Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2019. 15:43

Mallla

Ana_Marija_2019

Mikixy

Ana_Marija_2019

Mikixy

Ana_Marija_2019

Mikixy

Cure imam pitanje u vezi ovih lh trakica… Da li dok još ovulacija nije ni blizu ili je prošla da li druga crtica bude svijetla ili je uopće nema… Bude samo kontrolna? 🤔🤔

Meni kad nije ni blizu bude samo kontrolna, malo prije O i nakon ta druga crta mi bude svjetlija od kontrolne, ali se jasno vidi, a prije O bude baš tamna, kao kontrolna ili tamnija.

Zato pitam jer sam 21. imala pik, ovulaciju i sutra po kalendaru moram dobiti M ali zbog kasnije O biti će i M kasnija… E sad sam prije pola sata pišnula trakicu čisto da vidim (imam ih na bacanje😂😂) i druga crtica je skoro tamna kao i kontrolna!!!!Wtf??????Zato sam zbunjena, šta to znači

Jesi radila test trudnoće???

Jesam prije dva dana, negativan je… Čekat ću do vikenda kada treba doći M pa ako ne dodje radit ću opet

Ma još stigne postati pozitivan, rano je još!
    E cure, a ako mislite da je ovo čekanje koma, meni je bilo još gore čekanje kad sam vidjela plus - dakle, tada sam bila recimo 4 tjedna trudna po njihovim računicama - pa me ginekolog naručio da dođem na 1. pregled tek kad budem 8 tjedana! To mi je bilo još gore čekanje :(

Svako stanje ima svoje nestrpljenje i brige tek počinju lad si trudna a tek kad rodiš hih… Ovo sad je mala maca što nas čeka. Svakako sigurna sam da ćemo sve ugledati plus.
    I da i meni je 1 put trebalo 10mj i sad se priča ponavlja.

A koliko sada pokušavate?

Napokon 2804
    02. Listopad 2019. 15:50

Htjedoh se jos nadovezati, meni su rekli da je trudnoća jedini lijek protiv Endometrioze.

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2019. 15:53

Hope2804

Htjedoh se jos nadovezati, meni su rekli da je trudnoća jedini lijek protiv Endometrioze.

Hahaha možda sam je onda i izliječila, a da nisam ni znala da je imam :)
    Recimo, nakon trudnoće su mi nestale ciste, a imala sam ih i u dojkama i na štitnjači, baš se iznenadila doktorica jer je rekla da se znaju od hormona u trudnoći još pojačati.

02. Listopad 2019. 16:02

A joj sta ste svasta napisale...🙈..pogubila sam skroz....🥴..u svakom slucaju one koje su dobile M idemo dalje zenskice...novi ciklus nova nada...odmor pa akcijanje...one koje cekaju + zelim vam od ❤ da ga ugledate i da to bude ovaj ciklus...drzim 🤞☺️...a vidim ima nas u 10 mj.dostaaaa....bit ce pluseva sigurno...ja evo sutra krecem sa Klomifenom....a iduci petak je ultrazvuk.....mjerim temicu i za sad je kak treba biti za vrijeme ciklusa....danas ne tek 4DC i bas sam optimisticna..saljem svima 😘...nove zenskice dobro dosle 🤗

02. Listopad 2019. 16:40

Ja isto trebam NE dobiti 18.10
    Odbrojavanje😂

Mallla
    02. Listopad 2019. 17:15

Ističe nam 9mj aktivnog truda, a godina dana želje i ne paženja kad su plodni dani (izbjegavanja). Uglavnom vrijeme leti... 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    02. Listopad 2019. 17:56

https://ibb.co/jzqGv2s
    Cure ja cu skroz poludit...danas je 17dc evo trakica od jucer i danas i tak mi je od 12dc....stalno isto...tamne al nikako tamnije ili isto od kontrolne ne kuziiiim 😑😑😑😑

• justagirl2201
    02. Listopad 2019. 17:58

Nemam cista...bila sam jucer kod ginica...imam samo mikropolocisticne al to neznatno mi je rekla...sve ok...zasto su ovakve trakice stalno?? A zadnja 3 mjeseca je sve uredno bilo kad nema pika blizu skroz svjetlo il je nema kad je pik tamnija od kontrolne i slj.dan opet svjetlija...nije mi jasno sta se sad dogadaaa? Arghhhh

peggy95
    02. Listopad 2019. 18:01

Cure, ja cu malo biti odsutna sa stranice... ova menstruacija me jakoo pogodila (vjerojatno jer su mi sve najblize frendice trudne i pred porod) 3 dana vec placem cim sam osjetila da cu je dobiti... povremeno cu vas citati, ali moram se malo ohladiti sa svojim mislima i pomiriti s tim da je skoro pa nemoguce ostati s muzevim nalazom trudna.. ako se on predomisli za ivf onda cemo opet tipkat ❤ pusa svima i zelim vam svima da sto prije ugledate plusice i drzite svoje najvece srece u narucju ❤👼🙏❤

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• justagirl2201
    02. Listopad 2019. 18:04

Peggy žao mi je sto nas napustas :( zelim ti svu srecu i pozitivu i da nam se vratis brzo i da ostvaris svoj plusic!!! Nista nije nemoguce...cuda se dogadaju stalno. Sretno i drzi se!!! 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.