato me muci budem probala na kompu poslije
    Inače od nekakvih trudničkih boljki imam strašnu žgaravicu i to noću čak sam noćas skoro se zadavila jer mi se sadržaj vraća, idem slijedeći tjedan na pregled a do tada ako netko ima savjet bila bi zahvalna 😊

mare1989
    06. Svibanj 2016. 19:29

Ellie iskrene cestitke na rodenju princeze.😍
    Zelim ti brz oporavak od carskog i da bebac sto prije izade iz inkubatora.👄😘
    Veceras se probaj odmorit sto god vise mozes i da sutra vidis svoju malu ljepoticu

Cro262
    06. Svibanj 2016. 19:33

Ellie, cestitam ti i zelim ti brz oporavak i da beba dobro napreduje! 

Nove cure, dobrodosle! 

Lena, mislim da je drugo tromjesecje savrseno za sve obaviti i kupiti sto se moze, barem vece stvari, barem je meni tako bilo. Na pocetku sam se drzala jos rezervirano, drugo sam bila super, jer sam zivnula nakon mucnina i umora, a trece sam zavrsila na mirovanju tako da mi je eto sad drago da sam sve obavila na vrijeme i da nista nisam prepustala drugima. 

Sanjarka, pa ti jos nisi stala otkako si na porodiljnom, daj odmori malo :)

I Abies, da, pozdravila sam se sa Sigetom , toliko sam bila zbunjena da sam se zabila u vrata na izlasku od doktora, a Ruza mi kasnije pruza ruku ja opet zbunjena gledam, sva nesvjesna da je fakat vec kraj mojoj trudnoci...

Abies
    06. Svibanj 2016. 19:38

Marigmar....ne znam sto ti reci. Imamo izbor pa i nije neka fora. Manje vise sve isto. Prvo sam u vinogradskoj. Osoblje je ok. Tad bilo. Primalje a tak. Neke su tek iz srednje dosle pa se to osjetilo. Razocarana u neke doktore. Ovog puta idem na sv duh. A mozda grijesim mozda ne. Mozda bi mi u vinog sad bilo ok. Tad nije bilo. 
    Sto velim 100poroda 90 prodje super, 7 tezih, a 3 zeznu. Bilo gdje.

Gdje god ima super doktora i onih bezobraznih. Tako i osoblje. Kreveti i wc su za izdrzat tih par dana. Ljuti me sto sva ta rodiloista prijatelji djece nemaju 100% osigurane pelene maramice uloske spavacice- sve za bebu i mamu! Krcata mi torba samo toga

Abies
    06. Svibanj 2016. 19:42

Cro i meni je tako ruza dala ruku...a ja bi plakala. U sigetu tako samostalna a sad zbrajam kako. I sve nove face narednih mj dana

TPol
    06. Svibanj 2016. 19:48

Ellie yey super bebica je dosla! Drzi se ! 🍾🍾🍾👏🏻👏🏻👏🏻

Lena i marigmar dobro dosle, neka nam se 8 mjesec puni jer kad nam curke rode ostat ce nas malo na temi tako da super da ste nam se pridruzile, ja imam 21.8 termin

Sta se tice kupovanja, ja sam dosta robice vec nabavila, sad cu pocet i te kozmeticke stvari i stvarno uzivam u tome i bas se radujem , mada i mene smetaju ti komentari al ignoriram, uostalom u 7mj ce bit vruce i ne vjerujem da ce mi se tolko trcat po vani! Vece stvari kao kolica i krevet i komodu to cemo tek u 7 mj al samo zato sto nemamo gdje stavit pa bi nam samo smetalo.
    A takoder mislim si nedaj Boze da se nesto zakomlicira i da moram lezat u bolnici onda mi je draze da sam ja te stvari kupila a ne svakrva ili neko drugi 

Ejic hvala za popis volim procitat te stvari uvijek iznova jer se bojim da cu nesto zaboravit, i mislim da se ne moras brinut oko pada, noja mama je pala tocno na trbuh i evo dobro sam hehe 

Vjeverica e neka si stavila sliku 👏🏻👏🏻👏🏻 Super izgledas i imas bas lijep trbuh 😘

Da sta se tice pratnje na porodu ja sam uvijek govorila da idem sama, ali sam se predomislioa i ocu da ide muz samnom neka i on to dozivi na neki nacin hahha . I danas sam se prijavila za tecaj radanja kod nas to traje dva dana i plača se bome skupo 😬😬😬😬

Sanjarka ajmo slika madarice ! 
    😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.