Jutro curke, iako sam presla na drugu temu pratim vas svaki dan. Mikixy cestitam na plusicu i cekamo te na temi proljetno -ljetne bebe.Svim ostalim curama puuuno srece i da bude jos puuuno puuuno plusica.
Hvalaaaa, već sam tamo💓💓💓
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Pozdrav cure,evo crvena sluzbeno zavrsila 🙅♀️☺️... krecemo u akciju.. sretno svima,pratimo se i citamo 💋❤️
Mikxy.probat cu i tvoju metodu,ko zna mozda upali ❤️🥰
Bas to Martina...
MM i ja pokušavamo preko godinu dana sad već i oboje zdravi i sto je najbolje ja se uopće nisam zamarala i opterećivala ni trakicama ni temperaturom do sad prije mj dana. I opet bila na godišnjem po mjesec dana i more ovo ono skroz opuštena i nula bodova. Posao odličan nikakav fizički ono idem s veseljem na posao znaci ni tu nemam opterećenja ni ničega. I i dalje ništa, nula bodova. Tako da, opusti se pa će biti je van svake pameti izjava. Pogotovo kad mi to kaže netko tko tipa pokušava par mjeseci i uspije mu ili još bolje netko tko uspije iz prve. Ono ne vjerujem da će ti to izjavit netko tko tipa godinama pokušava i slično. Ah... možda smo mi koji pokušavamo jako dugo jednostavno postali preosjetljivi na tu izjavu... ne znam
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
https://ibb.co/Ws6Q5rp
Ovo je trakica od sad..na 18 dc...na uzv nije vidjela ni folikul..ni zuto tijelo..ni nista 😐
Ovo je trakica od sad..na 18 dc…na uzv nije vidjela ni folikul..ni zuto tijelo..ni nista 😐
Ja bi na tvom mjestu išla provjerit LH i FSH hormon, a čak bi i privatno otišla na pregled negdje jer mi je ova tvoja ginekologica ono...
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Ovo je trakica od sad..na 18 dc…na uzv nije vidjela ni folikul..ni zuto tijelo..ni nista 😐
Ja bi na tvom mjestu išla provjerit LH i FSH hormon, a čak bi i privatno otišla na pregled negdje jer mi je ova tvoja ginekologica ono…
Hormone cu ic provjerit kad dobijem mengu..a sta se tice drugog misljenja nekako mi se sve cini da cu ga potrazit.
Nemam ovaj mjesec bolove ko inace..ali.opet..da bas nista nije vidjela..ne znam..
Evo da vam odgovorim, da ne pisem svima posebno, pokusavali smo godinu i 2 mj od toga zadnjih 6 mj pratila trakice i nist, na kraju "odustali" tj kupili kucu i posvetili se tome i eto desila se i trudnoca u meduvremenu 😊 a od simptoma sise su tvrde i bolne stalno i povremeno mi je muka i tjt drugo nist, hvala vam svima na cestitkama ❤
Hej draga jako mi je drago da je s trudnocom sve ok i da ste uspjeli nakon toliko vremena. I nemoj me krivo shvatiti jer ovo nije namjenjeno tebi nego opcenito. Ponavljam nemoj se nac u rijedena jer nije namjenjeno posebbno tebi i nejde tebe direktno. Znam da kazu da se opustis i sve to sto si ti lijepo napisala na neki nacin stoji. Ali…ja moram ovo rec jer me muci vec neko vrijeme. Ako je to sto posto istina sta kazu zbog cega onda zene koje idu na MPO i IVF ostaju trudne? Pa one su 100%mislima u tome. Zbog cega cega zene ostaju trudne koje su na forumimam dosta vremena? Zasto? Zato sto se sekasaju sa svojim partnerima koji svrsavaju u njih u plodne i neplodne dane i ako su oboje zdravi trudnoca ce se desiti kat tad. Postoje mnogi cimbenici koji predhode ostvarivanju trudnoce. Opustene misli mozda jesu jedan od cimbenika. Rekla sam to i usporedila sa cekanjem da voda prokljuca. Desit ce se kat tad. Mislili mi o tome ili ne. Ti bi ostala trudna taj ciklus i da si mislila i ne mislila o tome. Jer se sve napokon poslozilo. A to sto ti nisi mislila o tome i sto ti je vrijeme proslo zacas i sto nisi gledala trakice tempice i razne simptome nema veze sa zatrudnjivanjem. Ja sam 4 godine mislila o tome svaki dan i ostala trudna na kraju zato sto smo M i ja napokon provodili vikende skupa. A do tad smo zivjeli odvojeno. Pa kak da zacnem? Prek skypa?.Nije sve u glavi. Ne kazem da se zena ne mora opustit. Mora da. I ne smije postat opsesivna trudnocom ali iskreno svatko tko kaze "opustite se" dobim sjede na glavi odmah. Tako da zene moje. Radite kako se osjecate. Ako vam se misli mislite. Ako vam se ne misli ne mislite. Mjerite tempice. Uzimajte trakice. Sta god vas je volje. Samo nemojte dozvoliti da vam Trudnoca postane opsesija. Ako ste zdravi desit ce se kat tad. Prije ili kasnije. Mozda cete mislit da je uspjelo prije jer niste mislili..mislim da se varate…samo vam je vrijeme proslo brzo. Stoga. Uzivajte u akcijanju sa svojim partnerima. A ostalo….doc ce samo po sebi.
Ma ne ljutim se ni malo, ali svakodnevna zivciranja oko toga mislim da mi stvarno nisu pomogla haha 😅
Bok cure, danas 27dc, clearblue je rekao + 1-2 tjedna 😊
Jucer sam radila first sign i nakon 5 min nije bilo crte i bacila sam, nije mi se dalo gledati za sjenu, bila sam prenervozna. Danas sam uzela digitalni i popodne napravila. Ovih zadnjih par dana su mi strava i uzas zbog cekanja, nisam nikad u ovih god dana napravila test, ovaj put nisam mogla izdrzati. Dakle, klomifen je pomogao, vidjet cemo kako ce dalje biti..saljem svima puse i nadam se da ce biti jos puno plusica 😘
Gea123
Bok cure, danas 27dc, clearblue je rekao + 1-2 tjedna 😊
Jucer sam radila first sign i nakon 5 min nije bilo crte i bacila sam, nije mi se dalo gledati za sjenu, bila sam prenervozna. Danas sam uzela digitalni i popodne napravila. Ovih zadnjih par dana su mi strava i uzas zbog cekanja, nisam nikad u ovih god dana napravila test, ovaj put nisam mogla izdrzati. Dakle, klomifen je pomogao, vidjet cemo kako ce dalje biti..saljem svima puse i nadam se da ce biti jos puno plusica
Cestitaaaaam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji