Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinchy-_-
    14. Kolovoz 2019. 17:36

Nekako me jako sječe kada dišem iz lijeve strane vrata pa sve prema lijevoj sisi..dali to moze biti šta povezano ili je ipak možda kakav mišić ukočen..šta mislite. Baš me dosta sječe .možda cika raste😂😂😂😂

zvjezdica37
    14. Kolovoz 2019. 18:36

Martina1982

zvjezdica37

Cure pratim sve ali ne stignem tipkati.sad u vlaku pa lovim koji minut.Cure samo tako nastavite sa plusicem i bit ce femomenalno!Martina graf ti je super i daj boze se i ulovi nesto unrzo
    Razmislj si dali da mastavim sa ttakicama…Prosla u 2mj stimulacije i nista se nije primilo…jucer 13dan od izazvane O rest Duchesse je negativan tako da sam prestala piti Progesteron i zaista al ono…neda mi se zasad forsirat vise ali me odvajam se maravno od vas…nastavljamo dalje👉😁👍

A misa mu. Nista sad jednostavno ici dalje. Nema druge. Odbacila progic ha? Sad ce onda i M stici. Ajde drago mi je da ces ostati s nama ovdje 🤗😘. Gle…vjerojatno nama treba samo j
    malo vise vremena od ostalih da se desi. Sigurna sam da bude. Samo eto moramo biti strpljene..Slag dolazi na kraju 😉😎

Je istina je to sto kazes...malo vise vremena...nekako ta recenica i opusta...bit ce ali nezna se kad...ko kad malo dijete ucis da se strpi pa mu vices-jos malo jos malo🤭i tako prodje...naravno da ostajem samo cu se prebacit u light verziju🙃smanjit cu ocekivanja😘😘

zvjezdica37
    14. Kolovoz 2019. 18:38

tinchy-_-

Nekako me jako sječe kada dišem iz lijeve strane vrata pa sve prema lijevoj sisi..dali to moze biti šta povezano ili je ipak možda kakav mišić ukočen..šta mislite. Baš me dosta sječe .možda cika raste😂😂😂😂

Tinchy navijamo da plus pojaca!Trudnoca ima svojih veselih ispada...ili si se prehladila pod klimom ili hormoni luduju...🙃🤭🙃

• tinchy-_-
    14. Kolovoz 2019. 19:25

Draže mi je ovo drugo😂😂😂😂

• justagirl2201
    14. Kolovoz 2019. 23:22

Bit će sve ok Tinchy! Vidjet ćeš...samo pozitivno i bez stresa :)

• Nadalica11
    15. Kolovoz 2019. 03:30

Čitam vas svakodnevno al uvijek sam u žurbi pa ne stignem pisati. Ugl meni i dalje kasni i to cijelih 8 dana. Radila sam dva testa koja su se pokazala negativnim tako da sam se već pomirila da mi je ciklus podivljao i da ništa od trudnoće ovaj mjesec. Međutim danas sam čisto iz gluposti odlučila napraviti još jedan test da bi mi on pokazao crticu. E sad, strah me previše se nadati al jedino logično objašnjenje je da je ovulacija kasnila ukoliko se radi o trudnoći. Crtica je tanašna i bljedunjava  al vidi se! Strah me nadati se da se ne razočaram al svakako ću ponoviti test i u pon sam naručena kod gin pa ćemo vidjeti. Sutra vam uploadam sliku da vidite 🤗

• Nadalica11
    15. Kolovoz 2019. 03:31

Tinchy navijam za tvoj plus! 😘😘

• Nadalica11
    15. Kolovoz 2019. 03:48

Zaboravila sam napisati još kako me strah da to nije evaporacijska crtica iako ne znam što to znači ni kako izgleda al koliko sam shvatila ona je u većini slučajeva prozirna i najčešće se pojavljuje kod plavih testova..ima li tko iskustva?

• tinchy-_-
    15. Kolovoz 2019. 07:47

Anastazijaaa navijam za tvoj plus..ali ako ti se vidi crta to mora bit to🤗🤗🤗 meni je bas jako jako slaba..tako da se bas i ne nadam ali vidjet ćemo🙃😉

Mallla
    15. Kolovoz 2019. 08:06

Anastazija ako je nakon kašnjenja crta tu, nema razloga da bude evaporacijska. Navijamo!
    Kakvi su ti ciklusi inače? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.