Pozdrav cure, nisam se dugo javljala (od biokemijske), niti sam uopće dolazila ovdje na forum.
Ali evo, ja se nekako više uopće ne opterećujem, niti što pijem, niti koristim trakice… pa kad bude bude (ako bude) ;)
Skužila sam da me to nekako previše opterećuje i da se to onda odražava na sve oko mene.
Imam doma jedno dijete koje ne treba nervoznu i živčanu mamu.
Uglavnom, nekako sam si tako posložila sve u glavi…
Vama sretno i želim vam skori plusić (kao i sebi) :) <3
Hvala i ispravno razmisljas...mozda bi mi svi mogli nekako tako malo uvesti bar na jedno vrijeme praksu...zelim ti sto prije plus
Martina ti si najpozitivniji osoba ikad ☺️ Bilo bi lijepo, ali nekako mislim da bi bila bar neka sjenica mala… a moj test bijel ko snijeg …hvala ti…
Hahhaha sta cu...ja se nadam uvijek....meni je casa uvijek polu puna 🤭😃🤣
Pozdrav mom nadražem društvu Veselih Trakičarki !
Nije me bilo tu desetak dana i mogu reći da ste ispisale kvalitetnih 50 strana koje samo pomno popratila.
Klara45 iskrene čestitke na velikim plusu i svrati tu i tamo da te malo čujemo <3
Martina1982 - šefice Od Datuma, vidim da i dalje pomno pratiš tko, gdje , kako i daješ najpozitivnije savjete na svijetu. Šaljem veliki hug :)
Svim curama na novom odbrojavanju šaljem puno pozitivne vibre i pusa. Primjetila sam da ste polovile hrpu pikova, ovaj mjesec će biti pluseva za izvoz kako se meni čini
Meni se dogodio kuršlus .. otišla na godišnji predprošli tjedan, taman par dana prije ovulacije , idealni period. Krenuli smo na SMEP metodu, ali je hubby pokupio upalu mjehura ( barem mislimo da je to, sad ide po doktorima radi krvi u mokraći ) :/ Tako da nije baš bilo hvatanja , onoliko koliko bi trebalo biti. Nisam niti trakice stavila u upotrebu kad mi je on sav nikakav, ali sam zato odradila 2 svadbe, prerondala stan , zimsku i ljetnu garderobu i ispeglala jedno 10 vešmašina vešaTako da nemam neke velike nade u ovo odbrojavanje, ali zato obećajem da ću u sljedećem biti prava štreberica .
Btw. Hubby je gurnuo nos u moju vrećicu s trakicama i testićima . Prvo je u čudu gledao kaj je to unutra i onda sam iznenađeno oduševljen mi drekne : " Vidi, toplomjer za pičok "Biti će nam veselo mjerenje definitivno
Heeej amiga🤩🤩
Ma znas da mi non stop neke traceve vodimo...hihi
Jel jedna dobila odgovor ,druga je vec pitala,trecoj nesto nije jasno i tako nizemo strane ...a sta ces...zene🤪
Naidji cesce na caskanje i zelim ti skoro sto prije akcije💗
Eto unatoc mojoj sluzi koju nemogu objasnit i grudi su se posvadjale i jedna je bas nabubrila, mislim da ce ovo bit najludi od mojih ludih ciklusa🙊🙊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Jeste se raspisale 😁 nikako sve povatati 😜
Cure jel vas znaju boljeti jajnici poslije ovulacije?
Tipa onako kao da ih je netko stisnuo i ne pusta.
Nisam se nahladila.
E da i jel koja jede posni sir s lanenim uljem?!
Super kombinacija jer dovodil kisik u sve stanice u tijelu pa tako i u jajne stanice.
“Nebo strpljive voli.”
Jeste se raspisale 😁 nikako sve povatati 😜
Cure jel vas znaju boljeti jajnici poslije ovulacije?
Tipa onako kao da ih je netko stisnuo i ne pusta.
Nisam se nahladila.
E da i jel koja jede posni sir s lanenim uljem?!
Super kombinacija jer dovodil kisik u sve stanice u tijelu pa tako i u jajne stanice.
Suncica mene tako kod ovulacije bole jajnici nekad to bude desni a nekad lijevi. Ovisi. Jedem posni sir Al ne sa lanenim uljem, nisam to moram priznat do sada cula. 🤔Ali hvala ti na info
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
I mene bole ili jedan ili drugi, ovisno koji ovulira taj mjesec u vrijeme O.
Ovo je bas poslije ovulacije. Cesto mi se to dogada. Evo danas mi je 3 ili 4 dpo i kao da mi je netko stisnuo jajnike i ne pusta, bas nelagodno.
Zanimljivo je to s posnim i lanenim uljem.
Savjetovano mi je to jesti bas zbog toga sto dovodi kisik u jajne stanice. Malo sam isla citati o tome i stvarno zanimljiva tema.
“Nebo strpljive voli.”
Sretno svim curama u ulovljenim O, opustite se, hopsajte i uživajte u tome
A što se tiče MPO postoji cijela tema na forumu, vjerujem da svaka ovdje to podržava. Nisam još previše zavirivala u to, ali sigurna sam da to ne rade već nakon 6 mjeseci pokušavanja. Treba prvo proći osnovne nalaze, nisam sigurna rade li uopće spermiogram prije nego prođe ono vrijeme od 6/12/24 mjeseca ovisno o godinama? Sve bi mi bebice još jučer, ali treba se oboružati strpljenjem i pozitivom i vjerovati da će doći, jer nije niti jedan medicinski postupak 100% zagarantiran uspjehom.
Sunčica5 meni je ovaj ciklus bilo više dana da me bolilo, ali znam da je jedan bio točno 5 dana nakon O. Trudim se ne obračati pažnju previše na to jer me nekad zna boliti i bez razloga.
Meni su najviše cicke znale oticati, ali se nikad nisam usudila raditi test jer nije nikad kasnila više od 3 dana. Nisam si htjela priuštiti stres da vidim -. Zadnjih par mjeseci sam se više opustila, a i cicke me više ne zezaju s tim bujanjem
I mene bole ili jedan ili drugi, ovisno koji ovulira taj mjesec u vrijeme O.
Ovo je bas poslije ovulacije. Cesto mi se to dogada. Evo danas mi je 3 ili 4 dpo i kao da mi je netko stisnuo jajnike i ne pusta, bas nelagodno.
Zanimljivo je to s posnim i lanenim uljem.
Savjetovano mi je to jesti bas zbog toga sto dovodi kisik u jajne stanice. Malo sam isla citati o tome i stvarno zanimljiva tema.
Meni je 5dan do M pa me cice i jajnici rasturaju. Neznam sta reci samo znam da sam previse opterecena sa svime
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Curkee❤
Kako ste mi? Vidim obrojavate polako dane, zelim vam svu srecu i da bude svih 13 plusicaaa😍
Ja sam danas jos jedan testic napravila..i taj je pokazao "schwanger" 🤭😊.
Sortiraj odgovore
Najstariji