Hej cure, ja jucer uhvatila pik, navecer pokrili pa kak bude :)
super ja jos nikad nisam ulovila skroz tamnu ko i testnu😂😂
ili se preko noci dogodi puni Pik😂
ti barem ulovila😂
ti barem ulovila😂
Nisam ni ja prije mogla uhvatit, jer vecinom ni nisam imala O, al od kad pijem myoinositol svaki mj uhvatim pik i ciklusi su mi se sredili
ti barem ulovila😂
Nisam ni ja prije mogla uhvatit, jer vecinom ni nisam imala O, al od kad pijem myoinositol svaki mj uhvatim pik i ciklusi su mi se sredili
Al ja imam redovno ciklus svaki 27 dan.
odkad znam za sebe.
Jedino sam s clear blue dobila smajlic kad sam tek pocrla s lh trakicama.
Ali dva mjesec koristim trakice i nikad nebude jednako tamno nego malo svjetlija i sljedeci dan odjednom svjetla🙈
znaci preko noci😂
ti barem ulovila😂
Al ja imam redovno ciklus svaki 27 dan.
odkad znam za sebe.
Jedino sam s clear blue dobila smajlic kad sam tek pocrla s lh trakicama.
Ali dva mjesec koristim trakice i nikad nebude jednako tamno nego malo svjetlija i sljedeci dan odjednom svjetla🙈
znaci preko noci😂
Meni uvijek dva dana bude tamna crtica, tal da ne mogu fulat
Je bitno u koje doba dana se piski na trakice? Nisam doma cijeli dan, tek navecer dolazim
Jedino ne s prvim jutarnjim urinom, a navečer otptilike do ponoć se tolerira, kažu zapravondo 22h al znala sam ih raditi iza.... Uglavnom samo ne 1 jutarnji sve drugo može.
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na lipim željama, ovo mi je zadnja fora u ovoj godini za plus, javim ujutro temp. Ako ništa ne bude onda je 2020 ta dobitna 😉
url=https://lilypie.com]
Malla, drzim fige da bude dobitni vec sada u 2019.
Mi poceli sa svakodnevnim pokrivanjem pa kako bude. Danas 11dc i prijavljujem neku bol u lijevom jajniku. Mislim da ipak nije ovulacija tako rano. Sutra cu pisat te trakice, glupo mi trositi ovako rano, a imam ih samo 5. Po mom izracunu trebala bi biti tek u srijedu/cetvrtak
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee vidim da smo dan razlike ja sam 10 dc,pa se pratimo ☺️
Ja moram nahvalit nocurak,evo bas pratim iscjedak i mogu rec da ga je vise, nije jos onaj pravi bjelanjak kakav ocekujem,ali kao da se stvara pomalo...
Bas sam gledala na danasnji dan prosli ciklus i vec je razlika sto se tice iscjedka. Definitivo cu ga i u daljnim ciklusima koristit ako nista ne bude ovaj mjesec. Trakica je vec danas tamnija,ocekujem pik za 4 ili 5 dana.
Malla javi obavezno,cekamo🤞
Jos malooo Breskvaaa jeeei 😍 i bas mi je drago da i tebi nocurak djeluje!! Ja mislim da sam ja pomocu njega i uspjela ostat T tak da dok god opet ne vidim + nocurak svaki ciklus do O! Zivjela sluz! 😍😍 joooj meni je tek 7dc...vrijeme taaak sporo ide....sad je samo pitanje oce pik biti oko 14.og ili 20.og dc. Da bar bude ranije...ko ce docekat 20dc 🙄 ma samo bitno da bude O...sad me strah nakon biokemijske da se nes nije poremetilo...al i ja sam danas primjetila iscjedak od nocurka pa se nadam da ce ubrzo!! 🤞🤞 bas me zivciraju ti moji dugi ciklusi i kasne ovulacije...cekam skoro 2 mjeseca za testić 😡 al bude i to došlo...drzim fige svima i javljajte stanjaaa 😍
Da bas,zivio nocurak ! 🥂😂
A vjerujem da da su dugi ciklusi tlaka,nikad proc,a opet u jednu ruku i pase da nemas mengu brzo kad ne planiras trudnocu. Zavisi 🤷♀️
Ja se sjecam kad sam bila klinka ja sam imala bas kratke cikluse,tipo 24 dana. Cak su me frendice znale zezat dali ja imam nekad da nemam mengu,uuf bas je bila tlaka kad se sjetim,a obilne da ne govorim... di god da bi isla prvo sto bi provjerila dali ima wca u blizini 🤦♀️
Justagirl,ja bas mislim da ces ostat ovaj mjesec trudna.
Evo iskreno to mislim i od srca ti zelim ❤️🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji