Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2019. 14:55

Možete i mene dodati u odbrojavanje. 27.10.

Napokon 2804
    02. Listopad 2019. 14:55

Ana_Marija_2019

Hope2804

Ana_Marija_2019

Hope2804

Ana_Marija_2019

Bok cure, pridružujem se i ovdje temi. Ovaj mjesec nisam očekivala vješticu, ali je došla prije par dana pa tako i ja idem u nove pobjede, u nadi da će 10. mjesec biti dobitni.
    Prošli put kad smo pokušavali, to je trajalo cca 10 mjeseci, već sam bila očajna tako da me sada sve strah opet. Ovo nam je bio 3. mjesec sada. Znam da vas ima koje pokušavate puuuuno duže, ali evo mene malo i godine brinu, nemam baš previše vremena više :/
    Prošli put su mi pomogle LH trakice, imam ih i sada, O ulovim svaki mjesec, ali eto, još se nije ništa primilo.
    Također smo radili i testove prošli put i sve je bilo ok tada, jedino me zabrinula ginekologica u trudnoći jer mi je rekla da joj se čini da imam endometriozu, što tada nije mogla potvrditi 100% tako da planiram na pregled da vidim što je s tim.

Meni su tek laparaskopski utvrdili da je imam i odmah ocistili, usput provjerili prohodnost jajnika i uzeli biopsiju maternice… Oporavak mi je trajao 2 tjedna s obzirom da radim fizicki posao, ja sam uzela 3 tjedna da 3 rupice zarastu kajo treba…

Ja ne znam kako je ona to preko ultrazvuka kao utvrdila jer sam i ja čitala da se na taj način ne može dijagnosticirati. Još sam je bila pitala je li to neki problem pa je rekla - pa mogao bi biti ako planirate trudnoću. A ja bila trudna hahaha
    Kako su tebi posumnjali na to? Ima li nekih simptoma i kako se može utvrditi? Nikad mi nitko prije nje to nije ni spomenuo.

Nonstop grcevi kao da cu dobit, i nikako nisam ostajala trudna, i ginic je vidio na uzv nekakve sjene i po sumnjao na Endometriozu i onda smo dogovorili termin za operaciju, pa odmah i jajnike provjerili i sve

Evo ja ne znam, ići ću obavezno na pregled da ne gubim vrijeme sad mjesecima pa onda tek shvatim da to ipak imam :(

Vidi najbolje je riješiti, jer Endometrioza moze biti povod za svasta nesta, meni su hvala bogu u samom startu posumnjali i imala sam je između maternice i šupka (jebiga opet ne znam lijepo reći) a i to mi je bila dobra prilika da se pregleda sve, i nakon toga su mi rekli da sam 100% plodna, a sad, ili je moja psiha problem, ili je problem u muzu, ne znam... Jos se natezem sa njim da ode pregled obavit, a opet kuzim ga, ako je do njega, to će mu narušiti samopouzdanje, a opet, ako mogu ja, mozes i ti... 

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2019. 14:58

Da, moj muž je išao odmah na pregled i njemu je bilo sve ok. Doduše, i meni je bilo sve ok tada, vadila sam bila i hormone i sve, ali opet po tome se ne može vidjeti endometrioza. Tješi me što ipak imamo jedno dijete.

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2019. 15:01

Prije poroda sam imala dosta bolne mjesečnice, ali su mi rekli da je to radi položaja maternice, zavaljena je (bila). Nakon poroda mi se "ispravila" i sad kad dobijem ništa ni ne osjetim. Doslovno. Kad se sjetim onih bolova od prije... Koma.

Mikixy
    02. Listopad 2019. 15:04

Mallla

Pa koliko ti inače traje lutealna faza!?
    Meni najčešće 13 dana, a nekad 14. Tako kada znam kad je bila O dodam 13 dana i to bude dan očekivane O. Znači sutra a možda prekosutra.
    Imam puno iscjetka nekog prozirno mliječnog, C mi je još visoko, temp 36.9 sve je dobro samo testovi negativni (imaju evaporacijsku pa se i dalje nadam)

Nemam pojma koliko mi traje... Tek sam ovaj mjesec počela sa trakicama, nisam ni znala da postoje... Ciklusi su mi inače 28-30 dana, ali sam po trakicama skuzila da mi je O kasnije, 18. dan. 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mikixy
    02. Listopad 2019. 15:06

Ana_Marija_2019

Mikixy

Ana_Marija_2019

Mikixy

Cure imam pitanje u vezi ovih lh trakica… Da li dok još ovulacija nije ni blizu ili je prošla da li druga crtica bude svijetla ili je uopće nema… Bude samo kontrolna? 🤔🤔

Meni kad nije ni blizu bude samo kontrolna, malo prije O i nakon ta druga crta mi bude svjetlija od kontrolne, ali se jasno vidi, a prije O bude baš tamna, kao kontrolna ili tamnija.

Zato pitam jer sam 21. imala pik, ovulaciju i sutra po kalendaru moram dobiti M ali zbog kasnije O biti će i M kasnija… E sad sam prije pola sata pišnula trakicu čisto da vidim (imam ih na bacanje😂😂) i druga crtica je skoro tamna kao i kontrolna!!!!Wtf??????Zato sam zbunjena, šta to znači

Jesi radila test trudnoće???

Jesam prije dva dana, negativan je... Čekat ću do vikenda kada treba doći M pa ako ne dodje radit ću opet

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mallla
    02. Listopad 2019. 15:11

Hope imaj Hope što drugo da kažem... Mi se svi moramo malo duže truditi pa malo više uživati u trudničkim tegobama kada dođu. 
    Mikiyx rekla bi da je kod tebe lutealna onda barem 12 dana a možda i 14 ako O šeta npr. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Listopad 2019. 15:15

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019 - 1 dana ♧
    Mallla - 4.10.2019 - 2 dana ♧
    Tera_ - 8.10.2019 - 6 dana♧
    Tockica - 9.10.2019 - 7 dana♧
    Lady_E - 11.10.3019. - 9 dana♧
    Justagirl2201-12.10.2019- 10 dana♧
    Tinas 13.10.2019 - 11 dana♧
    Točkica 13.10.2019. - 11 dana♧
    Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 14 dana♧
    AnKol - 17.10.2019 - 15 dana♧
    Emilijal - 26.10.2019 - 24 dana ♧
    Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 25 dana♧
    Breskva - 28.10.2019 - 26 dana ♧
    Martina1982 - 30.10.2019- 28 dana♧
    Hope2804 - 30.10.2019. - 28 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 29 dana♧
    Sunčica5
    Peggy
    VIII odbrojavanje 2019.
    Medo2711

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2019. 15:16

Mikixy

Ana_Marija_2019

Mikixy

Ana_Marija_2019

Mikixy

Cure imam pitanje u vezi ovih lh trakica… Da li dok još ovulacija nije ni blizu ili je prošla da li druga crtica bude svijetla ili je uopće nema… Bude samo kontrolna? 🤔🤔

Meni kad nije ni blizu bude samo kontrolna, malo prije O i nakon ta druga crta mi bude svjetlija od kontrolne, ali se jasno vidi, a prije O bude baš tamna, kao kontrolna ili tamnija.

Zato pitam jer sam 21. imala pik, ovulaciju i sutra po kalendaru moram dobiti M ali zbog kasnije O biti će i M kasnija… E sad sam prije pola sata pišnula trakicu čisto da vidim (imam ih na bacanje😂😂) i druga crtica je skoro tamna kao i kontrolna!!!!Wtf??????Zato sam zbunjena, šta to znači

Jesam prije dva dana, negativan je… Čekat ću do vikenda kada treba doći M pa ako ne dodje radit ću opet

Ma još stigne postati pozitivan, rano je još!
    E cure, a ako mislite da je ovo čekanje koma, meni je bilo još gore čekanje kad sam vidjela plus - dakle, tada sam bila recimo 4 tjedna trudna po njihovim računicama - pa me ginekolog naručio da dođem na 1. pregled tek kad budem 8 tjedana! To mi je bilo još gore čekanje :(

Mallla
    02. Listopad 2019. 15:20

Ana_Marija_2019

Mikixy

Ana_Marija_2019

Mikixy

Ana_Marija_2019

Mikixy

Jesam prije dva dana, negativan je… Čekat ću do vikenda kada treba doći M pa ako ne dodje radit ću opet

Ma još stigne postati pozitivan, rano je još!
    E cure, a ako mislite da je ovo čekanje koma, meni je bilo još gore čekanje kad sam vidjela plus - dakle, tada sam bila recimo 4 tjedna trudna po njihovim računicama - pa me ginekolog naručio da dođem na 1. pregled tek kad budem 8 tjedana! To mi je bilo još gore čekanje :(

Svako stanje ima svoje nestrpljenje i brige tek počinju lad si trudna a tek kad rodiš hih... Ovo sad je mala maca što nas čeka. Svakako sigurna sam da ćemo sve ugledati plus. 
    I da i meni je 1 put trebalo 10mj i sad se priča ponavlja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.