A sad od mene dobro jutro. Ja se jutros nikako razbuditi. Došao mi paket s novim toplomjerom brzim nekim jer kad maloj mjerim čekat 3 minute dođe kao godina. I izmjerim s njim za 0.6 veća temp. Nego s ovim kojim inače mjerim i aj budi pametan hmm. Bila mi je plaća pa sam osim toplomjera uzela 2 testa da se nađu i gynositol. Ovaj sam put rekla sebi kad popiješ gynositol nema više, stavljamo točku. Idući tjedan mi se gin. Vraća s g.o. Pa ću i do nje.
Kod nas je danas kiša a ja se nikako razbudit osjećam se kao da je 6h a ne 10. 😮😣
Ova kiša plusiića nam treba, da nas malo podigne 😊
url=https://lilypie.com]
Lala ja ti imam isto te zelene One step trakice!
Narucila ih sa slovenske stranice Plus ili Minus(mislim da se tako zove)!
Nemam pojma kakve su te roza🤷
Jesu te neke bolje ili?
Ja sam na svoje pocela piskati negdje 2-3 dana otkad mi je zavrsila M i nisu pokazivale nista,tamo negdje 9 dana ciklusa se jedva nazirala testna linija(ali pila sam dosta tekucina pa vjerovatno zato),10 se linija malo jace vidjela a 11.dan je bila iste boje kao kontrolna!
Po tome ispada da mi je i prosli i ovaj mjesec ovulacija bila negdje izmedju 11-13 dana ciklusa,a ne kako sam ja do sad mislila tamo negdje 15 ili 16!
Vidjet cemo 26.sta ce biti😊Arwen87 jucer sam piškila 3 trakicu i sada se uz kontrolnu nadzirala i ona druga koja se nije vidjela prijašnjih dana. Bila je slabije boje, ali izgleda da se nešto događa :) Kak je meni ovo zanimljivo :) Čak je i hubby jučer sa mnom proučavao trakicu i čitao manualJa sam mislila da je meni ovulacija 11-13 dc, ali izgleda da je kasnije … Vidjeti ćemo da li ću uloviti pik. Sve u svemu, fora je i zanimljivo .
A što se tiče rozih, nemam pojma, možda sam pobrkala s testovima na trudnoću. Ali vidim po slikicama tu da ima svih boja .
Ja ti uglavnom imam roze LH trakice. Pokušala sam naručit zelene al opet su mi došle roze. Ugl. Roze uvijek skoro pokazuju 2 crtice samo različitog intenziteta pa se meni zelene čine bolje jer pokazuju samo kad se pik približava. Navikla sam na roze al kažem zelene su skroz dobre. Daa u početku s LH bude tako zabavno, kao i sa temperaturom 😊
Onda su te roze kao osjetljivije?!
Odakle si ih narucila?
Temperaturu nikad nisam ni mjerila,jer to treba biti odmah nakon budjenja u mirovanju,a ja radim u zdravstvu i u smjenama,pa nakon sto ujutro odgodim alarm 2 ili 3 puta,onda skocim iz kreveta pa trcim po kuci kao sumanuta da se spremim, tako da nista od te ljubavi🤦😂😂
Mallla kakav ti je taj gynositol?
Sta pijete cure od vitamina i ostalih preparata?
Ja sam si uzela od Solgara Folate i jednu tu bocicu mrcvarim vec skoro 3 mjeseca jer zaboravim popiti,ali sam primjetila da me malo zeza zeludac svaki put nakon sto popijem tabletu,pa sam si mislila uzeti nesto drugo!
Imate kakve preporuke?
A sad od mene dobro jutro. Ja se jutros nikako razbuditi. Došao mi paket s novim toplomjerom brzim nekim jer kad maloj mjerim čekat 3 minute dođe kao godina. I izmjerim s njim za 0.6 veća temp. Nego s ovim kojim inače mjerim i aj budi pametan hmm. Bila mi je plaća pa sam osim toplomjera uzela 2 testa da se nađu i gynositol. Ovaj sam put rekla sebi kad popiješ gynositol nema više, stavljamo točku. Idući tjedan mi se gin. Vraća s g.o. Pa ću i do nje.
Kod nas je danas kiša a ja se nikako razbudit osjećam se kao da je 6h a ne 10. 😮😣
Ova kiša plusiića nam treba, da nas malo podigne 😊
Za sta je Gynositol? Aj super da ces do ginice pa ces vidit sta je na stvari...
Moja situacija danas. Ja se digla jutros u pol 5...morala ici sa kolegicom da mi pokaze sta moram raditi umjesto nje. Stavljam svoj graf. Brda i doline su al ne padaju iznad crte 🤣🤣🤣🤭..popravljam se. Bolici, pritisak,grcici i mljecni iscjedak koji se povecao su prisutni. Kontam ja sebi sad da nije mozda tek sad O 🤣🤣🤣🤣 28DC. Teoretski moguce jer progesteron ne utjece na O. Po jednoj aplikaciji onoj Moj kalendar su mi sad plodni dani...🤦♀️🤦♀️🤦♀️..a po FF mi je bila O. Pa sad ti znaj....
http://i68.tinypic.com/ev5hsz.jpg
Mallla kakav ti je taj gynositol?
Sta pijete cure od vitamina i ostalih preparata?
Ja sam si uzela od Solgara Folate i jednu tu bocicu mrcvarim vec skoro 3 mjeseca jer zaboravim popiti,ali sam primjetila da me malo zeza zeludac svaki put nakon sto popijem tabletu,pa sam si mislila uzeti nesto drugo!
Imate kakve preporuke?
Ja pijem Folnu i magnezij.
Ahh. Nadam se dok ne dođe vještica..ali tako se slabo vidi da ne vjerujem😕😕 ali hvala uglavnom javit ću vam🙏🙏
A ovako kazem moj kalendar...🤣🤣🤣🤣http://i63.tinypic.com/fd60k0.jpg
Ahh. Nadam se dok ne dođe vještica..ali tako se slabo vidi da ne vjerujem😕😕 ali hvala uglavnom javit ću vam🙏🙏
Samo polako bez stresa. Smireno. Drzim 🤞 navijam da crta tamni🤗🤗🤗🤗😘😘😘
Cure ja sam pila gynositol...imala sam blago policisticne jajnike, menga neredovita...nekad 35.dan..nekad 45.i nekad 25.i Nakon gynesitola evo 2 mjeseca zaredom menga tocno na 28.i dan i dva mjeseca zaredom pozitivne trakice za ovulaciju! Prije je nije bilo...radila sam stalno i uvijek negativno...a sad baš osjetim svaki mjesec bol u jajniku i znam kad ovuliram i ciklusi su se unormalili. Ne znam jel to od gynositola al ak je - čudo je! Stimulira ovulaciju i dovodi ciklus u red. Skup je...ali ako će nam omogućit bebicu...vrijedi svake lipe 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji