A sto je s nama koji imamo nizak progesteron? Mozemo li mi pratiti po bazalnoj?
Možeš samo će tvoje vrikednosti bit niže.
Npr. Prije O moja temp. Je 35.4 - 36.4 nakon O 36.4 - 36.7 a nekome budu do 37.4, ja kad bi vidila 37.4 a da nisam bolesna to bi za mene značilo T. Kod tebe će možda nakon O biti do 36.5 npr…. Ali važno je da se vidi razlika od prije O i nakon O. Svaka od nas je posebna i svaka ima soj obrazac temperature tako da samo trebaš probati i vidjeti jel ti odgovara.
Ja se ispricavam kaj upadam ko padobranac, kad vec pisete o temp da vam ja napisem i svoje iskustvo, nisam ju nikad redovno mjerila msm bazalnu, ali nekad nekad sam znala izmjeriti i upisivala sam si da vidim obrasac par mj i nikad 14dpo nije prelazila 37.1, a kad sam ostala T 14dpo mi je temp bila 37.5 izmerila sam bas da vidim kakva je ali test sam napravila dan prije tak da sam znala da je T u pitanju ali me bas zanimala kolika bude temp ujutro prije dizanja iz kreveta, pa eto ako kome pomogne, lp 😄
Npr. Prije O moja temp. Je 35.4 - 36.4 nakon O 36.4 - 36.7 a nekome budu do 37.4, ja kad bi vidila 37.4 a da nisam bolesna to bi za mene značilo T. Kod tebe će možda nakon O biti do 36.5 npr…. Ali važno je da se vidi razlika od prije O i nakon O. Svaka od nas je posebna i svaka ima soj obrazac temperature tako da samo trebaš probati i vidjeti jel ti odgovara.
Ja se ispricavam kaj upadam ko padobranac, kad vec pisete o temp da vam ja napisem i svoje iskustvo, nisam ju nikad redovno mjerila msm bazalnu, ali nekad nekad sam znala izmjeriti i upisivala sam si da vidim obrasac par mj i nikad 14dpo nije prelazila 37.1, a kad sam ostala T 14dpo mi je temp bila 37.5 izmerila sam bas da vidim kakva je ali test sam napravila dan prije tak da sam znala da je T u pitanju ali me bas zanimala kolika bude temp ujutro prije dizanja iz kreveta, pa eto ako kome pomogne, lp 😄
Da da to je to. Tako kazu. Ako temperatura nakon najduze lutealne faze bude povisena onda je vjerojatno T u pitanju. Kako si ti inace?
Dobro jutro svima ☺️
Mallla bas mi je zao,bas sam mislila da ces rec da se temp i dalje drzi 🤔 ,a si pisnula jos onaj test sto ti je ostao ili?
I zanima me, dali stvarno UVIJEK mora ostat temp povisena da dode do trudnoce? 🤷♀️
Mene to isto zanima
Dobro jutro svima ☺️
Mallla bas mi je zao,bas sam mislila da ces rec da se temp i dalje drzi 🤔 ,a si pisnula jos onaj test sto ti je ostao ili?
I zanima me, dali stvarno UVIJEK mora ostat temp povisena da dode do trudnoce? 🤷♀️
Mene to isto zanima
Meni je 12 dpo bila 36,8, 13 dan je pala na 36,5,da bi sutra bila 36,8,a danas opet 36,4,pa sam zbunjena
Dobro jutro svima ☺️
Mene to isto zanima
Meni je 10 dpo bila 36,8, 11dan je pala na 36,5,da bi sutra bila 36,8,a danas ali
Dobro jutro svima ☺️
Mene to isto zanima
Meni je 10 dpo bila 36,8, 11dan je pala na 36,5,da bi sutra bila 36,8,a danas ali
Zeza me mob 😅,uglavnom sam zbunjena, tem.padne pa naraste sutra,a trebam dobiti za 2 dana
Da da to je to. Tako kazu. Ako temperatura nakon najduze lutealne faze bude povisena onda je vjerojatno T u pitanju. Kako si ti inace?
Fala na pitanju dobro, za sad dobila kilu i pol, bebica je dobro, obavili smo mini anomaly scan, za sada je sve oke 😊
Mozes da. Ali mora proc barem 3 mjeseca mjerenja da bi mogla vidit uzorak. Sto znaci da bi mogla vidit kolika ti je temperatura u prosjeku prije O i kolika je nakon O. Za to je najbolja aplikacija FriendFertility. Ukoliki ti je progesteron nizak poslje O to moze utjecati na odrzavanje trudnoce. Doktorica ti nije dala da ga pijes?
Rekla je da probamo par mjeseci bez pa da vidimo ako ne ide ce mi dati, ali ako ugledam plus da ju odmah nazovem da mi ga da. Ja sam ocekivala da ce mi dati odmah, stvarno ne znam zasto nije
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Btw prvi put sam piskila i ne znam je li ovo pik. Ne znam niti koja je kontrolna, apsolutni sam amater.
Danas je 14dc
https://ibb.co/LY2c1gs
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com