Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    05. Listopad 2019. 12:05

Evo da vam odgovorim, da ne pisem svima posebno, pokusavali smo godinu i 2 mj od toga zadnjih 6 mj pratila trakice i nist, na kraju "odustali" tj kupili kucu i posvetili se tome i eto desila se i trudnoca u meduvremenu 😊 a od simptoma sise su tvrde i bolne stalno i povremeno mi je muka i tjt drugo nist, hvala vam svima  na cestitkama ❤

• Anchy29
    05. Listopad 2019. 12:07

One step trakice narucene s interneta....obzirom da me polovicom ciklusa uvijek boli desni jajnik mislila sam da je ovulacija normalna...a sad kako ona nista nije vidjela..izgleda da ovulacije nema 🙁 nemam se onda cemu nadat ovaj ciklus..
    Kad dode menga  3.dan idem na vađenje hormona ujutro i popodne i onda 21 dan ja mislim opet..ovi drugi nalazi su gotovi za 2 do 3 tjedna pa cemo vidjet sta ne valja 🙁

• monalisa
    05. Listopad 2019. 12:07

Mikixy

https://ibb.co/0Gq2CmZ cureeee!!!

Cestitam 🥰🥰

Lady_E
    05. Listopad 2019. 12:17

Anchy29

One step trakice narucene s interneta….obzirom da me polovicom ciklusa uvijek boli desni jajnik mislila sam da je ovulacija normalna…a sad kako ona nista nije vidjela..izgleda da ovulacije nema 🙁 nemam se onda cemu nadat ovaj ciklus..
    Kad dode menga 3.dan idem na vađenje hormona ujutro i popodne i onda 21 dan ja mislim opet..ovi drugi nalazi su gotovi za 2 do 3 tjedna pa cemo vidjet sta ne valja 🙁

Jesu zelene ili roze trakice? Ja sam jedan mjesec imala neke random trakice koje su sporo tamnile i onda sam poludila i u dm-u kupila digitalni test za ovulaciju i kad su mi ove obicne trakice malo potamnile (nije bio pik), napravila sam taj digitalni i pokazao se smajlic i onda sam nedvojbeno znala da je to to. Tak da i te trakice znaju biti cudne. 
    U takvim cudnim ciklusima imajte odnose svaki 2.dan ako mozete pa je onda sve pokriveno.
    Svakako izvadi hormone 2.-5. dan i progesteron 7 dana nakon O. Mozda bi bilo dobro da i iduci mjesec odes na folikulometriju da popratite sta se desava s folikulima. 

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

05. Listopad 2019. 12:22

monalisa

Evo da vam odgovorim, da ne pisem svima posebno, pokusavali smo godinu i 2 mj od toga zadnjih 6 mj pratila trakice i nist, na kraju "odustali" tj kupili kucu i posvetili se tome i eto desila se i trudnoca u meduvremenu 😊 a od simptoma sise su tvrde i bolne stalno i povremeno mi je muka i tjt drugo nist, hvala vam svima na cestitkama ❤

Hej draga jako mi je drago da je s trudnocom sve ok i da ste uspjeli nakon toliko vremena. I nemoj me krivo shvatiti jer ovo nije namjenjeno tebi nego opcenito. Ponavljam nemoj se nac u rijedena jer nije namjenjeno posebbno tebi i nejde tebe direktno. Znam da kazu da se opustis i sve to sto si ti lijepo napisala na neki nacin stoji. Ali...ja moram ovo rec jer me muci vec neko vrijeme. Ako je to sto posto istina sta kazu zbog cega onda zene koje idu na MPO i IVF ostaju trudne? Pa one su 100%mislima u tome. Zbog cega cega zene ostaju trudne koje su na forumimam dosta vremena? Zasto? Zato sto se sekasaju sa svojim partnerima koji svrsavaju u njih u plodne i neplodne dane i ako su oboje zdravi trudnoca ce se desiti kat tad. Postoje mnogi cimbenici koji predhode ostvarivanju trudnoce. Opustene misli mozda jesu jedan od cimbenika. Rekla sam to i usporedila sa cekanjem da voda prokljuca. Desit ce se kat tad. Mislili mi o tome ili ne. Ti bi ostala trudna taj ciklus i da si mislila i ne mislila o tome. Jer se sve napokon poslozilo. A to sto ti nisi mislila o tome i sto ti je vrijeme proslo zacas i sto nisi gledala trakice tempice i razne simptome nema veze sa zatrudnjivanjem. Ja sam 4 godine mislila o tome svaki dan i ostala trudna na kraju zato sto smo M i ja napokon provodili vikende skupa. A do tad smo zivjeli odvojeno. Pa kak da zacnem? Prek skypa?.Nije sve u glavi. Ne kazem da se zena ne mora opustit. Mora da. I ne smije postat opsesivna trudnocom ali iskreno svatko tko kaze "opustite se" dobim sjede na glavi odmah. Tako da zene moje. Radite kako se osjecate. Ako vam se misli mislite. Ako vam se ne misli ne mislite. Mjerite tempice. Uzimajte trakice. Sta god vas je volje. Samo nemojte dozvoliti da vam Trudnoca postane opsesija. Ako ste zdravi desit ce se kat tad. Prije ili kasnije. Mozda cete mislit da je uspjelo prije jer niste mislili..mislim da se varate...samo vam je vrijeme proslo brzo. Stoga. Uzivajte u akcijanju sa svojim partnerima. A ostalo....doc ce samo po sebi. 

05. Listopad 2019. 12:26

E da jos nes...posto sam ja Ovan po horoskopu ne mogu a da ne kazem. Eto ja cu dokazat da se moze ostat trudan unatoc svakodnevnim razmisljanjima o tome, mjerenjem trakica i bazalne temperature...zato sto jednostavno volim razbijat predrasude...

05. Listopad 2019. 12:30

Anchy29

Lady_E

Anchy29

Martina1982

Anchy29

Cure moze pitanje jedno..vezano za moj pregled od neki dan..bio mi je 14 dc..na uzv je bilo sve uredno..ali me zabrinjava sljedece…ona je rekla da ne vidi ni jedan folikul…dali to moze znacit da je ovulacija bila ranije…da ce nastupit kasnije ili da je mozda nece ni bit ovaj mjesec? 😐

Mislim da nije bila jer da je bila vidla bi zuto tjelo. Koliko ti inace traju ciklusi? Postoji mogucnost da ce tek biti. Ali malo mi cudno da nije vidla niti jedan folikul. Ako su ti dugi ciklusi postoji mogucnost da ce tek biti ili da ce biti anovulacijski ciklus. Pratis li cime cikluse i Ovulaciju?

Martina..ciklusi su mi redoviti..uvijek oko 26 dana..prosli mjesec je trajao 30…pratila sam sve prosli mjesec..i trakice i temperaturu i rekla sam da ovaj mjesec necu nista 😐
    Danas mi je 18 dc..mene nista ne boli..tj..nesto sitno ovaj mjesec osjetim…Ginica mi je rekla kad sam ju pitala za zuto tijelo dali se ista vidi..rekla je da ni ne moze..jedino ako nastupi trudnoca?
    Tako da..izgleda da nije ni bilo ovulacije onda ovaj mjesec 🙁

Hmmm s obzirom na duzinu ciklusa i dan ciklusa kada si bila kod ginice trebali su se vidjeti folikuli. Da je i kasna ovulacija folikuli bi tad bili bar oko 10mm. Jer rastu prosjecno 1,5mm dnevno. Mozda ti je onda ciklus bez ovulacije 😐 ne znam sta bi rekla uopce.
    A sto se tice zutog tijela, evo meni ga je vidio odmah dan nakon ovulacije i bilo je ogromno, ne moguce za ne vidjeti na uzv. Bas me zanima sta bi ti trakice pokazivale ovaj ciklus 🤔

Ne kuzim zasto je ona meni rekla da se zuto tijelo ne moze vidjet ako ne nastupi trudnoca..ja isto znam da bi se trebalo vidjet…
    Prosli ciklus su trakice bile od svijetlijih do tamnih..ali nikad nije bila tamna ko kontrolna..i bolilo me tamo oko 17..18 dana..a ovaj mjesec nista…tek nesto lagano..

Zuto tijelo mora postojati nakon O. Ako nema zutog tjela nema ni O. Ako postoji zuto tjelo znaci da je O bila i da je moguce doc do zaceca. Ukoliko ne dode do zaceca zuto tjelo se raspada jer mu je vjek trajanja 14 dana i nastupa Menstruacija. Ja stvarno ne znam sto je tebi to rekla ginica. Pa to se uci na biologiji u osnovnoj skoli. Bez zutog tjela nema ni trudnoce. Moze se desiti O bez zutog tjela al to je prazan folikul. Nemam jajasca. Ili tak nes. Naisla sam neki dan na taj clanak. Probat cu nac. 

• Anchy29
    05. Listopad 2019. 13:15

Martina i Lady...slazem se ja u potpunosti sa svime sta ste napisale..izgleda da kod mene ovaj ciklus nista onda nazalost...a sta se akcijanja tice..to radimo svaki drugi dan.
    Trakice kojr imam doma su roze...ko zna..nesto je..a vidjet cemo sta.
    Sta se folikulometrije tice..rekla mi je ginica da ne bi jos..da najprije obavim ove druge pretrage 😐

Mikixy
    05. Listopad 2019. 13:30

Hahahaha pa i ja sam mislila o tome i tempirala si godišnji u Istru u doba plodnih dana i tamo sam nosila lh trakice i svako jutro piškila i lovila pik i desilo se.. Dva tjedna kasnije +... Ne znam da li je bitno i da li će kome pomoći ali ja sam dan prije pika i 3 dana iza svaki dan se poseksala i to ujutro!!! Ne popodne i ne navečer.. Tako da O ne promakne, nego da ju dočekam hahhaaha i eto uspjelo je sa svim kalkuliranjem 😊😊😊

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mikixy
    05. Listopad 2019. 13:34

MalaD

Tockica, da jako malo i ja mislim da vidim.. Kad je odstajalo kojih jos 10 minuta se bas vidi crtica.. Ah nadam se da je plusic.. Jedva cekam sutra ak se strpim prije novog testica ili danas popodne.. Haha

Tako je i meni, nakon stajanja se pojavila jača crta i odmah me cure nagovorile da napravim još jedan test popodne sa clearblue  i veliki plus... Super je šta pišu odmah i tjedni...pokušaj i ti tako

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.