Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    13. Travanj 2016. 15:54

Maja hvala - kopiram te. Bila u hm i kupila potkosulje za dojenje. 
    I skechersice - samo da nema zniranca. Debelo u tu fazu dosla.
    Chicco ulosci opet mudra Maja kupila je preko konzum online. Ja sam u chicco trg i ispucala bon dm za to. Kika ako si tako u mogucnosti - naruci.
    Trbuscici. Ejic ajde kao da si se prejela :) 
    Bas trgovkinja pita kad je termin i komentar da ce bit jako velika beba.....ok prestanite me svi bedirati....
    Isto sve majice zaflekane, zapnem gdje mogu...ustajanje mi je jos ok al ustat s poda il sagnut se do poda aaaaaaaa

kleopatra1606
    13. Travanj 2016. 16:09

Nakon dugo trazenja, njuskanja i svega ostalog napokon smo kupili kolica. Odlucili smo se na kraju za Hauck Air trio set lime i odusevljena sam. Sa takvom lakocom se stavlja jaje, sportski dio i košara. Uglavnom moje preporuke.

Uzivajte u ovako lijepom danu! :*

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Abies
    13. Travanj 2016. 16:15

Ne znam kako kome meni jessa dm gacice nisu bas nesto. Cure su hvalile mrezaste bokserice. 
    Imam jos 4 tih gaca od prvog poroda pa cu ih iskoristiti. Al da nemam ne bih opet kupovala

CrazyPuppet
    13. Travanj 2016. 16:46

Bruna jastuk je bio 115kn, a ogradica 150. A sto da ti kazem, meni je to tolko slatko da sam morala kupit iako jastuk vec imam ;-) moze ti koristiti i kao pokrivac... al za prvih dva tjedna ce dobro doci.
    Cure uzmite tosamine toto jednokratne gačice, odlicne su. A ima ih u svakom supermarketu. 
    Cure kako ste vi danas? Ja ne znam jel neka promjena vremena ili što al osjecam se totalno zgaženo... jos se našetala ko glupaca radi obicne uputnice, ne znam zasto vise od privatnika ne mozemo dobit crvenu, ovako te svaki bris kosta preko 250kn... onda sam jos daleko parkirala pa dok sam konacno do auta dosla noge mi otpale... a taman danas obukla stikle na posao. Ubila bih se od gluposti!

MalaKoza
    13. Travanj 2016. 16:48

Trbuhom zapinjem za sve što se zapeti da. Ali polako se krecem tako da ne ozlijedim bebu. Najgore mi je ulaziti i izlaziti iz kade. Jer nemamo tuš kabinu. A ona je ekstra visoka. 

Da se nadovezem na platnene uloške.
    Dnevne mi je mama sasila. Nije mi ih se isplatilo kupovat.  Sama bi ih si sasila jer nije neka nauka,  ali nemam ovdje mašinu.  Kupila sam 4 tetre od bambusa i mama je ubacila još nesto pamučnog platna sta je imala i ispalo je 80 komada. 

A jastučiće za dojenje sam naručila preko Ali Expressa od bambusa za neke male pare i bas su udobni i s fora dezenima.  Isprobala sam upijanje i propuštanje tako da sam vodu kapala po njima i super su. 

Sinoć bi prespavala noć da me dragi nije probudio da sta jaučem.
    Toliko me cura lupala po rebrima i želucu da me sve boljelo ali sam bila u nekom polusnu i mislila sa sanjam. Nakon buđenja sam 2 sata bezuspješno pokušala zaspat ali nisam mogla jer se moje zlato nikak nije smirivalo.  Bolje da me ostavio da spavam i jaučem. ..

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

TPol
    13. Travanj 2016. 17:05

Ejic - ja imam iscjedak otkad sam ostala trudna i ne migu bez dnevnih ulozaka, nekad osjetim taj cudan miris ali posto je sve u redu sa svim nakazima ne brinem se. A i u aplikaciji sta je imam na mobitelu sam procitala da je iscjedak skroz normalno imat. Trbuh ti je super :)

Ja sutra imam onaj veci uktrazvuk gdje ce vdijet jel sve ok i potvrdit onda 100posto spol.

mare1989
    13. Travanj 2016. 17:49

Evo cure stigla sam sa uzv,bebac je dobro,napreduje fino
    I naravno stize curica 

Bruna257
    13. Travanj 2016. 17:49

Znaci, ne jessa gacice nego tosamine mrezaste? Ok,pamtim.. :) 
    Nego,da vas pitam, kako je sa vezanjem na suvozacevom sjedalu? Jel obavezno ili ne? U SLO su mi rekli da moram imat potvrdu od lijecnika da se nesmijem vezat, inace vezanje bez obzira... Al neznam kak je kod nas?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    13. Travanj 2016. 17:51

Hej ljetnice! Juzinaaaaa! Grizem danas 😬 
    Rucak se peče, ubacila sam pile u pecnicu. Moram priznat da mi sad vec lagano ne pase ritam posao-kuhanje u nizu bez predaha! Al jos malo...
    Sto se tice trbuha meni sve vise govore da mi nije velik cude se da imam rodit za mjesec dana....hm
    Zapinjem s njim i ljudi zapinju o njega 😂 da ne spominjem da nakon svakog kuhanja majice idu na pranje ne kontam? 😁
    Dizanje s kauca me ubija bas mi tesko a vrtit se po kaucu krevetu kao da mi je 100kg, sad me vec mala i muz dižu Haha! Show!
    Mare figice da napokon saznate spol 😍
    Tpol i vama sretno sutra, nek pregled prode superiska 😊
    Ejic preslatki ste mi vas dvoje, i da totalno si fit 😍😍
    Crazy napaljena zecice 😂 sretno sutra s nalazima.
    Kleopatra super izbor kolica 👍
    Inaj hvala na infu za pelene ja cu ih koristit 😊
    Kokolo javi se....
    Bruna nadam se da se porod nece zakomplicirat zbog kukova i da ce sve ic prirodno
    Ellie jel pao tlak? Jesi bila u dr??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.