Tako je.
Moj muz zeli djecu jos odavno a pak ja nisam tjela jer sam prvo tjela posao u novoj zemlji bla bla.
Imala sam strah a sad jedva cekam bebu.
Tako da bitan je razgovor definitivno.
I ne govorim mu nista o trakicama ni ljekovima mojim jer oni subu drugom svijetu😱😂
Justagirl, mene su uzasno bolile do tipa 7dpo i onda opet pocele na 10dpo i sevo sad me opet ne bole tako jako, samo na dodir, ali sad su pocele kao zariti povremeno, kao neka toplina.
Martina jos malooo, potamnile su! Neka pik bude cim prije!
Crnerupe uzasno mi je zao sto se tako osjecas, ali to sto cure kazu - razgovor! To je ono jedino sto moze upaliti!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Citam vase price i stvarno svasta nam zivot nosi..
Ja imam 30, MM 34. Slozili smo se da cemo radit na bebi kad se vjencamo, evo nas u braku 2ipol godine.
Imamo jedan spontani iza sebe, trudnoca iz prvog pokusaja. Sad vec 4 ciklus izgkeda da nista..
Ja pijem svasta, cak i lh trakice zajedno pratimo,bazalnu, on stvarno hoce bebu... sad dok citam vase price vidim da bas imam njegovu potporu...
Sve bude cure, ozbiljan razgovor,, ako treba i sakom u stol (sala mala)
Ljepo spavajte, odmorite, sutra je novi dan i nek vam bude bolji 😘😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Slažem se sa curama razgovor u vezi je najbitniji...mi oboje tako želimo bebu...I puno mi pomaže kad čekam s njim šta će da pokaže test za ovulaciju...pa onda kad vidimo da je pozitivno oboje se obradujemo i bacimo na posao 😅
Mislim da je bitno da kažete jedno drugom svoje planove, strahove i očekivanje....bez toga veza teško funkcioniše
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pa ja ću poludit...znači u nedjelju mi bude blicajući smajli da se O bliži i sad zadnja dva dana ovo 🧐
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Da ali nemoguće jer Clearblue sam koristila u nedjelju on pokaže 4 najplodnije dana znači to je ned, pon, uto i sri što bi značilo O bi trebala biti danas...ali jučer i danas mi negativno pa ne razumijem zasto
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Da ali nemoguće jer Clearblue sam koristila u nedjelju on pokaže 4 najplodnije dana znači to je ned, pon, uto i sri što bi značilo O bi trebala biti danas…ali jučer i danas mi negativno pa ne razumijem zasto
Ako je pokazalo u nedjelju smajlic onda je ovulacija bila u ponedjaljak ako ne varam.
Crnerupe mislim da te sad maall sve trese jer su bile crte pa ih nema pa malo i hormoni divljaju i baš to što si rekla tren si na vrhu svijeta a onda paf na dno. Sreća je što će to trajat dan dva i onda opet balans. Ja sam isto za razgovor, ozbiljan.... ALI većina muškaraca ima neki full jednostavan sklop u glavi koji mi ne možemo razumjeti, kod njih je crno ili bijelo nema sivo ni šareno. Znači ja danas kad mužu kažem da sam ga prisilila na brak i dijete on se ljuti i tvrdi da nije tako.... A je. Znači da ja nisam forsirala mi još ne bi bili u braku, da nisam forsirala ne bi imali našu curicu. Pazi taj sex kad smo nju začeli je pao pod mojom ljutnjom di sam njega napala da se ni ne sexamo nego koda smo cimeri pa je jadan se žrtvovao. E a tek sad on stvarno želi još jedno dijete iako on ne vidi problem u tome što ovoliko traje. Naravno ne govorim mu ništa, ni kad je pik ni što sve pijem ništa. E sad ovaj ciklus ću ga malo stisnuti da pogodimo prave dane. Kod nas to tako ide. Razumijem da te ljuti to njegovo povlačenje ručnika i da te to vrijeđa, jedan dan mu iznesi sve to što osjećaš, možda onda shvati težinu svojjh nesmotrenih poteza. Kad ja nešto pametujem onda moj muž meni kaže opet si sve krivo zaključila ili previše čitaš između redaka.... Evo samo ti želim dati podršku i pokazati da ne cvatu ciklame kod svih nas...
url=https://lilypie.com]
Ne jer oni pokažu 4 najplodnije dana ...A u pon bilo negativno...net stvarno šta da mislim 😖
Prošli mjesec imala O i nakon 6 dana dobila M i sad ovo...možda nešto ne štima kod mene
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji