Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Listopad 2019. 22:42

justagirl2201

Ma imas pravo…razbijam glavu ali je ova bas izgledala ko ovulacijska…rastezljiva i prozirna ko bjelanjak pa se ponadala :)

Pa može biti, ta sluz se javi prije Ovulacije tako da je vrlo moguće. Ti sebe uvjeri da je tako da budeš opuštenija i zadovoljnija. I nekada trakicama ne možemo 100% vjerovat. Bilo je situacija kada je curama viđena O na UZV a trakicama nisu ulovile pik, pa bilo je i onih koje nisu imale O uopće al i onih s 2 O. Ako ti nije previše stresno nastavi raditi trakice vjerujem da je pik kod tebe za 2 do 3 dana. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Listopad 2019. 22:45

Moji simptomi su uvijek dvojbeni.... Novost je da mi muž smrdi 😏 inače nisam podnosila miris njegove kože kad sam bila T, ali možda samo PMS istančan njuh. Bolovi po jajnicima su prestali. Sva sam sluzava, što inače nisam u ovo vrijeme ciklusa i večeras su mi grudi malo napuhanije. Čekam jutro da vidim kakva mi ke temp. Pa da očekujem M. 

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    02. Listopad 2019. 22:48

Vidi nr možeš sa sigurnošću znati kakva je to sluz. Meni nakon odnosa bez obzira koliko dugo bila naglavacke, nakon piskenja, bude iscjedak, ali to pripisujem tome sto sam bila napaljena (jebiga za nesto stvarno nemam lijep izraz) iscjedak pratim samo prije odnosa ili par sati nakon odnosa, ovako mi se ne isplati jer moze biti svasta

• justagirl2201
    02. Listopad 2019. 22:50

Hmmm sviđa mi se taj istančani njuh...to je obično među prvim znakovima T....da se pojavljuje u pms-u nisam čula do sad tak da držim 🤞 da je ovo prvo! I grudi napuhane...ma biti će to + ! Moramo same sebe uvjeravat u to i desit ce se...znam da simptomi znaju zavarat jer su slicni pms-u, ali nada je uvijek tu i realno šanse za T su jednake šansama za M tako da dok ne dođe vjestica, T je vrlooo vjerovatna!!

• justagirl2201
    02. Listopad 2019. 22:53

A znam Hope...i mene to buni al reko idem pitat jel nemo obracao paznju ikad na to nakon odnosa...jer si mislim ak je takva sluz - jednaka ovulacijskoj - mozda je ipak povoljno da se spermici prime...jer meni npr.kod napaljenosti nije bas ljepljiva vise mokra ak me kuzite :D svasta i ja sad pisem u ove sate haha

• justagirl2201
    02. Listopad 2019. 22:54

Vidjet cu sutra kakvo ce bit stanje pa javim :)

• justagirl2201
    02. Listopad 2019. 22:55

Malla ujutro nam javi odmah tempicu 🤞🤞🤞

Napokon 2804
    02. Listopad 2019. 23:09

justagirl2201

A znam Hope…i mene to buni al reko idem pitat jel nemo obracao paznju ikad na to nakon odnosa…jer si mislim ak je takva sluz - jednaka ovulacijskoj - mozda je ipak povoljno da se spermici prime…jer meni npr.kod napaljenosti nije bas ljepljiva vise mokra ak me kuzite :D svasta i ja sad pisem u ove sate haha

Znam ali gledaj mix ovoga, onoga, svega po malo... Ali ako je ovulacija opet dobro, potrefili ste trenutak svakako 
    😁😁😁

02. Listopad 2019. 23:50

Mallla

MarinaI ajde ti fino u akciju, 3 dana ako je moguće i sretno!

Hahaaha bacila sam se u akciju pa cemo vidit za 14 dana.hvala draga i tebi sretno🤗

Mikixy
    03. Listopad 2019. 06:29

Jutro cure! Već sam napisala na drugom postu da mi je jutros pala temp od 37 na 36,9 i jutros me nisu sise bolile nakon budjenja... Mada me sada opet bole, ali mislim da ništa od T 😏

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.