Cure imam pitanje u vezi ovih lh trakica… Da li dok još ovulacija nije ni blizu ili je prošla da li druga crtica bude svijetla ili je uopće nema… Bude samo kontrolna? 🤔🤔
Meni kad nije ni blizu bude samo kontrolna, malo prije O i nakon ta druga crta mi bude svjetlija od kontrolne, ali se jasno vidi, a prije O bude baš tamna, kao kontrolna ili tamnija.
Zato pitam jer sam 21. imala pik, ovulaciju i sutra po kalendaru moram dobiti M ali zbog kasnije O biti će i M kasnija… E sad sam prije pola sata pišnula trakicu čisto da vidim (imam ih na bacanje😂😂) i druga crtica je skoro tamna kao i kontrolna!!!!Wtf??????Zato sam zbunjena, šta to znači
Jesi radila test trudnoće???
Jesam prije dva dana, negativan je… Čekat ću do vikenda kada treba doći M pa ako ne dodje radit ću opet
Ma još stigne postati pozitivan, rano je još!
E cure, a ako mislite da je ovo čekanje koma, meni je bilo još gore čekanje kad sam vidjela plus - dakle, tada sam bila recimo 4 tjedna trudna po njihovim računicama - pa me ginekolog naručio da dođem na 1. pregled tek kad budem 8 tjedana! To mi je bilo još gore čekanje :(
Svako stanje ima svoje nestrpljenje i brige tek počinju lad si trudna a tek kad rodiš hih… Ovo sad je mala maca što nas čeka. Svakako sigurna sam da ćemo sve ugledati plus.
I da i meni je 1 put trebalo 10mj i sad se priča ponavlja.
A koliko sada pokušavate?
Htjedoh se jos nadovezati, meni su rekli da je trudnoća jedini lijek protiv Endometrioze.
Htjedoh se jos nadovezati, meni su rekli da je trudnoća jedini lijek protiv Endometrioze.
Hahaha možda sam je onda i izliječila, a da nisam ni znala da je imam :)
Recimo, nakon trudnoće su mi nestale ciste, a imala sam ih i u dojkama i na štitnjači, baš se iznenadila doktorica jer je rekla da se znaju od hormona u trudnoći još pojačati.
A joj sta ste svasta napisale...🙈..pogubila sam skroz....🥴..u svakom slucaju one koje su dobile M idemo dalje zenskice...novi ciklus nova nada...odmor pa akcijanje...one koje cekaju + zelim vam od ❤ da ga ugledate i da to bude ovaj ciklus...drzim 🤞☺️...a vidim ima nas u 10 mj.dostaaaa....bit ce pluseva sigurno...ja evo sutra krecem sa Klomifenom....a iduci petak je ultrazvuk.....mjerim temicu i za sad je kak treba biti za vrijeme ciklusa....danas ne tek 4DC i bas sam optimisticna..saljem svima 😘...nove zenskice dobro dosle 🤗
Ističe nam 9mj aktivnog truda, a godina dana želje i ne paženja kad su plodni dani (izbjegavanja). Uglavnom vrijeme leti...
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/jzqGv2s
Cure ja cu skroz poludit...danas je 17dc evo trakica od jucer i danas i tak mi je od 12dc....stalno isto...tamne al nikako tamnije ili isto od kontrolne ne kuziiiim 😑😑😑😑
Nemam cista...bila sam jucer kod ginica...imam samo mikropolocisticne al to neznatno mi je rekla...sve ok...zasto su ovakve trakice stalno?? A zadnja 3 mjeseca je sve uredno bilo kad nema pika blizu skroz svjetlo il je nema kad je pik tamnija od kontrolne i slj.dan opet svjetlija...nije mi jasno sta se sad dogadaaa? Arghhhh
Cure, ja cu malo biti odsutna sa stranice... ova menstruacija me jakoo pogodila (vjerojatno jer su mi sve najblize frendice trudne i pred porod) 3 dana vec placem cim sam osjetila da cu je dobiti... povremeno cu vas citati, ali moram se malo ohladiti sa svojim mislima i pomiriti s tim da je skoro pa nemoguce ostati s muzevim nalazom trudna.. ako se on predomisli za ivf onda cemo opet tipkat ❤ pusa svima i zelim vam svima da sto prije ugledate plusice i drzite svoje najvece srece u narucju ❤👼🙏❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy žao mi je sto nas napustas :( zelim ti svu srecu i pozitivu i da nam se vratis brzo i da ostvaris svoj plusic!!! Nista nije nemoguce...cuda se dogadaju stalno. Sretno i drzi se!!! 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji