Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    22. Studeni 2019. 08:41

Malla uhvatila sam pikčinu 10.11. znaci da je O bila 11.11. sto znaci da je dns 11dpo...jucer taj neki slabi spotting...i grcevi cijelo vrijeme jucer i danas ko da cu dobit :/

Mallla
    22. Studeni 2019. 08:53

justagirl2201

Malla uhvatila sam pikčinu 10.11. znaci da je O bila 11.11. sto znaci da je dns 11dpo…jucer taj neki slabi spotting…i grcevi cijelo vrijeme jucer i danas ko da cu dobit :

Onda vjerovatno M stiže, osim ako spadaš u one sretnice koje ipak ne dobiju. Držim ti fige da to bude implatacija a ne M. 

url=https://lilypie.com]

22. Studeni 2019. 10:39

crnerupe

Martina1982

crnerupe

Martina1982mozes me skinuti s popisa! Izljev je tu 🥳🥳 sto znaci da je onda tokom noci bio pik i O najkasnije 8.11. Kao sto sam i racunala 😂😄🤭

A misa joj. Aj bar je dosla na vrijeme iznas da je O bila tada. 👍. Eto taman onda za Bozic jedan poklon u oblika ➕ 🤗

Ako Bog da necu se zaliti,ali glavni pik mi je vec sad izmedu 2 i 5mj sto znaci bar jedno slobodno ljeto bez kombiniranja oko godisnjeg i dvije zime. Nalazim svaki put nesto dobro kad babaroga dode😂😎🙈

Hahahhaha dobra si. Al tak treba. U svakom zlu ima neceg dobrog. Iako dobiti M nije neko zlo jer znaci da tijelo radi kako treba. 👍👍👍👍👍🤗🤗🤗

22. Studeni 2019. 10:42

Nova19

I ja jedva čekam da vještica stigne da mogu opet sve iz početka… 😕 samo ovaj put bez čajeva i trakica… ma da ih imam doma pa znam da ću koju potrošiti ali mi neće biti prioritet jer me psihički koči mi se čini… javim se i ja uskoro sa novim datumom 😊😊

Hhhh znam kak je to. Tako i ja svaki put i na kraju zavrsim da ipak popratim trakice 🤭🤭. Al sta ces..."jucer sam odlucila da vise necu biti neodlucna. A danas sam odlucila da sam jucer salila 🤣🤣"

Arwen87
    22. Studeni 2019. 14:16

Larisa04

Arwen87 glavu gore, ide idući ciklus, nova prilika. Zdravi ste oboje i to je najvažnije, zato mora upaliti kad tad 😉🤗

Hvala ti☺️
    Drzim nam fige svima za sljedeci mjesec!🥰

Arwen87
    22. Studeni 2019. 14:33

Evo i ja sam procurila sinoc kasnije navecer,tako da za prvi dan M racunam danas!
    Stigla je skoro 2 dana prije!
    Al dobro,mozda je tako i bolje, buduci da je ovaj mjesec bilo svega i da sam pila hrpu lijekova!
    Novi ciklus,nova nada!
    Uzet cu si opet maticnu mlijec,i uz nju cu piti folnu i nocurak,pa kako bude!
    I ja sam gledala da si narucimo taj lubrikant,jer sam citala dosta pozitivnih iskustava cura koje su ostale trudne taj ciklus kad su ga koristile!
    E sad,da li je to bila slucajnost ili je on stvarno pomogao-tko ce ga znati!
    Uglavnom,svima koje ste u iscekivanju i koje se uskoro spremate piskati testove,zelim da nas obradujete sa kisom pluseva🥰
    Sretno zene☺️

Aneee
    22. Studeni 2019. 14:53

Sad samo čekat da M prođe pa u nove pobjede baš tako 😁😁 
    Kako se bliži božić sve mi je tako puno pozitive ☺️☺️ još ja za tjedan dana godišnji pa cu taman lijepo moći da se opustim pa možda baš tad bude to tooo  ☺️😁☺️🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Breskva
    22. Studeni 2019. 15:26

Helooo cure,evo mene sa zadnjeg radnog dana ove godine, jeeeeee godisnji ... samo uzivancija,odmor i akcijanje 😂😂 
    Ugl ,kod mene danas 11 ili 12 dpo,nisam sigurna jer je dan pika bio ujutro ful rano,a predvecer su bili bolovi kao O pa sad nisam tocno sigurna,ali kako god
    od simptoma bijeli iscjedak dosta,cice i dalje bolne,grcevi i dalje tu,temp je pala, test niti necu radit jer mislim da crvena dolazi nocas ako ne u nedjelju sigurno. Eto nadam se makar da sljedeci mjesec zatvorim godinu sa jednim velikim ➕ 

Ostale cure cekam sa vama da ne dode ,zelim vam samo ➕❤️➕❤️➕❤️➕

• justagirl2201
    22. Studeni 2019. 15:54

Breskva zasto neces testic?? Ja ne bih izdrzala 😍 a mozda nas bas obradujes!! Ja razmisljam o onom svom spottingu jucer, sta je to bilo i zasto...nikad nemam nikakve "obojene" iscjedke prije vjestice...i kad krene krene....to jucer bilo par tockica smedo crveno rozih i danas nista!! Ne kuzim sta je to....sise bole i dalje ali manje i glava me boli...

Breskva
    22. Studeni 2019. 16:07

Ma odlucila sam da necu,jer ce mi se vjerovatno opet pojavit sjena i samo cu opet izludit... ovako cu pustit da dode,ako ne dode do pon onda ce kasnit pa cu eventualno tada,a ovako ne.... 
    ma da eto imam osjecaj da dolazi.
    A sto se tice tebe,to ti je dobar znak ako je implantacija, i dalje navijam da ti ne dode,eto mozda bas ti nas obradujes plusicem ❤️➕🤞
    Mislim da si rekla da koristis nocurak? Kako se to koristi?koja spika je s tim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.