Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Siječanj 2020. 17:13

1. Odbrojavanje 2020.
    Nemo ➕
    Mallla - 6.1.2020 - 2 dana🤞
    Marinalin - 7.1.2020. - 3 dana🤞
    Zvjezdica37 - 12.1.2020 - 8 dana🤞
    Tera - 13.1.2020 - 9 dana 🤞
    Breskva - 16.1.2020 - 12 dana🤞
    Slee - 16.1.2020 - 12 dana🤞
    Sanja0508 - 17.1.2020 - 13 dana🤞
    Tommyfame - 20.1.2020 - 16 dana🤞
    Anaid - 20.1.2020 - 16 dana 🤞
    Nov19 - 22.1.2020 - 18 dana🤞
    Tockicaaa - 23.1.2020 - 19 dan 🤞

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Siječanj 2020. 17:15

zvjezdica37

🤞Martina nadam se da ces brzo napuniti baterije i da se jos brze vracas na forum-odmori zivce i dusu pa se cujemo💖
    Nemo cestitam od srca!
    Nikad nije kasno jelda za malo srece😍😍
    Iako nisam lovila pik vidim da nas ima koje cekamo u slicno vrijeme
    Ja naravno po starom ganjam sjene van svake normalne pameti i uspjela sam na 6dpo izganjat sjenu …
    Radi se o Clearblue testu -dobro poznatom po sjenama i slicno ali budi mi se nada posto sam ju uhvatila u zadanom roku
    Moje pitanje je :dali je evaporacijska moguca i u zadanom roku ili?dali je koja cura prosla ovako kao ja a da trudnoce ima…ili nema…???🤞🤞🤞🤪🤪🤪

Lovci na sjene u akciji 😄 suosjećam!
    E sad ja sam davno davno na 7dpo imala sjenu sjenine sjene i sada ta sjena ima 3 godine. Kasnije sam imala sjena al znaš i sama da nije od tog bilo ništa. Pa ja svu nadu dajem u pozitivan ishod... Tako da ti pd srca želim jedan veliki plus do kraja idućeg tjedna! 

• justagirl2201
    04. Siječanj 2020. 17:15

Meni je cure crtica pocela svjetlit...dns je 14dc...jucer bila ful tamna kao pred pik...ne kuzim 😕 ocito nista od O ovaj mjesec 

Mallla
    04. Siječanj 2020. 17:18

justagirl2201

Meni je cure crtica pocela svjetlit…dns je 14dc…jucer bila ful tamna kao pred pik…ne kuzim 😕 ocito nista od O ovaj mjesec

Možda ti je bio pik a da nisi ulovila budući da se kod tebe to promjeni za sat dva. 
    Ili će tek biti, znao ti je biti i 20dc jel da? 
    Nastavi piškat pa dok imaš trakica! 

• justagirl2201
    04. Siječanj 2020. 17:18

Evo ovak izgledaju...a maloprije napravila jos jednu i jedva vidljiva
    https://ibb.co/23ZtP8C

Breskva
    04. Siječanj 2020. 17:20

Justagirl,daj slike trakica da vidimo ?
    Mozda ce ti kasnije biti pik,sta nisi rekla da imas neki puta kasne O ili sam zabrijala
    Mallla ti bis kao trebala dobit za 2 dana?!
    Jesi pisnula test,da se sad ne vracam unazad ako si objavila

04. Siječanj 2020. 17:22

Justgirl bit ce ti jos najbolje da digitalni nabavis onda za sljedeci ciklus pa ces bit pametnija😒
    Ja isto tako ko ti sam imala i ocito bi mi onda pil bio po noci ,
    Tek sad za Bozic sam ulovila da imam dve tamne crte (cak i jaca od kontrolne)
    I sad sam evo kupila digitalni kad pokaze smajl

Anchyy
    04. Siječanj 2020. 17:51

Slee

Hvala ti mallla, istina, malo sam pretjerala s brigom, takva sam za sve, uvijek za sebe nalazim neke probleme i previse razmisljam i analiziram, dosadna sam i bogu i vragu 😂
    Sluzbeno krece odbrojavanje, obecajem da vise necu filozofirati 😂😂
    Justagirl ajde jos malo, sporije ti tamni nego prosli ciklus ako se sjecam, ali evo jos malo pa bi mogao biti tu!

Anchy ja sam vadila hormone.

..svi su ok bili ? Meni jedino testosteron zericu povišeni, sve ostalo super.. a njega sam odlučila unormalit cinkom 😁

• justagirl2201
    04. Siječanj 2020. 18:00

Temp 37 a nisam bolesna...inace imam povisenu dnevnu al poslije O...uf to praćenje i čekanje i neznanje 😑

Anchyy
    04. Siječanj 2020. 18:01

Mallla

Cure pišite dan neočekivane M ako hoćete na popis odbrojavanja do plusića!

12.01.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.