Znam kak ti je jer je tak i meni bilo…taj strah je normalan…ali desit ce se vidjet ces koliko god ti se cini nemoguce i tesko..meni se npr.sad cini nakon biokemijske da nes ne valja i da se ne moze primit kak treba pa me i tu panika hvata..iskreno ti zelim + od ❤…jel ti inace dolazi M 14 dana od O?
Ma primit ce se tebi opet i onda ce sve bit ok.tako je mojoj frendici bilo.
Da dolazi mi 13 dan nakon O.
Zasto?🙈
i hvala ti sto si tako utjesna i puna savketa i pozitive svaka cast🥰
Evo curke kak sam i predvidjela uhvatila sam PIK nakon samo 2 sata...evo slikice da vidite kak je to brzo tamnilo...sad vise ne trebam radit trakice jel tak?
https://ibb.co/2SDS09J
https://ibb.co/ZKkK5nR
U covijece stvarno bas brzo🙈🙈🙈
i vjerojatno ce sutra vec bit ful svjetla ko meni.
Nista u akciju danas ,sutra,prekosutra💪💪💪💪💪💪💪
Inace kad mi bude pik vise ne radim trakice da me ne zbunjuju :D Realno danas smo pokrili...u 5 ujutro al jesmo :D Mislim da danas vise necemo nego sutra i preksutra 🤞
Inace kad mi bude pik vise ne radim trakice da me ne zbunjuju :D Realno danas smo pokrili…u 5 ujutro al jesmo :D Mislim da danas vise necemo nego sutra i preksutra 🤞
Da super i vjerujem nekako da ce ti se opet primit🥰👌
Marina…isti su simptomi pms-a i trudnoce tak da drzim 🤞 da je ovo drugo…a meni je na 11dpo prosli ciklus kad sam bila T bila laaagana sjena al je bila tak da nije prerano…al.opet ovisi od zene do zene…nekima je 14 dpo negativan test pa nakon tjedan dana pozitivan…kakve imas simptome?
Ma znam da su isti simptomi al imam neki filing da cu dobit😂
Pa ja bas nemam nikakav simptom pa zato se i ne nadam.
Blago tebi ti bar znas da mozes ostat trudna💪
mene strah i panika da necu moc🤦🏿♀️
Drzim fige da neces dobit tj da ces dobit jedan veliki plus 😄 Ovo: nemam simptome, nego samo filing da cu dobit meni bas zvuci kao simptom 😂
Ja sam jucer krenula s trakicama, bila je neka blijeda sjena, sto je ok jer ocekujem O u sri ili cet
Marina…isti su simptomi pms-a i trudnoce tak da drzim 🤞 da je ovo drugo…a meni je na 11dpo prosli ciklus kad sam bila T bila laaagana sjena al je bila tak da nije prerano…al.opet ovisi od zene do zene…nekima je 14 dpo negativan test pa nakon tjedan dana pozitivan…kakve imas simptome?
Ma znam da su isti simptomi al imam neki filing da cu dobit😂
Pa ja bas nemam nikakav simptom pa zato se i ne nadam.
Blago tebi ti bar znas da mozes ostat trudna💪
mene strah i panika da necu moc🤦🏿♀️
Drzim fige da neces dobit tj da ces dobit jedan veliki plus 😄 Ovo: nemam simptome, nego samo filing da cu dobit meni bas zvuci kao simptom 😂
Ja sam jucer krenula s trakicama, bila je neka blijeda sjena, sto je ok jer ocekujem O u sri ili cet
Iz tvojih usta u bozje usi😂😂😂😂😂
ajde budite aktivne ove dane ipak je blagdansko vedro raspolozenje😂
meni je sljedeca O bas na Bozic😂🥰👌
Evo curke kak sam i predvidjela uhvatila sam PIK nakon samo 2 sata…evo slikice da vidite kak je to brzo tamnilo…sad vise ne trebam radit trakice jel tak?
https://ibb.co/2SDS09J
Super 👍👍 mislim da nema potrebe da 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji