Jutrooo cure,
Martina i Emilijal,kakva je situacija? 😁🤞
Justagirl,zao mi je za minus jucer,ti je stigla ili?
Kod mene danas tem.36.6 stavit cu graf. Jutros sam imala neke grcice al su prestali. I malo me pocele sise boliti sa strane. I da i dalje prisutan iscjedak mljecno vodeni bez mirisa. https://ibb.co/ccgP3n0
Evo ja kupila kinderwunsch gel pa cemo probat sad kad bude pocela ovulacija ove dane🤦🏿♀️👌
Breskva nisam dobila...dns mi je 12dpo...al i dalje mi je u glavi onaj spotting od prekjucer...nikad to nisam imala...u meni jos tinja nada da je ipak to neka bebica bila koja se kačila za zid :D i taj dan sam imala grceve kao da mi je 1.dan...dns neko cudno "rastezanje" kod lijevog jajnika...postoji li sansa da je bilo prerano za test? Ili premala konc.hcg-a? Ne znam...nadam se dok ne dode...jer imam neki osjecaj da se nesto dogada...al ak dobijem, necu se razocarat...idemo dalje 💪
Breskva nisam dobila…dns mi je 12dpo…al i dalje mi je u glavi onaj spotting od prekjucer…nikad to nisam imala…u meni jos tinja nada da je ipak to neka bebica bila koja se kačila za zid :D i taj dan sam imala grceve kao da mi je 1.dan…dns neko cudno "rastezanje" kod lijevog jajnika…postoji li sansa da je bilo prerano za test? Ili premala konc.hcg-a? Ne znam…nadam se dok ne dode…jer imam neki osjecaj da se nesto dogada…al ak dobijem, necu se razocarat…idemo dalje 💪
Da. Jer dok se ne desi implantacija test nece niti biti pozitivan. Kao sto sam rekla. Nakon inmplantacije zametak pocinje izbacivat HCG hormon i test moze biti pozitivan ukoliko ga na taj dan ima dovoljno da ga test moze ocitati. Zato kazu ne testirat se prije 14 dana. Ovo sta si ti napisala meni zvuci jakooooooooo dobro i drzim ti 🤞 i od ❤ zelim da je to to. Kad ces raditi test?
Ne luci zametak 🤦♀️ boze sta sam napisala. Nego evo ovako to ide :
Beta HCG je humani horionski gonadotropin. Drugi naziv mu je hormon trudnoće. Ovaj hormon se luči u tkivu posteljice bebe. Dijagnostički može da posluži za utvrđivanje trudnoće, ali i praćenje njenog toka.
Njegovo lučenje može da se registruje nekoliko dana nakon implantacije embriona u matericu. Na dan kada žena najčešće radi test za utvrđivanje trudnoće – prvog dana kada joj izostane menstruacija, što je u proseku 12 do 14 dana posle ovulacije – nivo Beta HCG-a u krvi je oko 100 IU/L, ali može biti i dosta viši ili niži. U slučaju višepolne trudnoće, nivo Beta HCG može biti značajno viši.
Vau...hvala ti martinice na ovim informacijama 😚 buduci da sam ovaj ciklus valjda 5 testova napravila, vise necu...ocekivana menga je u utorak tj.tad ce mi bit 14 dana od O a 15 od pika...po statistikama zadnjih 6 mjeseci uvijek sam dobila tocno na 14.dan nakon O tako da cekam utorak...ako ne dode u srijedu radim test i tada u Bozje ruke 🤞 Da nisam imala taj spotting ne bi sumnjala ali prvo to a drugo sise mi narasle za broj...nekad treba i vjerovat svom tijelu a ne štapiću...vidjet ćemo...drzite mi 🤞
Cure drage ja napravila test kad sam dosla doma opet haha al ovaj put ne onaj jeftini nego gravignost iz dm-a i nakon 2 min se neka sjena pokazala...
Cure drage ja napravila test kad sam dosla doma opet haha al ovaj put ne onaj jeftini nego gravignost iz dm-a i nakon 2 min se neka sjena pokazala…
Slikaj i stavi da vidimo. 🤞🤞🤞🤞🤞
Vidite li ista?
https://ibb.co/6J8KhY2
meni se cini sjena...
al rana trudnoca jer jos M nije izostala pa svjetla jos skroz crta.
Sortiraj odgovore
Najstariji