Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anKol
    01. Prosinac 2019. 16:03

Hej cure, ja jucer uhvatila pik, navecer pokrili pa kak bude :)

01. Prosinac 2019. 16:05

anKol

super ja jos nikad nisam ulovila skroz tamnu ko i testnu😂😂
    ili se preko noci dogodi puni Pik😂
    ti barem ulovila😂

anKol
    01. Prosinac 2019. 16:10

Marinalin

anKol

ti barem ulovila😂

Nisam ni ja prije mogla uhvatit, jer vecinom ni nisam imala O, al od kad pijem myoinositol svaki mj uhvatim pik i ciklusi su mi se sredili

01. Prosinac 2019. 16:15

anKol

Marinalin

anKol

ti barem ulovila😂

Nisam ni ja prije mogla uhvatit, jer vecinom ni nisam imala O, al od kad pijem myoinositol svaki mj uhvatim pik i ciklusi su mi se sredili

Al ja imam redovno ciklus svaki 27 dan.
    odkad znam za sebe.
    Jedino sam s clear blue dobila smajlic kad sam tek pocrla s lh trakicama.
    Ali dva mjesec koristim trakice i nikad nebude jednako tamno nego malo svjetlija i sljedeci dan odjednom svjetla🙈
    znaci preko noci😂

anKol
    01. Prosinac 2019. 16:31

Marinalin

anKol

Marinalin

anKol

ti barem ulovila😂

Al ja imam redovno ciklus svaki 27 dan.
    odkad znam za sebe.
    Jedino sam s clear blue dobila smajlic kad sam tek pocrla s lh trakicama.
    Ali dva mjesec koristim trakice i nikad nebude jednako tamno nego malo svjetlija i sljedeci dan odjednom svjetla🙈
    znaci preko noci😂

Meni uvijek dva dana bude tamna crtica, tal da ne mogu fulat 

Mallla
    01. Prosinac 2019. 18:00

Slee

Je bitno u koje doba dana se piski na trakice? Nisam doma cijeli dan, tek navecer dolazim

Jedino ne s prvim jutarnjim urinom, a navečer otptilike do ponoć se tolerira, kažu zapravondo 22h al znala sam ih raditi iza.... Uglavnom samo ne 1 jutarnji sve drugo može. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Prosinac 2019. 18:02

Hvala cure na lipim željama, ovo mi je zadnja fora u ovoj godini za plus, javim ujutro temp. Ako ništa ne bude onda je 2020 ta dobitna 😉

url=https://lilypie.com]

Slee
    01. Prosinac 2019. 20:56

Malla, drzim fige da bude dobitni vec sada u 2019. 
    Mi poceli sa svakodnevnim pokrivanjem pa kako bude. Danas 11dc i prijavljujem neku bol u lijevom jajniku. Mislim da ipak nije ovulacija tako rano. Sutra cu pisat te trakice, glupo mi trositi ovako rano, a imam ih samo 5. Po mom izracunu trebala bi biti tek u srijedu/cetvrtak

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Breskva
    01. Prosinac 2019. 22:01

Slee vidim da smo dan razlike ja sam 10 dc,pa se pratimo ☺️
    Ja moram nahvalit nocurak,evo bas pratim iscjedak i mogu rec da ga je vise, nije jos onaj pravi bjelanjak kakav ocekujem,ali kao da se stvara pomalo...
    Bas sam gledala na danasnji dan prosli ciklus i vec je razlika sto se tice iscjedka. Definitivo cu ga i u daljnim ciklusima koristit ako nista ne bude ovaj mjesec. Trakica je vec danas tamnija,ocekujem pik za 4 ili 5 dana.
    Malla javi obavezno,cekamo🤞

• justagirl2201
    01. Prosinac 2019. 22:27

Jos malooo Breskvaaa jeeei 😍 i bas mi je drago da i tebi nocurak djeluje!! Ja mislim da sam ja pomocu njega i uspjela ostat T tak da dok god opet ne vidim + nocurak svaki ciklus do O! Zivjela sluz! 😍😍 joooj meni je tek 7dc...vrijeme taaak sporo ide....sad je samo pitanje oce pik biti oko 14.og ili 20.og dc. Da bar bude ranije...ko ce docekat 20dc 🙄 ma samo bitno da bude O...sad me strah nakon biokemijske da se nes nije poremetilo...al i ja sam danas primjetila iscjedak od nocurka pa se nadam da ce ubrzo!! 🤞🤞 bas me zivciraju ti moji dugi ciklusi i kasne ovulacije...cekam skoro 2 mjeseca za testić 😡 al bude i to došlo...drzim fige svima i javljajte stanjaaa 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani