Prijavljujem da je stigla vjestica…uskoro upadam i ja u III odbrojavanje.
O misa mu….bas mi je zao…😔..ipak se budemo jos malo druzili… 🤪 ali nije to lose 😂..onda skupa idemo u III odbrojavanje 💋
Ma nije lose, ja sam bas nekako raspolozena, neznam zasto ali nije me pogodilo napokon :))
Ma to je sto cu se druzit s vama :*
E iduca ne treba doc 25.6 , a piskim plusinu 27.6 :D :D
👍💋
trudilice drage, dobro jutro i sretno svima u novom krugu
Hejj jutro i hvala,bas lijepo da uskocis na divan i kod nas povremeno,iskreno se nadam a i vidim da si ok,pusti nam neku slicicu od uzv a slobodno,malo da se raznjezimo😀
Ne moramo mi samo trkeljat o izlucevinama i trakicama😆😆🤗🤗🤗
Jel jos imas mucnine kako si opcenito
draga, nažalost nemam uopće sliku s uzv-asvježe sam se prebacila kod nove gin, nit mi je išta pokazala na uzv-u niti mi je isprintala sliku. samo komentirala da je sve ok. najbitnije mi je da je stručna ali razočarana sam.
imam mučnine ali nisu tako jake kao u prve dvije (posebno u prvoj ) trudnoće. ujutro mi bude relativno ok, što dan ide dalje to gore. moram stalno nešto jesti, a mogu jedino suho- peciva, štapiće tako da sam se već fino zaokružila. ovako se ne mogu požaliti. čekam kraj nastavne godine i da i ja završim s poslom u školi.
Ej annika bas lijepo da si nam se javila. 💋 drago mi je da je sve ok. Pa ne moramo samo o trakicam itd to si u pravu. Saljem puno 💋💋💋🤗🤗🤗🤗
Pozdrav ženice. Pročitala sam sve objave u ovoj grupi od početka kako bi se informirala o lh trakicama. Nova sam i stoga sam se odlučila registrirati. Naručila sam ove trakice i planiram početi testiranje od sutra kada mi je 9.dan ciklusa. Ciklus mi inače traje oko 26,27 dana, zavisi kako kada. Odlučili smo se na bebu, i iskreno željeli bi da što prije bude pozitivan testić, ako bude sve u redu i sreće, stoga sam se i odlučila na ove trakice. Možete mi dati još malo nekih savjeta o trakicama, minimalno 2 puta na dan, ujutro i naveče dok obje crtice ne budu iste boje i akcija 😊
Dobro dosla. Uglavno da. Piskis dok ne potamni. Akcijas i onda se malo druzis s nama i malo odbrojavamo skupa da nam brzo prode. I to je to. Zelim vam uskoro +
Hvala puno 😊 od ovog mjeseca se družimo i brojimo, nekako je lakše kad ima još ženica jer kod mene u krugu prijatelja nitko ne planira bebu, stoga sam se i odlučila uključiti u grupu da ne budem sama
Pa da. Vrijeme i dani brze produ. A onaj tko ne ne zna ne moze ni razumijeti. Zato te mi razumijemo potpuno.👍👍👍💋💋💋🤗🤗
I ja sam sebe stavila na popis napokon 😊 iako nisam ulovila pik jos al FF kaze da bi trebala ne stici 24.6.2019
I ja sam sebe stavila na popis napokon 😊 iako nisam ulovila pik jos al FF kaze da bi trebala ne stici 24.6.2019
Martina blizu smo onda😀😀
Drage ženice, ovo je moje današnje stanje, znači li to da se onda ovulacija približava? Po meni bi bilo najbolje da navečer opet napravim test, što vi kažete?
Pozdrav ženice. Pročitala sam sve objave u ovoj grupi od početka kako bi se informirala o lh trakicama. Nova sam i stoga sam se odlučila registrirati. Naručila sam ove trakice i planiram početi testiranje od sutra kada mi je 9.dan ciklusa. Ciklus mi inače traje oko 26,27 dana, zavisi kako kada. Odlučili smo se na bebu, i iskreno željeli bi da što prije bude pozitivan testić, ako bude sve u redu i sreće, stoga sam se i odlučila na ove trakice. Možete mi dati još malo nekih savjeta o trakicama, minimalno 2 puta na dan, ujutro i naveče dok obje crtice ne budu iste boje i akcija 😊
Dobro dosla. Uglavno da. Piskis dok ne potamni. Akcijas i onda se malo druzis s nama i malo odbrojavamo skupa da nam brzo prode. I to je to. Zelim vam uskoro +
Hvala puno 😊 od ovog mjeseca se družimo i brojimo, nekako je lakše kad ima još ženica jer kod mene u krugu prijatelja nitko ne planira bebu, stoga sam se i odlučila uključiti u grupu da ne budem sama
Pa da. Vrijeme i dani brze produ. A onaj tko ne ne zna ne moze ni razumijeti. Zato te mi razumijemo potpuno.👍👍👍💋💋💋🤗🤗
Upravo tako draga Martina1982, hvala vam. Htjela bi da i mene stavite na popis, ali u zadnjih par mjeseci nije mi nešto uobičajeno redovan raspored. Kalendarčić kaže 14.6. Iduća m
Mikica13 ja si trakice poredam po danima pa usporedujem kako tamni ili svijetli, mislim da se tako najlakse dobije dojam kada je pik
Nisam previse ciklusa odradila s trakicama, ali s rozim se vidi kako tamne trakice, ali mi nikad nije jednako tamna kao i testna.. pa racunam kao da je ona najtamnija bio pik
Cure koje su trakice osjetljivije od rozih? I ima li smisla mijenjati ili je u redu ovako pikirati O? S obzirom da sam si osigurala zalihu 😂
trudilice drage, dobro jutro i sretno svima u novom krugu
Hejj jutro i hvala,bas lijepo da uskocis na divan i kod nas povremeno,iskreno se nadam a i vidim da si ok,pusti nam neku slicicu od uzv a slobodno,malo da se raznjezimo😀
Ne moramo mi samo trkeljat o izlucevinama i trakicama😆😆🤗🤗🤗
Jel jos imas mucnine kako si opcenito
draga, nažalost nemam uopće sliku s uzv-asvježe sam se prebacila kod nove gin, nit mi je išta pokazala na uzv-u niti mi je isprintala sliku. samo komentirala da je sve ok. najbitnije mi je da je stručna ali razočarana sam.
imam mučnine ali nisu tako jake kao u prve dvije (posebno u prvoj ) trudnoće. ujutro mi bude relativno ok, što dan ide dalje to gore. moram stalno nešto jesti, a mogu jedino suho- peciva, štapiće tako da sam se već fino zaokružila. ovako se ne mogu požaliti. čekam kraj nastavne godine i da i ja završim s poslom u školi.
Boze to je samo kod nas na balkanu zapostavljena komunikacija.
Neznam sto bih uopce komentirala …mozda joj nije bio dan,mada …to nije nikakav izgovor…svi mi radimo sa ljudima…moras se smijati i kada ti je tesko.
Nema necu nemogu.
Ajde barem bitno da je bebac ok a i ti i ostalo ce doci na svoje a onda jos malo ides ma duuuugi godisnji…to planiras tri godine bit jel?Mislim da su digli naknadu gore za komplilacije i trudnicki pa bi i nivcano trebalo biit ok
ma čim sam na vratima pročitala obavijest da ako trudnice žele da otac bude prisutan uzv-u- to bude samo jednom, odmah mi je sve bilo jasno. ali ajde, što je tu je.
ostat ću tri godine osim u slučaju da mi se u školi u kojoj radim otvori mogućnost za popunu satnice (ako se kolegica prebaci u drugu školu, ima tako neke planove). a i to bih se vratila na par mjeseci dok potpišem ugovor pa onda nastavila koristiti ostatak porodiljnog. ja sam na 25 sati, to je 4 tis plaća tako da mi nije ogromna razlika.
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji