Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Kolovoz 2019. 09:49

A sad od mene dobro jutro. Ja se jutros nikako razbuditi. Došao mi paket s novim toplomjerom brzim nekim jer kad maloj mjerim čekat 3 minute dođe kao godina. I izmjerim s njim za 0.6 veća temp. Nego s ovim kojim inače mjerim i aj budi pametan hmm. Bila mi je plaća pa sam osim toplomjera uzela 2 testa da se nađu i gynositol. Ovaj sam put rekla sebi kad popiješ gynositol nema više, stavljamo točku. Idući tjedan mi se gin. Vraća s g.o. Pa ću i do nje.
    Kod nas je danas kiša a ja se nikako razbudit osjećam se kao da je 6h a ne 10. 😮😣
    Ova kiša plusiića nam treba, da nas malo podigne 😊

url=https://lilypie.com]

Arwen87
    14. Kolovoz 2019. 09:51

Mallla

Lala1982

Arwen87

Lala ja ti imam isto te zelene One step trakice!
    Narucila ih sa slovenske stranice Plus ili Minus(mislim da se tako zove)!
    Nemam pojma kakve su te roza🤷
    Jesu te neke bolje ili?
    Ja sam na svoje pocela piskati negdje 2-3 dana otkad mi je zavrsila M i nisu pokazivale nista,tamo negdje 9 dana ciklusa se jedva nazirala testna linija(ali pila sam dosta tekucina pa vjerovatno zato),10 se linija malo jace vidjela a 11.dan je bila iste boje kao kontrolna!
    Po tome ispada da mi je i prosli i ovaj mjesec ovulacija bila negdje izmedju 11-13 dana ciklusa,a ne kako sam ja do sad mislila tamo negdje 15 ili 16!
    Vidjet cemo 26.sta ce biti😊
    Arwen87 jucer sam piškila 3 trakicu i sada se uz kontrolnu nadzirala i ona druga koja se nije vidjela prijašnjih dana. Bila je slabije boje, ali izgleda da se nešto događa :) Kak je meni ovo zanimljivo :) Čak je i hubby jučer sa mnom proučavao trakicu i čitao manual Ja sam mislila da je meni ovulacija 11-13 dc, ali izgleda da je kasnije … Vidjeti ćemo da li ću uloviti pik. Sve u svemu, fora je i zanimljivo .
    A što se tiče rozih, nemam pojma, možda sam pobrkala s testovima na trudnoću. Ali vidim po slikicama tu da ima svih boja .

Ja ti uglavnom imam roze LH trakice. Pokušala sam naručit zelene al opet su mi došle roze. Ugl. Roze uvijek skoro pokazuju 2 crtice samo različitog intenziteta pa se meni zelene čine bolje jer pokazuju samo kad se pik približava. Navikla sam na roze al kažem zelene su skroz dobre. Daa u početku s LH bude tako zabavno, kao i sa temperaturom 😊

Onda su te roze kao osjetljivije?!
    Odakle si ih narucila?
    Temperaturu nikad nisam ni mjerila,jer to treba biti odmah nakon budjenja u mirovanju,a ja radim u zdravstvu i u smjenama,pa nakon sto ujutro odgodim alarm 2 ili 3 puta,onda skocim iz kreveta pa trcim po kuci kao sumanuta da se spremim, tako da nista od te ljubavi🤦😂😂

Arwen87
    14. Kolovoz 2019. 09:57

Mallla kakav ti je taj gynositol?

Sta pijete cure od vitamina i ostalih preparata?

Ja sam si uzela od Solgara Folate i jednu tu bocicu mrcvarim vec skoro 3 mjeseca jer zaboravim popiti,ali sam primjetila da me malo zeza zeludac svaki put nakon sto popijem tabletu,pa sam si mislila uzeti nesto drugo!
    Imate kakve preporuke? 

14. Kolovoz 2019. 09:58

Mallla

A sad od mene dobro jutro. Ja se jutros nikako razbuditi. Došao mi paket s novim toplomjerom brzim nekim jer kad maloj mjerim čekat 3 minute dođe kao godina. I izmjerim s njim za 0.6 veća temp. Nego s ovim kojim inače mjerim i aj budi pametan hmm. Bila mi je plaća pa sam osim toplomjera uzela 2 testa da se nađu i gynositol. Ovaj sam put rekla sebi kad popiješ gynositol nema više, stavljamo točku. Idući tjedan mi se gin. Vraća s g.o. Pa ću i do nje.
    Kod nas je danas kiša a ja se nikako razbudit osjećam se kao da je 6h a ne 10. 😮😣
    Ova kiša plusiića nam treba, da nas malo podigne 😊

Za sta je Gynositol? Aj super da ces do ginice pa ces vidit sta je na stvari...

14. Kolovoz 2019. 10:00

Moja situacija danas. Ja se digla jutros u pol 5...morala ici sa kolegicom da mi pokaze sta moram raditi umjesto nje. Stavljam svoj graf. Brda i doline su al ne padaju iznad crte 🤣🤣🤣🤭..popravljam se. Bolici, pritisak,grcici i mljecni iscjedak koji se povecao su prisutni. Kontam ja sebi sad da nije mozda tek sad O 🤣🤣🤣🤣 28DC. Teoretski moguce jer progesteron ne utjece na O. Po jednoj aplikaciji onoj Moj kalendar su mi sad plodni dani...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️..a po FF mi je bila O. Pa sad ti znaj....
    http://i68.tinypic.com/ev5hsz.jpg

14. Kolovoz 2019. 10:00

Arwen87

Mallla kakav ti je taj gynositol?

Sta pijete cure od vitamina i ostalih preparata?

Ja sam si uzela od Solgara Folate i jednu tu bocicu mrcvarim vec skoro 3 mjeseca jer zaboravim popiti,ali sam primjetila da me malo zeza zeludac svaki put nakon sto popijem tabletu,pa sam si mislila uzeti nesto drugo!
    Imate kakve preporuke?

Ja pijem Folnu i magnezij. 

• tinchy-_-
    14. Kolovoz 2019. 10:01

Ahh. Nadam se dok ne dođe vještica..ali tako se slabo vidi da ne vjerujem😕😕 ali hvala uglavnom javit ću vam🙏🙏

14. Kolovoz 2019. 10:03

A ovako kazem moj kalendar...🤣🤣🤣🤣http://i63.tinypic.com/fd60k0.jpg

14. Kolovoz 2019. 10:04

tinchy-_-

Ahh. Nadam se dok ne dođe vještica..ali tako se slabo vidi da ne vjerujem😕😕 ali hvala uglavnom javit ću vam🙏🙏

Samo polako bez stresa. Smireno. Drzim 🤞 navijam da crta tamni🤗🤗🤗🤗😘😘😘

• justagirl2201
    14. Kolovoz 2019. 10:16

Cure ja sam pila gynositol...imala sam blago policisticne jajnike, menga neredovita...nekad 35.dan..nekad 45.i nekad 25.i Nakon gynesitola evo 2 mjeseca zaredom menga tocno na 28.i dan i dva mjeseca zaredom pozitivne trakice za ovulaciju! Prije je nije bilo...radila sam stalno i uvijek negativno...a sad baš osjetim svaki mjesec bol u jajniku i znam kad ovuliram i ciklusi su se unormalili. Ne znam jel to od gynositola al ak je - čudo je! Stimulira ovulaciju i dovodi ciklus u red. Skup je...ali ako će nam omogućit bebicu...vrijedi svake lipe 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.