Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Travanj 2016. 06:33

Jutro ljetna ekipa 😊
    Zuji li tko kao Bruna ili sve spavate još? Dan ce bit jos jedan predivan ja bi rekla ☀ tako da iskoristite ga maksimalno, pogotovo vi koje ne radite. 
    Ja se lipo naspavala. Jucer sam se malo isforirala vukuci vrecice iz ducana uza stepenice, ja i moje mogu ja to pa me bas sve stezalo i bolilo no evo sve je ok, stvarno se treba sacuvat bar jos ovaj 4mj 😊

Crazy vidim kod tebe neki los dan bio jucer, pokušaj se ne nervirat sve ce se poslozit 😘

Aurelija o bemti u tebe to bas nezgodno ful. Prerano je za to sve 😳 lezi lezi i samo lezi , drzim fige da ne bude hospitalizacije. Super bar da si bolovanje rijesila jej! 💪 i gubitak kg , spadas u moderne trudnice s teme ja se bogme debljam koliko toliko al napredujem skupa s juniorom 😂

Starim javi se!!!! Sad me vec brines 

Uzivajte!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    05. Travanj 2016. 06:59

Eh, ja isto budna od 5, pokusavala zaspati jos sat i pol al ne ide. Zapravo me probudila grlobolja. 
    Izgleda da me propuhalo jucer ful, a jos prekjucer sam osjetila da se nekaj desava s grlom. Danas liječenje. 

Aurelija, hvala Bogu da je storno proslo i da imas bolovanje. Joj, koji stres bezveze. 

CrazyPuppet
    05. Travanj 2016. 07:43

Jutro cure!
    Bruna pa bemu daj se skockaj vise s tom nesanicom :-P bude beba valjda spavala kad rodis... 
    Ja sam nocas isto malo vrludala, al sam ipak zaspala brzo nazad. 
    Aurelija jao za otvaranje, ja se isto toga bojim, bas sam se isforsirala oko Uskrsa, a i mali nesto stalno oce na ruke ovih dana... Ali hura za bolovanje, tolko me to uznemirilo da bih osobno dosla premlatit tu babu umjesto tebe da je ishod situacije bio drukciji. Prosla sam i ja svašta u prosloj T, i nemam tolerancije za takvo ponasanje. 
    Sanjarka ti si bit ce jos na onih +3, nemas se pravo zalit na ikakvo debljanje. Ja sam jutros stala na vagu, i vidla da se odlazak u međimurje fino primio. Tocno mi smeta sad ta kila vise jer to nije od T nego od zderanja. 
    Ja opet cekam kod zubić vile, da se malo podruzimo ;-)

Mama3put
    05. Travanj 2016. 07:58

Jutro curke! 
    Bruna nisi sama s nesanicom,kod mene je redovna ili me probudi zgaravica ili grcevi u stopalima... i to malo koju noc da me omane😑 nisam dugo nista citala i sad citam i vidim za Majadilu i srce od bebaca i onda sam isla preskocit dobar dio stranica da nadem gdje pise jel sve ok i HB jeste😥 streclo me dobro! Tako da sam vjerovatno nesto propustila...Sanjarka hvala sto brines za mene😙 vrijeme je savrseno,mali nece u kucu doslovno a i meni odgovara biti stalno u nekom diru,udem u kucu samo kad moram.

Super su vam buse,kasnije vam stavim svoju slikicu😊 doslovno se uduplao trbuh i sad je bas veeelik!

Imam neke lude snove stalno,nocas sam sanjala da mi je ispao sluzni cep i ja u panici kako vec...ufff 
    Zeljno iscekujem pregled s obzirom da je cerviks vec prosli put bio dobro skracen sad ocekujem da sam i otvorena bar prst a i posteljica je bila vec zrela dosta i nekako mi i dalje vuce sve na to da necu docekat termin...

Nove cure dobro dosle☺

Aurelija
    05. Travanj 2016. 08:48

Bruna, ajd se ti jednom za promjenu naspavaj pa nas iznenadi! 
    Sto se tice cerviksa, bas jučer sam razgovarala s frendicom iz splita koja je bila otvorena 2 cm u 7 mj trudnoce (sto znaci cerviks skroz nestao!) i rodila na dan termina! Pitam pa jel te nije doktorica nista prije upozoravala, nije to preko noci. Kaze ona pa govorila je "ka uspori malo" bez da joj je objasnila da ne smije sjedit, uglavnom lezat itd. Stvarno su ti doktori nekad čudni, olako sve shvacaju ne znam...uglavnom, tad joj je tek naredila da lezi 90% vremena i ne mrda iz kreveta! Zato ja radije sad usporim maksimalno, nego da se dovedem u situaciju da smijem samo do wc-a kasnije...Meni je zelja sad samo do 32 tj dogurat, vec sam pisala da sam se ja rodila s toliko pred 29 god, prezivila bez dexametazona, samo 1 dan na respiratoru i 10 dana u inkubatoru, tako Starim, ne brini sad i nemoj se uopce opterecivati s cerviksom, kako bude-bit ce, tvoja beba je dovoljno velika i snazna da se rodi bez posljedica! Al naravno, drzimo palceve da nam sve bebe sto duze izdrze u pećnici 

MalaKoza
    05. Travanj 2016. 08:50

Dobro jutro drage moje! 
    Ptičice cvrkuću, cvijeće je u cvatu, sunce sija, leptiri lete, uživam u trudnoći i pečem palačinke. :)
    Dragi je došao iz noćne pa imamo cijeli dan za uživanje zajedno. 
    Mislim da ću danas tokom dana opaliti koju fotku buše.  
    Dobila sam poziv za trudnicki tečaj koji počinje za 10 dana pa jedva čekam čuti sta oni još kažu da treba za rodilište.  Iako sam si već spremila ono što ste vi pisale.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Dunyasha
    05. Travanj 2016. 08:51

Jutro cure!!
    Ja tek sad otvorila oci!!
    Mene osim ona 2 puta nesankca ne lovi, HB, pa sam uvjerena kako su oni slucajevi bili iunimka zbog preokupacije oko renovacije i sl. Spavam kao top, dignem se jednom na wc, nemam nemirne noge, nemam grceve.. Bas se pocinjem pitati hoce li se to uopce pojaviti ili ne.. Dok god je ovako, milina. 
    Jucer sam se brinula oko toga dal se malena previse smirila.. E pa zato mi je vratila i to u tolikoj mjeri da sam krenula van s pesicom i za 10 min se morala vracati kuci jer nisam mogla hodati koliko se rastezala i stvrdnjavala mi trbuh.. Dobro mi je mm rekao: pazi sta pricas pred njom, vidis da te dijete cuje, pa da te ne brine, podupla aktivnosti. 😂😂
    Dns uredno javljanje koje me probudilo.
    Ne znam za vas, ali mene tako pere paranoja od preuranjenog poroda da si razmisljam da s nekim razgovaram o tome.. Bas sam preopterecena time..
    Aurelija, drago mi je da je proslo na kraju sve okej, sad miruj i ne zezaj se. Trudnoca sad ioak mora biti na prvom mjestu, pa ako dr kaze mir, ti mir!
    Zabice, ti si jedna tako mila trudnica, sitna, samo s busicom, prekrasno!
    Maju uopce necu komentirati, ona je tak fit da bas budem ljuborna! Jesi cula Majo??
    A i ti bome Sanjarka s tih +3 nemas se kaj javljati!!
    Samo mi od +6 na vise se smijemo jadati, jasno??? 😂😂😂😂
    Mene jcr doslovno rasp.. kad sam srela jednu kolegicu koja je otisla u penziju pa je, sad kad me vidjela, mrtva ladna iskomentirala: jos 2 mjeseca do poroda?? Bome ti je trbuh jako velik s obzirom da imas jos dosta vremena! I slozila ovakvu facu: 😱😱😱
    E, to mi sad vec ide fest na kukija! Pa pitanja kako ce se zvati beba, jel prvo, koliko si kila dobila?
    Ma sta vas briga?????? Sta??😂😂😂😂
    Uglavnom, mama mi rikava od smijeha i kaze mi da sam ko Gregor Samsa.. Divno zar ne?
    Uzivajte cure, dan je zbilja krasan!! Ja odoh doruckovati, mama spremila pohani kruh. Opet. Pa da opet. A kaj cu kad se nisam nis udebljala u 5 tjedana. Smijem. 😂😂😂

inaj
    05. Travanj 2016. 09:14

Jutro curke

Rješila već zubara, i stvarno se nadam da je to zadnje druženje dok ne rodim
    U Zagrebu je nekak tmurno, baš bezveze
    Čekam majstore da dofuraju ormar i zmontiraju ga
    I da Sanjarka piši Filipa na popis, za sada je tako ako se nešto ne promijeni

I cure koje ste prešle 20 tt, jel vam trbuh znao stagnirat, mislim meni je odjednom počeo rasti ko gljiva ali sad neko vrijeme ne raste uopće ....mislim osjetim da je Fićo jači ali trbuh je na istoj veličini...

iva1989lea
    05. Travanj 2016. 09:21

Dobro jutro trudnice  predivno vrijeme kod nas...Sunce sija, ptice pjevaju ...odmah imam volje za sve...mene su jučer definitivno prali hormoni...svi su mi osim muža digli živce...ja i muž smo se bavili sredivanjem sobice ...rekla sam mu da malo ubrzamo jer mi postaje sve teže k
    I želim do 15.5. imat sve spremno...
    Aurelija odmaraj i čuvaj se...lagano...
    Žabice predivna buša i predivna si trudnica...
    Majo super izgledaš al to nije neka novost haha 
    Starim čekaj još malo...ne može preko reda sad hahah
    Sanjarka meni je super kad bilo što dobijem 
    Odoh sad čistit kuću ...sutra sam u St na 24 h...

mare1989
    05. Travanj 2016. 09:21

Jutro cure
    Ja sam i nocas bila dezurna oko sina i napokon je jutros bez temp.Nocas je se dosta znojio pa mi je odma bilo lakse jer je to znak da prolazi temp
    Meni je sad glava kao bubanj,al proci ce, danas cu probat odspavat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.