Kapsule možeš kupiti u DM, u Bio&Bio i na internetu. Mogu se piti do 3 dnevno pa kako sama odlučiš. Ja pijem dvije od završetka M do O, a nakon O po jednu do 25dc.
Ja pijem još i kapsule mace od kraja M do O.
Cure prijavljujen finu školski rastezljivu sluz. To kod mene je rjetko. Očito su maca i vrkuta odradile svoje
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, nedavno sam pisala da sam trudna no ipak ćemo se i dalje družiti jer sam imala biokemijsku trudnoću, danas sam prokrvarila i otišla na Sv Duh. To me baš jako pogodilo, ali što je tu je, idemo dalje u nove pobjede 💪 ❤️
Koliko sam shvatila, mogu već ubrzo počet raditi na novoj bebi?
Bette, žao mi je mnogo, ali super je način na koji si prustupila situaciji, naravno da ti je teško ali nisi se dala tome, nego odmah u nove borbe, svaka čast tako i treba. Mnogo sreće i da što prije ugledaš plusić koji će ti donijeti mrvicu tvoju 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
II. ODBROJAVANJELALAAA - 4 dana - 16.5.2019 ♡PINA96 - 5 dana - 17.5.2019 ♡LJUBICICAX - 6 dana - 18.5.2019 ♡SUNCICA5 - 7 dana - 19.5.2019 ♡IVANA1810-7 ili 8 dana-19.ili 20.05.2019♡LADY_E - 10 dana - 22.5.2019 ♡ZVJEZDICA 37 -12 dana - 24.5.2019 ♡TERA_ - 12 dana - 24.5.2019 ♡MALLLA - 14 dana - 26.5.2019 ♡
Lalaaa, Pina, Ljubičica i Sunčica ovaj tjedan je vaš! Odbrojavanje…. Ima kakvih simptoma?
Ja imam nekakav lagani žućkasti iscjedak, nikad do sad se nije pojavljivao pa ne znam u što bih ga svrstala 😁 Slamka spasa su mi grudi, obično za vrijeme O oteknu pa nakon par dana splasnu i onda opet pred M oteknu…a sad poslije O splasnule i odmah nakon dan-dva opet otekle i takve su i sad. Na skali od 1 do 5, otekle 4.2, tako kaže MM. 😂😂😂😂
Ostalo ništa…
Zuckast iscjedak moze biti znak upale ako si se malo prehladila ili ga mozes imati i u vrijemeT!😁👍
Zvjezdice onda su velike šanse da je upala, danas mi bilo toliko hladno po stomaku da sam se morala dekicom omotat 😂😂😂 A i piškit idem svako pola sata čini mi se, tako da je bez ikakve sumnje upala ali glupo nedokazno žensko, ja ću to nabacit na listu mogućih simptoma, bar ovih 5 dana da se imam čemu nadat 😀
Ja cim se prehladim nocu idem bar tri puta mokrit i imam candidu pa shvatim sto mi je…
Zato se naspricam sa Octaniseptom i prodje brze ,bar izvana a najbolje djeluje ako odmah reagiram cim me pecka..
Kad prodje upala onda bi trebali ostat samo simptomi
Navijamo🤞🤞🤞😍
Ali mene za sad ništa ne pecka 😕 Ukoliko počne, odmah ću primjeniti tvoj način, čini mi se brži nego moji čajevi kojima ja obično liječim upale.
I tvoje odbrojavanje počelo, pa tako i navijanje za uspiješni plusić 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ja ovaj mj čekam M, odmah ispadam iz mogućnosti za plus. Dakle dva važna dana nismo iskoristili. Ja nisam htjela na silu ništa i složila sebi u glavi da ima i drugih mj. Nisam htjela dopustiti da me to razočara. Moj mr. Prekjučer je bio umoran, ajde i ja sam kaf smo se skontali već je prošla ponoć. Jučer skitali a do navečer već bili krepani i kao htio se on potrudit ako ja baš hoću ali nisam tila. Žao mi je što već unaprijed znam da je ovaj mj 0 bodova ali evo imma i ovakvih propusta.
Osim toga pitanje ovaj put me jajnik baš baš bolio. To je trajalo malo manje od 24h, pomislila sam čak da to nije ok. Bol je počela nekih 8h nakon pika i tajala sve do sinoć?
Kapsule možeš kupiti u DM, u Bio&Bio i na internetu. Mogu se piti do 3 dnevno pa kako sama odlučiš. Ja pijem dvije od završetka M do O, a nakon O po jednu do 25dc.
Ja pijem još i kapsule mace od kraja M do O.
Cure prijavljujen finu školski rastezljivu sluz. To kod mene je rjetko. Očito su maca i vrkuta odradile svoje
Poklapa sa i sa pikom sto je super...kakve su ti temperature...nisam mijenjala u postavkama nacin oznacavanja O
Ostavit cu da vidim jel ce sam detektirati iako sad vec pretpostavljam da mozda i nece ali hajd...koji dan jos
Ja ovaj mj čekam M, odmah ispadam iz mogućnosti za plus. Dakle dva važna dana nismo iskoristili. Ja nisam htjela na silu ništa i složila sebi u glavi da ima i drugih mj. Nisam htjela dopustiti da me to razočara. Moj mr. Prekjučer je bio umoran, ajde i ja sam kaf smo se skontali već je prošla ponoć. Jučer skitali a do navečer već bili krepani i kao htio se on potrudit ako ja baš hoću ali nisam tila. Žao mi je što već unaprijed znam da je ovaj mj 0 bodova ali evo imma i ovakvih propusta.
Osim toga pitanje ovaj put me jajnik baš baš bolio. To je trajalo malo manje od 24h, pomislila sam čak da to nije ok. Bol je počela nekih 8h nakon pika i tajala sve do sinoć?
Nemam iskustva jer nikad ne osjetim ovulaciju.Slobodno racunaj da vrkuta i maca djeluju na hormone pa i osjetis sve jace
Ja bih na tvom mjestu danas cim prije nadoknadila situaciju pogotovo ako ti temp.nije porasla
Zvjezdice nije mi porasla temp. I sad osjećam drugi jajnik...grudi su se povećale. Očito sve jače osjećam. Radim do 16h a muž tko zna do kad ako se poklopi vrijeme možda i bude akcije al svakako ne ulažem neke posebne nade.
A za FF on ti nekada tek reagira nakon nekoliko dana i onda označi O da je npr bila prije 4 dana. Mene to dosta nervira kod njega ali s druge strane mi se puno toga sviđa pa i dalje vodim sve po njemu.
LjubicicaX istina da meni osobno nikada do sada nisu lakse i brze prolazili dani. Ovako nekako kazemo sta mislimo i osjecamo i znam da kad kazem da me razumjete i ja tada znam da nisam luda 🤭😁
Zvjedica37 mozda zato sto si ovaj ciklus imala skroz drugciji od prije..i sta se tice trakica i ostalog..😁😁😁
Bette zao mi je jako 😔 al glavu gore. Mozes poceti da odmah koliko ja znam. Hrabra si ti i jaka a da ni ne znas koliko. Nove pobjede stizu. Ovo je samo jedna prepreka. 😉 Saljem 💋 i drzim 🤞prehranu posebnu nemam ali sam cula da je jest avokado jako dobar za plodnost a i u trudnoci
Hannica0 superiskaaaa 👍👍👍 drzimo 🤞 da ne dode 😈 23.5. A mozes na listu odbrojavanje ako zelis😁 mi tako malo kratimo sebi dane 😊
Tera_ porast tem je dobar i ako tako ostane moglo bi tu nesto biti 🤞😉😁
Malla meni to djeluje kao da je O bila i onako kako i trebalo biti..ne bi ja donosila zakljucke prebrzo...mali spermici su dosta izdrzljivi tako da....dok ne dode 😈 ne znamo nista 💋
II. ODBROJAVANJE
LALAAA - 2 dana - 16.5.2019 ♡
PINA96 - 3 dana - 17.5.2019 ♡
LJUBICICAX - 4 dana - 18.5.2019 ♡
SUNCICA5 - 5 dana - 19.5.2019 ♡
IVANA1810-5 ili 6 dana-19.ili 20.05.2019♡
LADY_E - 8 dana - 22.5.2019 ♡
ZVJEZDICA 37 -10 dana - 24.5.2019 ♡
TERA_ - 10 dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 12 dana - 26.5.2019 ♡
II. ODBROJAVANJELALAAA - 2 dana - 16.5.2019 ♡PINA96 - 3 dana - 17.5.2019 ♡LJUBICICAX - 4 dana - 18.5.2019 ♡SUNCICA5 - 5 dana - 19.5.2019 ♡IVANA1810-5 ili 6 dana-19.ili 20.05.2019♡LADY_E - 8 dana - 22.5.2019 ♡ZVJEZDICA 37 -10 dana - 24.5.2019 ♡TERA_ - 10 dana - 24.5.2019 ♡MALLLA - 12 dana - 26.5.2019 ♡
Prve na listi, jeste stvarno tako strpljive da niste piškale? 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji