Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Travanj 2016. 17:30

Ne na zadak joj Boze mene, dubi na glavi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    11. Travanj 2016. 17:44

Ellie pusti sta pricaju... I ta sta ti to rekla za domaci kruh... Mahh, zanemari... I mama mi i ja pecemo kruh zato jer ne mogu jest kupovni jer mi smrdi sad u trudnoci,a ne iz nekih drugih razloga... I jedem samo domace meso i uglavnom sve domace, pa svejedno stalno nesto... Imas dva uha-kroz jedno unutra,kroz drugo van,kako ja kazem naoravim si prpuh u glavi za takve :D

Sanjarka moja je do prije 2tj dubila na glavi... Al sad si mislim da se okrenula jel vise lupanja i akcije je oko mjehura, a prije je bilo samo oko pupka i desno od pupka... Ma ko ce ga znat, ja sam rekla u startu da je to dijete tvrdoglavo i cudljivo na mater :P haha

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Majadila
    11. Travanj 2016. 18:23

Baby sretan rodjendan!

Cure, krivo ste me shvatile. Kako mi se blizi termin (jos 2 tjedna zapravo i u terminu sam!) kuzim da mi vise pase biti sa svojim mislima, pripremama, smirenosti, a manje na netu, i opcenito se odmaknuti od trudnickih tema jer sad zavrsavam s tim poglavljem. Nema to veze s vama ponaosob. :)

Mozda me skuzite kak se i vi budete blizile kraju, a mozda ce vam bas pasati i dalje internetirati. 
    Znaci tu sam negdje, samo manje, pa da ne brinete. :*

Sanjarka88
    11. Travanj 2016. 18:25

Malamimi jej! Odlicno! 😊

Bruna moguce da se okrenula imate jos dovoljno vremena da opet zadubi 😂 valjda curi dosadilo. Bitno da ti priznas da je na tebe 😀

Ellie a i ta je biser neki....nek mi netko dode i kaze da je junior sitan jer nisam zalegla prvi dan kad sam saznala da sam trudna vristat cu. Odradila sam i hematom, i uzasne mucnine i povracanja i sve ostalo sta ide.... Jedem kako jedem... No da valjda sam trebala prestat odmah radit pa bih stigla i kruh pec pa bi junior sad imao oko 2kg. Nije dovoljno sto se brinem sama od sebe sad mi jos i drugi moraju punit glavu da sam ja kriva !uh!

Ivalea vrlo moguce da ces na indukciju vec oko 38tj mislim da ce te tada hospitalizirat svakako

Bruna257
    11. Travanj 2016. 18:34

Majo samo ti nas citaj kad ti bude dosadno, ti samo pisi... 😊

Sanjarka a ne preostaje mi drugo nego priznat :P kad sam i sama takva, i dubila bi na glavi samo da dodem na svoje hahaha :D lav po horoskopu, znas onda sta to je :P  nas dvije onda slicne po problemima,znaci mucnine,hematomi, povracanja,ja jos i malo se otvorila tijekom krvarenja... Samo sto ja ne radim, na burzi sam... Ellie zbilja se nemoj zamarat takvim specijalcima/genijalcima.. Ti svoje znas,ne dozvoljavat da ti(i tebi Sanjarka) neko nabija osjecaj krivnje zbog neceg... Tocka..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    11. Travanj 2016. 18:38

O ne ne tebi je gore. Meni su nedace prestale oko 16tj 😀 u zadnji cas jer sam vec bila na rubu zivaca i pitala se di mi je pamet bila 😂 
    Tebi se divim pogotovo sa tom nesanicom joj za poludit.
    I jos mucnine opet...

Sanjarka88
    11. Travanj 2016. 18:41

Btw kako su proljetnice vec od 35tj radale.. Ja sam totalno nabrijana jer se blizim tim tjednima 💪😱😀

Abies
    11. Travanj 2016. 20:36

eto me sa zbora... opet isto ... sitno brojiš... pa i ne baš.
    koliko vaga kaže ipak sam rekorder +13.. idući tj pregled pa će točnije biti. sad sam i tvigica u odnosu na prvu T :P
    Eto mene ovih tj dana malecka izmlatila po cijelom trbuhu, a i po mjehuru. uh. valjda se nije okrenula kako ne treba. nekako mi neobično. strpljiv spašen do pregleda
    maja je dobro napisala, do poroda smo tu, onda smo tu možda malo rjeđe, dok se ne ulovi neki ritam.
    izvukla sam robicu, sad paljenje veš mašine i pegle. ajme meni koliko toga ima. još mi i frendica svoje posudila
    netko mi je napisao, druženje... a ono nije mi na ruku. svi rade, kave tko može popodne. onda moram pokupit klinca iz vrtića. do zg mi je 25-30km pa baš ako odem ne odem samo na kavu. i svaki dan tako mi se osjeti financijski. ne mogu se prilagoditi životu ovdje, mentalitet ljudi je potpuno drugačiji. npr meni je fora sakupljat životinjsko carstvo, ovi se čude, to ne treba u životu. bitnije im je da znaju sve na traktoru čemu služi. a da ne pričam kazalište ili zoološki...space shutle! gimnazija nije škola jer nemaš struku...i sl sranja. kad naletim na nekog ko mi je ok, valjda će mi biti bolje. nemam predrasuda selo grad, da se razumije, jednostavno je mentalitet takav. više čujem sa svojim društvom iz kvarta stoga, a kako su mi roditelji bolesni, uživam u svakom danu s njima. tu gdje živim nemam susjeda, ono što imam su starci (baš starci, 70+) i nikako mi nisu par ni godine ni pameću. a ono što od muževih ima mi se najave u ned iza 20h u goste pa ih odj koliko mogu (ne i muž, a njemu se jave). (mislim na doba kad sam radila). dođu s klincima i odu kad odu (oko pol noći) a mi se budimo zbog posla u 5:20. nisam tako odgojena da banem u noć pa ne želim ni takve bisere kraj sebe i još budem kriva što dignem nos kad se najave. ni trgovina otvorena nije više. a što subotu ne dođu?!  eto malo sam se izjadala.

CrazyPuppet
    11. Travanj 2016. 20:48

Olla ljepotice!
    Baby sve najbolje za rođendan, nadam se da uzivas! 
    Maja nam se ubacila u meditaciju ;-) uzivaj draga u ovom finalu, pripremi se psihicki i fizicki, odmori se. vjerujem da sve imas spremno, pa sad slijedi malo uzivanja i opustanja. Al svakako nam se javi ponekad ;-)
    Ja sam ionako među zadnjima na redu tako da sam tu do kraja :-)
    Mi jucer rostiljali i gustali u suncu, a jutros mi mali dobio temperaturicu pa smo isli kod dr. Ugl nis strasno, temp pala sama od sebe, on je dosta odspavao, a popodne smo vec uzivali u igri. Obozavam to svoje malo cudo, svaki dan mi iznova napuni srce do maksimuma. 
    Ja uspjela odradit dobar dio proljetnog spremanja, makla zimsku robu, pa sad kukam od bolova. A ima jos toooolkooo poslaaa uf uf! 
    Cure ne se nervirat oko komentara, iako je to skoro nemoguce kad smo pod koktelom hormona... uvijek se nađe neki dežurni dušebrižnik... al volim ja i njima spustit, drugi put nece gurat nos di im ne treba ;-)
    Bruna ti si mi ovdje najveca hrabrica, bas te snasle nedace al ti se nedas, i neka je bebica na mater! ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.