Tommyfame…uvijek me tak nasmiješ 😂😂 presmješna si i prepozitivna 😊😚
Malla držim 🤞 da se bebinjo primio…jooooos malooo…kad ces testic? Ja ne bih izdrzala…
Awww drago mi je 🥰 a gle ovo je tesko iako kad vidimo neki plusic sve smo sretne ko jedno,no zasto ne izmedu plusica sprdat se..tako je lakse :)
Kad sam vec kod plusicaaaa ajmo Malla 💪💪💗
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam kupila vrkutu, ali me strah piti jer kad uguglam vrkuta dode mi da se ne smije piti u prva tri mjeseca trudnoce. A opet, citam da povisuje progesteron sto meni treba pa mislim da cu (ako bude potrebe, a nadam se da nece) poceti piti od sljedeceg ciklusa pa do O kao i nocurak
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tommyfamee jee!!! Ma rekla sam ti ja, uspjet ce 😁🤞🏻🙈 Sad ti drzim figee da se primi, svima nama 😁♥️
Daaa jujujuju
I jbti bas je ono sto svi stalno pricamo..moramo se opustiti :)
Otisli smo na paljenje lampice, dosli doma popili Starog Lisca pogledali film i viola 🤣🙈 sljedeca scena moje noge u zraku hhh
Jos me muz pita ko iz topa 'e jesmo datum pogodili?' Ofc da sam mu rekla da neznam..a ono svih 10 app mi zvone cijeli dan da je sutra O 🤣
E sad mene zanima..da njegujem ovo sto imam sto je bolje da pijem..
Macu ili vrkutu? Pila sam do sad nocurak..no to sam negdje citala da se ne preporuca pit u O..
Pa macu pijes do O.
Vrkutu mozes stalno.
ja evo slabo i vrkutu pijem,salicu dnevno nakon O…malo sam se razljenila.
Pijem samo maticnu mlijec rrdovno i kapsule konopljike.
caj mi se neda kuhat😂
E super :)
Ma ni meni se neda kuhat te cajeve,generalno nisam fan cajeva 🤷♀️ no aj budem vrkutu krenula,mozda pomogne plivacima put pokazat 🤣 u adventskom rijecniku: mozda bude zvijezda vodilja 🌠 haha
Inace kak si ti? Kad ti je bila O?
u Srijedu il cetvrtak bila O.
Dobro sam.
ne pratim simptome,jos je sve rano
10 dana do M.
vidit cemo al sam mali se bas ulijenila nekako sam sva u Bozicnom veselju i rodendan mi za 2 tjedna pa sam sva u tome😂
jedino sam onaj Kinderwunsch gel koristila u plodne dane.
Po prvi put.
Al cajeve pijem 2mj pa mi dosadili.
sad sam presla na kuhano vino😂😂😂😂
Heh ti gelovi neznam jel ima to u Hrv 🤷♀️
Joj da, ja sam ti isto sva u Bozicu 🙈 cijeli stan mi toliko svijetli da ne moram svijetlo uopce palit..a baterija potrosimmm malo more! Veli MM Greta (ona mala aktivistica) da to vidi postala bi joj drzavni neprijatelj no.1 🤣🤣
Ma to! Kuhano vino 😍😍 fino lupa,pa eto ti opustanja bam bam i eto plusica 🤞🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommyfame hahah kako sam biser... Znam da si pisala za plivače al mozak zaštekao. E pa bet akcije O koda i nije 😂😂 tako da slavimo... A vidiš tim pitanjem o pogođenom datumu ti je M pokazao koliko je zapravo opterećen, super da mu nisi rekla.
Moj ti je savjet da ne piješ ništa, sad je sve na tvom tijelu i višoj sili. Ne možeš ničim ubrzat proces ili osigurat implataciju ili susret spermića s jajašcem..
Možeš samo nastavit uživat u ugođaju Adventa. Evo sama razaberi hoćeš li što piti ali osobno ne preporučam, na puno sam mjesta pročitala da Vrkuta nikako ne u prva 3mj trudnoće a Maca pogotovo, zapravo ništa što nam hormone dovodi u balans... Jer trudnoća je van balansa....
Justagirl2201 ooo već sam ja kineze utopila i potrošila do 9dpo haha nije bilo ni s od sjene, a sad sam malo zakočila, ne da mi se opet potrošiti more novaca na testove, pa računam izdržat još do sutra pa ako ne odolim kupnji onda kupiti jedan. A počeli su mi neki grčevi pa možda M ipak stiže....
url=https://lilypie.com]
Justagirl2201 kad je ono tebi prvi test pokazao 12dpo?
url=https://lilypie.com]
Prva laaaaaagana sjena je bila 10dpo i sjecam se da sam se ko manijak testirala svaki dan po 2 puta
Ja sam bila na wc-u maloprije i nikad nisam imala ovak obilan iscjedak (na papiru) znaci guuust i vodenast...izmedu kremastog i rastezljivog....tek mi je 7dc...sto bi to moglo bit? Samo da nije neka upala....
Hellooouu my ladys, kako ste danas??
Malla ocekujem da nas razveselis,temp izgleda obecavajuce 👍😁 Cekamo test ➕🤞❤️
Evo mene danas 10 dc,ocekujem da ce nocurak napravit svoje za par dana,za sada nikakva drasticna promjena, akcijamo svaki drugi dan od kad je zavrsila menga.trakica jucer svijetla.. vidit cemo danas kakva ce bit.
Sve u svemu ocekujem da ovo bude ekstra mjesec i da sve otpratimo ovu godinu sa stilom i velikim plusom➕ ❤️🍼🤱 sretno curee 🥳
Ja dobila danasss, ovaj mjesec jos uzivanje i onda krecemo na mpo❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ja dobila danasss, ovaj mjesec jos uzivanje i onda krecemo na mpo❤
Onda smo u istoj situaciji ❤ mi isto tako odmaramo ovaj ciklus i onda na MPO.
Sortiraj odgovore
Najstariji