Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    05. Prosinac 2019. 19:16

Ja sam curke u nestrpljivom iščekivanju O...čini mi se ko da nikad neće doć...dakle danas je 11dc...saljem trakice od jucer i danas...jel vam se čini da bi pik mogao bit za par dana ili tek za tjedan do desetak dana? Bas bih htjela da mi ovaj mjesec O bude ranije jer je prosli mj.bila tek 20dc :/ ugl.sta mislite?
    https://ibb.co/hCSd0GG

05. Prosinac 2019. 19:17

pepi19

Cure, ima li vas ovdje koje ste imale negativne posljedice vrkute,i ako da koje?

Ja nista a pijem je 3mj otprilike .

05. Prosinac 2019. 19:18

justagirl2201

Ja sam curke u nestrpljivom iščekivanju O…čini mi se ko da nikad neće doć…dakle danas je 11dc…saljem trakice od jucer i danas…jel vam se čini da bi pik mogao bit za par dana ili tek za tjedan do desetak dana? Bas bih htjela da mi ovaj mjesec O bude ranije jer je prosli mj.bila tek 20dc :/ ugl.sta mislite?

Pocela je tamnit...
    sad mozda 2put dnevno da napravis trakicu🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

05. Prosinac 2019. 19:25

justagirl2201

Ja sam curke u nestrpljivom iščekivanju O…čini mi se ko da nikad neće doć…dakle danas je 11dc…saljem trakice od jucer i danas…jel vam se čini da bi pik mogao bit za par dana ili tek za tjedan do desetak dana? Bas bih htjela da mi ovaj mjesec O bude ranije jer je prosli mj.bila tek 20dc :/ ugl.sta mislite?

Po mom iskustvu onako kako meni budu, rekla bi prije za tjedan dana nego za dan dva. Ali piski i dalje pa ces vidit. 

05. Prosinac 2019. 19:30

Marinalin

Cure optostite ako je glupo pitanje🤦🏿‍♀️
    Vi koje ste bile trudne,da li nakon O do implantacije ste imale grceve,bolove,simptome…
    Ili se zacece osjeti nakon Implantacije??

Ja ne. Skuzila sam da sam trudna kad sam uradila test na 35DC tad sam bila vec 4+6 trudna. 

05. Prosinac 2019. 19:32

Martina1982

Marinalin

Vi koje ste bile trudne,da li nakon O do implantacije ste imale grceve,bolove,simptome…

Ja ne. Skuzila sam da sam trudna kad sam uradila test na 35DC tad sam bila vec 4+6 trudna.

Vauuu...
    Znaci nakon Ovulacije nije nuzda imat grceve od oplodnje do ugnjezdenja💪
    Hvala ja mislila da vec budu odma grcevi.

05. Prosinac 2019. 19:46

Marinalin

Martina1982

Marinalin

Vauuu…

Ne nije nuzno imati grceve, bolove, iscjedak, spoting. Svaka je zena drugacija. Neke ne znaju ni da su trudne sa 4 mj. Kao npr.moja majka sa mnom ☺️. Buduci je imala tada 39 godina i bila je malo vise jaca. Nije imala menstruaciju ali je mislila da je u meno pauzi. No medutim na poslu su imali svake godine sistematske preglede. Znaci komplet sve. I tako je saznala da je trudna vec 4 mjeseca. I eto me. 37 godina kasnije. Hvala Bogu ziva i zdrava. 

05. Prosinac 2019. 20:09

Martina1982

Marinalin

Martina1982

Marinalin

Vauuu…

Ne nije nuzno imati grceve, bolove, iscjedak, spoting. Svaka je zena drugacija. Neke ne znaju ni da su trudne sa 4 mj. Kao npr.moja majka sa mnom ☺️. Buduci je imala tada 39 godina i bila je malo vise jaca. Nije imala menstruaciju ali je mislila da je u meno pauzi. No medutim na poslu su imali svake godine sistematske preglede. Znaci komplet sve. I tako je saznala da je trudna vec 4 mjeseca. I eto me. 37 godina kasnije. Hvala Bogu ziva i zdrava.

Ajme svasta.
    Bome fino te je dobila u 37god...
    nadam se da ces i ti tako brzo💪💪💪

Mallla
    05. Prosinac 2019. 21:03

Breskva

Mallla bas mi je zao za M, ako nista drugo barem ces biti prva sa ➕ iduce godine, pa da otvoris sezonu pluseva ❤️☺️
    Ugl,meni fali jakooo malo do pika,jos veceras oko 9 cu pisnut koju,ako ne pik ce biti sigurno po noci dok spavam,a ja bi ga voljela ulovit 🤷‍♀️😅
    Posto sam ostala bez trakica,uzela sam si prije 3 dana digitalni za O i cekam taj smajlic da ugledam.
    Za sad je stapic ovakav,desna je kontrolna
    https://ibb.co/CKFsM5f
    I napokon da i JA ugledam iscjedak bjelanjka,eto ko bi rekao da ce me iscjedak veselit u zivotu 🤦‍♀️😂 😂
    Nocurak 🔝
    Tako da cure moje,veceras cu se morat i ja ispricat kad dragi dode doma 😂

Ej pa zar nemaš već smajlić, meni se smajlić ukazao na podosta manje tamnu crtu.... U svakom slučaju blizu si O, navali na dragog pa nek ova godinaa bude začinjena kišom plusića! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Prosinac 2019. 21:05

Marinalin

Nikakve simptome nisam imala odmah nakon O, nego tamo nekih 5 dana prije M bijeli iscjedak, bockanje jajnika i umor.... Al to je mogao bit i PMS! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.