Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Prosinac 2019. 11:19

Martina1982

Mallla

Breskva

Dobro jutrooo cure ❤️
    Mallla,a nisi jos ni jedan test pisnula ? 🤞🤞💋
    Slee trebam 19.12 ne dobit,tako da smo u istom sosu bi se reklo 😂

Jesam tamo 8dpo i 9dpo kineza, nije se ništa ni naziralo, pa mislim da će stić M. Al spremna sam još malo sačekat, inače je ovo vježba za moje strpljenje.

Drzimo 🤞 da tempica ostane takva i da budeee debeli ➕. I moram pohvaliti strpljenje za testic. Ono na pocetku necemo brojiti 👍😉

Čudim se sama sebi 😂🤣 Ma imam već dva dana grčeve lagane pa očekujem M sutra ili prekosutra.... 

url=https://lilypie.com]

Slee
    02. Prosinac 2019. 11:37

Cure koje pratite temperauru ili trakice i sluz. Bude li vam sluz tocno na pik ili i prije pocne?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

anKol
    02. Prosinac 2019. 12:03

Slee

Cure koje pratite temperauru ili trakice i sluz. Bude li vam sluz tocno na pik ili i prije pocne?

Meni krene dan dva prije pika

02. Prosinac 2019. 12:38

peggy95

Martina1982

peggy95

Martina1982

peggy95

Ja dobila danasss, ovaj mjesec jos uzivanje i onda krecemo na mpo❤

Onda smo u istoj situaciji ❤ mi isto tako odmaramo ovaj ciklus i onda na MPO.

Pratit cemo se❤ jel imate vec zakazano ili?
    Ja idem kod mog ginekologa 19.12 na konzulracije i pregled pa cemo vidit sta on kaze,iako je on vec predlozio ivf.
    Samo sto bi mi htjeli ici na mpo u prirodnom ciklusu. Kontaktirali smo kliniku CiTo u splitu,tako da cemo vjerojatno tamo ici😊

Evo bas danas idem zakazt termin u klinici. Pa ja mislim da mi necemo na prirodno nego odmah. Ipak. Meni ce 38 u 3 mjesecu. A htjeli bi bar dvoje. Ne da mi se vise gubiti ni dana. I ovo mi je kasno al kao ajd kako idu blagdani i to. Da sve ide tako brzo obavila bi ja to sad u Hrvatskoj kad smo dolje al nazalost nejde bas tak brzo da bi mogla.

Javi onda kad si dobila termin😊
    Ma da,bolje onda pozuritu. Ja cu nagodinu 25 pa bi zato prvo pokusali u prirodnom ciklusu

Evo ja dobila termin 9.1.. 🤗 jedva cekam. Znam da su to prvo konzultacije i da se vidi sta je na stvari i tak to. Al svejedno jedva cekam. 

02. Prosinac 2019. 13:51

Meni krene otprilike dva dana prije pika. Tak je ovaj put krenulo. Nije tako svaki put, nekad me stresić pojede pa kao da mi sluz izostane. Ali ovaj mjesec je školski :D 

Slee
    02. Prosinac 2019. 14:25

Martina, drago mi je za termin! Ja inace imam sluzi na izvoz, a cini mi se da ce ovaj mjesec izostati. Ali zato me boli lijevi jajnik kao pred m, bas imam grceve. Sve me strah da ne pucaju mozda ciste

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Napokon 2804
    02. Prosinac 2019. 14:55

Meni menga jucer zavrsila. Pocinjemo akcijat. Muzu sam rekla necu nikakav pritisak ali ajmo svaka 2 dana, nebitno doba dana i noci. Hocu maksimalno opusteno, i hocu uzivati... Takod a budemo vidjeli ovaj mjesec. Necu ni trakice, ni temp, necu nista ovaj ciklus gledati

Malena0908
    02. Prosinac 2019. 16:08

Ja sam cure upravo uhvatila pik, akcija je bila u subotu tj.prekojucer i to dva puta za redom, tada sam imala one rastezljive sluzi a danas manje kao vodenasto. Malo smo se zakacili pa ne znam bas dal cemo pokrit ovaj pik ili ne. Sta vi mislite dal bi se moglo nesto uhvatit, s tim da smo koristili gel. 🥴🤢

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Mallla
    02. Prosinac 2019. 17:29

Moglo bi se uhvatit taman. Ta egg sluz se događa prije ovulacije i u njoj spermići mogu poživit tako da sad neki od njih čekaju u zasjedi... Držimo fige da neki pd njih bude pobjednik. 

url=https://lilypie.com]

Malena0908
    02. Prosinac 2019. 18:57

Daj Boze jel mislim da nismo bas ni jedno za neku akciju. 😁😁😁😁 Necu nista forsirat pa kako bude

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.