Malla jesi ujutro radila test? Znam da treba ujutro al meni npr.jutarnji test bio negativan a popodne je bila sjenica….drzim 🤞🤞🤞
Jesam jutros i negativan, onda neki drugi na podne i pojavila se bijela crta tamo di triba bit roza dakle negativan i sad sam kupila clear blue i neznam oću ga čuvat, radit ili što već.... Očito mi treba 5 puta dokaz da nema crte....
Mrvica dobro nam došla!
url=https://lilypie.com]
Hvala svima
I ja se nadam da ce biti jako puno ovih bozicnih pluseva, to bi bilo bas lijepo!
Pozdrav cure,ima li kojih novosti,kako ste?
Mallla ima li koja promjena od jutra?
Ja sam danas 12, ovo su trakice od danas
https://ibb.co/0BRmVpd . E sad mene malo sekira sto sutra imam neku festu od firme i mislili smo popiti koju jos od jutra i neznam dali da piskim trakicu kad se vratim doma dali ce to biti onda valjan rezultat? Nisam pametna 🤷♀️
Breskva, vidim da bi mi trebale zapravo na isti dan dobiti. Ja sam stavila dan kasnije jer kao, za svaki slucaj 😂
Mislim da mozes navecer pisati, bitno da dva sata ne pijes nista. Hm
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee vidim da si napisala da nemas iscjedka,ja isto evo sve nesto bezveze,imala ga prije 3 dana i mislila to je to sad ce svaki dan sve vise,danas sve nesto vodenkasto-bijelkasto ali malo,jedva... bas cudno. App mi govori da ce biti za 3 dana kod mene O ,boo... vidit cemo 🤷♀️
Pozdrav svima, evo i ja bi se prikljucila ovoj temi :)
Imala sam spontani pobacaj u 9.tt. (prva i jedina trudnoca). Prosla su dva ciklusa i dobili smo zeleno svijetlo da probamo ponovno.
Mi smo spremni, trakice su spremne.. Danas je 7.dc, a na 11dc krecem s trakicama.
Prvi put nam je trebalo cca 8mj pa se nadam da ce ovaj put to brze ici..
dobrodosla
Koliko ti imas godina?
Jel uzimas sta od vitamina,folnu,cajevi🥰
Breskva profeštaj ti sutra s firmom, ako te volja napravi trakicu prije fešte i mirna si onda ćeš sutradan novu!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima, evo i ja bi se prikljucila ovoj temi :)
Imala sam spontani pobacaj u 9.tt. (prva i jedina trudnoca). Prosla su dva ciklusa i dobili smo zeleno svijetlo da probamo ponovno.
Mi smo spremni, trakice su spremne.. Danas je 7.dc, a na 11dc krecem s trakicama.
Prvi put nam je trebalo cca 8mj pa se nadam da ce ovaj put to brze ici..
dobrodosla
Koliko ti imas godina?
Jel uzimas sta od vitamina,folnu,cajevi🥰
Imam 31god, pocela sam pit sad opet prenatal i kupila sam si sok od cikle pa cu i to sad pit ovih dana. Od cajeva nisam nista probala, nisam znala sto bi, kad bi, a i inace bas ne pijem cajeve, vise sam za kavu 😀 Inace su mi ciklusi skolski, O sam uvijek osjetila i popratila trakicom..
Dobro nam dosla Mrvica i sto prije o'šla! ❤💪🤞 kazes da ste prvi put radili 8 mjeseci...jesi tad nest uzimala? I blago ti se za školsku O...ja nikad ne znam kad će bit...nekad 14dc nekad 23dc 😡
Dobro nam dosla Mrvica i sto prije o'šla! ❤💪🤞 kazes da ste prvi put radili 8 mjeseci…jesi tad nest uzimala? I blago ti se za školsku O…ja nikad ne znam kad će bit…nekad 14dc nekad 23dc 😡
Hvala :)
I tad sam samo folnu pila, a kasnije prenatal jer ipak ima svega unutra.. I mi smo (kao i vecina) poceli s onim opustenim i sto bude bude, ne zuri nam se, ovulaciju pratili samo okvirno itd. E, a onda prode mj, dva, pet i vise nisi tak opusten, pa sam pocela s trakicama i dva ciklusa kasnije je uspjelo..
A da, malo je jednostavnije kad je tak tocna, ali ako uspijes uloviti trakicama kad je onda je i to dobro, zar ne?
Osim toga najbolje je pokrit sto vise dana i nesto ce se uloviti 😀 Nama je dobitni ciklus bio kada smo pokrili svih 5 dana za redom.
Sortiraj odgovore
Najstariji