Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Studeni 2015. 08:56

Gle Maju mi odvojilo na listu, nije namjerno

Majo super ti je trbušćić jedva čekam vidit za mjesec dana kakav će nam bit, možda bude trbušasti Božić ajmo i druge cure, stavite nam slikice kad krene rasti

Ivf pokušaj se opustiti i misliti pozitivno, kao što si i sama rekla sve se poduzimaš štp je u tvojoj moći da sve bude u redu, ne mora svako krvarenje završiti loše, ima dosta primjera na temi, ja sam sigurna da će i kod tebe sve biti ok

Betty pravo za malog veselog bebolinca, nestrpljivo s tobom čekam rezultate a snovi i kod mene šaroliki

Marie super izbor kolica, prekrasna su nema što, i dobro ste onda i prošli, jel to 3u1 ili?

Starim jesi ti malo mirnija danas?

Bruna257 uh uh što će nas ove naše bebice isprepadat , bravo za malo srčeko a ti miruj bit će to sve ok

Ty kad ti ideš na probir? Javi kako to izgleda ako ideš prije četvrtka, da znam što me čeka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    24. Studeni 2015. 09:02

Izgleda da nas bebice polako pripremaju na ono sto slijedi poslije rodenja :) ma mi smo mame,sve cemo mi to izdrzati ;)  vidim da nas ima nekoliko koje nas isprepadalo krvarenje...kako mi je sinoc dr rekao: samo pozitivno jer i psiha napravi puno dobroga i loseg...rekao mi da ako me bas ulovi neka sekirancija,briga,razmisljanje, slobodno poiti pola ili jedan normabel,ne steti bebi,nego nas umiruje i sprecava kontrakcije misica i maternice... Opusta nas... Tako da cisto znate ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    24. Studeni 2015. 09:14

Ty o ja sam u čet. ujutro , onda ću ja tebe izvjestit
    hehhehe a mogu te točno zamislit u  tom jutrošnjem scenariju :D imam i ja još jedan testić doma, tko zna možda i mene uhvati ludavica jedan dan

ps. http://www.babyartikel.de/?gclid=CKziuc3EqMkCFSQYwwod1vYJBQ budem li šta naručivala od odavde, ti ćeš mi prevodit

Bruna257 ma nek nam rade bebice što god hoće samo nek se rode žive i zdrave dodouše rekao je mm da će prvo bebu po guzi malo zato što me tako namučio s  mučninama i povraćanjem hehhee
    svakako bolje normabel ako dođe do takve situacije, nego biti napet cijeli

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    24. Studeni 2015. 09:26

Jutro!!
    A jeste se raspisale.. Pola dana ne pratim i odmah 3 stranice nove.
    Bome, gledam ovaj Sanjarkin, tj. nas zajednicki popis i zbilja nas ima! Bas je to dobro, neka beba, sto vise to bolje!
    Vidim da ste pocele stavljati trbuhe. Ja vam nemam sta staviti. Fkt se ne kuzi jos... Pod rukom da, i to prava mala kvrga, ali kako je jos medu kukovima i pod gacicama, morala bih vam se gola sliknuti, a vjeeeerujte-to ne zelimo. 
    Ja se nadam da ce se do Bozica malo dici prema gore i da ce se vidjeti, zelim biti trbusasta za Bozic!!! 
    Inace idemo na svadbu za novu godinu i sad gledam u hmu jednu suknju, sljokastu (ipak je docek, jel) i ne znam dal da ju kupim, i koju vel da kupim.. Ah te muke po trudnoci..
    Bruna, ima nas nekoliko sa statusom prijeteceg pobacaja, ali evo, sve je u najboljem redu! Tynchy je isto imala taj "status", pa su joj ga digli, ja se nadam da ce meni na iducem pregledu... Drzimo se!
    Ivf, samo mirno, radis sve sto mozes.
    Majadila, super ti je trbuh, bas je sladak. Pravi mali trudnicki trbuscic. 
    Marie, na kraju kupili kolica? Ma super, treba te akcije loviti, ocito se isplate! Koje boje su? Sive?
    Daj da vidimo tvoj trbuh, ti si isto vec dosta trudna!
    Ty, piskila si test? Nakon toliko vremena? Bome te san onda posteno isprepadao. Neki dan sam si i ja mislila-ma bas bih mogla pisnuti, a onda sam si rekla, ne bacaj lovu bzvz! 
    Nisam ulovila, koliko kosta taj jastuk za dojenje?
    Ako je bas tako dobar, onda bi i meni Ty ili Mala koza, mogle naruciti pa mi poslati iz Njemacke? Jel to izvedivo? Buduci ne dostavljaju u Hr?
    Uzivajte curke!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.