Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    06. Prosinac 2019. 18:50

Nova19

Ja jučer piskila trakicu samo da vidim situaciju i bila je svijetla, ali išla prema tamnije… danas dosta prozirne sluzi i znam da će biti uskoro PIK… e sad, nakon odnosa sam ja krvarila, samo tada kada sam se obrisala i nešto malo kasnije…
    To mi se već jednom desilo i rekao je ginekolog da zna biti kod ovulacije tako i da je to normalno. Čitala sam da to zna biti znak da je blizu ovulacije ili da je “jaka”… no ja kad vidim krv meni ne vuče ne dobro, ali tako je kako je… jel ima koja cura iskustva s tim??
    Pokrit ćemo još danas i sutra pa šta bude bude 🤞🏻🤗🤗

Ne brini se nista. Ja sam sve cure ovdje i svog ginekologa isto namucila ovdje sa tim pitanjem. To ti je ovulacija. Meni se to dogodilo sada na zadnjoj ovulaciji. (S tim da nikada ne znam tocno kada mi je ona, jer su mi ciklusi od 35-40 dana) i onda jos kada sam vidila krv mislila sam da su ciste, da je to neznam ja sta. Ali nije, ako vec ne mogu skuziti kada je, bolje da vidim to malo krvi pa da se ravnam po tome, tako da ja na to gledam kao na nesto pozitivno. Piskila trakicu bila je ovulacija. 
    Lagano krvarenje trajalo mi je jedno 4-5 dana. (Ako i toliko) Malo na dnevnom ulosku koja kapljica i kada se obrisem sam vidila krv. 
    Zato ne brini. Problem su velika krvarenja. 
    Samo pokrivaj 👏😊🤞

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• justagirl2201
    06. Prosinac 2019. 19:29

Danas 12dc...hoće li ubrzo?? Sta mislite?? Dosta je potamnila od jučer 
    https://ibb.co/4YgnN1q

06. Prosinac 2019. 19:38

justagirl2201

Danas 12dc…hoće li ubrzo?? Sta mislite?? Dosta je potamnila od jučer

Meni takva bude par dana prije nego krene tamniti. 

06. Prosinac 2019. 20:05

justagirl2201

Danas 12dc…hoće li ubrzo?? Sta mislite?? Dosta je potamnila od jučer

Jos je jako svjetla🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️
    Jos se moras strpit.

• justagirl2201
    06. Prosinac 2019. 20:15

Znam da je svjetla 😂 ali tamni pa se nadam skorom piku...inace mi brzo tamni...tak da se nadam uskoro 🤞

Breskva
    06. Prosinac 2019. 20:59

Cure,zao mi je za minuse,ali jos nije kasno da se pokaze ➕ dok ne dode,mislimo pozitivno. 🤞😁
    Justagirl i meni bude danima tako i samo odjednom potamni,Prati ti dalje,po meni za jedno 5 dana cca bi to bilo to,ali nadam se da ce ti se pokazat sto prije... 
    Ja ugl pisnula jos jednom ujutro oko 9 i pokazao se smajlic isto,i kasnije oko 5 ga vec nije bilo... i pogledam stapic i on lagano pocinje svjetlit. I sad evo osjecam probadanje u lijevom jajniku ful. Sta je moguce da je O ili je rano?
    Malo prije se keksali i morala sam si stisnut taj dio i drzat tako ruku da mozemo odradit sve do kraja, vam se desavalo kad to?

Nova19
    06. Prosinac 2019. 21:00

Sanja hvala ti, budem i ja gledala pozitivno na to da ako pogodili timing 🤞🏻🤞🏻😊😊
    Justagirl bit će ti PIK sigurno sutra u isto vrijeme ili za dva dana najkasnije!! Pokrivajte ove dane i sretno 👏🏻👏🏻

• justagirl2201
    06. Prosinac 2019. 21:10

Sad bila na wc-u i egg white iscjedak je tu!!! Iskoristit sad to il čekat da crtica potamni? 🤔😊

• justagirl2201
    06. Prosinac 2019. 21:11

Breskva O ti je il veceras il sutra!! Nek ste pokrili..jos sutra za svaki slucaj!!! 🤞🤞🤞😊😊😊

Nova19
    06. Prosinac 2019. 21:14

Breskva mene danas tijekom odnosa bolio jajnik isto, tako da sam se morala “navještavati” da prestane... zadnji put kada mi je bilo tako sam ostala trudna 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Mislim da ste isto pokrili u pravi čas 👍🏻
    Justagirl nemoj ništa čekati, akcija da budeš sigurna da plivači budu u zasjedi!!! 😁😁 sretnooooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.